• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چک تخلیه

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
سلام دوستان.برای ملک مسکونی که اجاره یا رهن داده ایم.ایا برایه تضمینه اینکه طرف سره وقت ملک رو تخلیه کنه.چیزی بهترو محکمتر از چک تخلیه هست؟وسوال بعدیم اینه که مبلغ چک تخلیه نسبت به ارزش ملک چقدر باید نوشته بشه؟

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
معمولا برای ملک تجاری چک تحلیه میگیرن اونم به خاطر اینکه طرف بعد چند سال ادعای آباد کردن مغازه اونو تصاحب نکنه وگرنه ملک مسکونی میتوند شکایت کنید بعد چند ماه حکم تخلیه میاد

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام دوستان.برای ملک مسکونی که اجاره یا رهن داده ایم.ایا برایه تضمینه اینکه طرف سره وقت ملک رو تخلیه کنه.چیزی بهترو محکمتر از چک تخلیه هست؟وسوال بعدیم اینه که مبلغ چک تخلیه نسبت به ارزش ملک چقدر باید نوشته بشه؟
دوست عزیز نیازی به چک تخلیه نیست و هر زمان بخوایی میتونید طبق قرار داد عمل کنید
دیگه دوران چک تخلیه نیست و عملا قابل به اجرا گذاشتن هم نیست
بیشتر افراد هم تمایلی به این کار ندارن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همونجوری که دوستان گفتن برای مسکونی نیازی به چک تخلیه نیست
درصورتی که مستاجر تخلیه نکنه توی قرارداد ضرر و زیان میتونی بنویسی که تا ریال آخرش قابل دریافته
برای تخلیه هم فرایند قانونیش طی بشه ، هیچ مشکلی نداره

برای مسکونی صرفا زمانی که مبلغ رهن ناچیز باشه ، چک تخلیه میگیرن . مثلا رهن کامل 400 تومنه و شما 30 تومن رهن و ماهی 11 تومن اجاره میگیری و از اونجایی که با 3 ماه ندادن اجاره ، اون 30 تومن رهن تموم میشه ، شما برای گرفتن خسارت وارد شده به ملک یا تضمین تخلیه ملک ، دستت به جایی بند نیست
اینجور مواقع یه چک تخلیه پشت قرارداد میندازن و توی قرارداد هم ضرر و زیان سنگین درج میکنن

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
ممنونم از پاسخه همگیه دوستان.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
چک تخلیه چ برای تجاری و مسکونی یک چیز بی معنی و بیخود هستش

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چک تخلیه چ برای تجاری و مسکونی یک چیز بی معنی و بیخود هستش
کی همچین حرفی زده یه عالمه مالک مغازه با همین چک مستاجری که بلند نمیشد انداختن بیرون یا کسانی که ادعای مالکیت کردن

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
کی همچین حرفی زده یه عالمه مالک مغازه با همین چک مستاجری که بلند نمیشد انداختن بیرون یا کسانی که ادعای مالکیت کردن
چک تخلیه فقط برای اهرم فشار روی مستاجر هستش و به صورت ضمانت دست موجر هستش در محکمه هم هیچ کاربری نداره
اصولا اگر قرار داد دو تا شاهد داشته باشه و توی توضیحات موارد کامل قید بشه کفایت میکنه چه اجاره نامه کد رهگیری دار و چ دستی میتونه راحت اقدام کنه و حکم بگیره حق اب گل این حرفام برا 30 سال پیش بودش

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
زمانی که دارید قرارداد رو مینویسید یه بند مخصوص ضرر و زیان هست که یکی از مواردش این هست که در صورت تخلیه نکردن روزانه یه مبلغی به عنوان جریمه حساب میشه که البته این دو طرفه هست یعنی اگر مستاجر شما تخلیه کنه و کلید را هم تحویل شما بده و شما پول پیش این شخص رو بهش پرداخت نکنید این جریمه شامل حال شما هم میشه. در عمل برای اینکه به مشکل نخورید همیشه 4-5 برابر اجاره ماه رو به عنوان جریمه قرار بدید, یعنی مثلا اگر روزی 100 تومن اجاره ملک شما میشه, جریمه رو بگذارید روزی 400-500 تومن. این توافقی هست ولی چون به هر دو نفر میتونه تعلق بگیره کسی معمولا اعتراضی به بالا بودن رقم جریمه نمیکنه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چک تخلیه فقط برای اهرم فشار روی مستاجر هستش و به صورت ضمانت دست موجر هستش در محکمه هم هیچ کاربری نداره
اصولا اگر قرار داد دو تا شاهد داشته باشه و توی توضیحات موارد کامل قید بشه کفایت میکنه چه اجاره نامه کد رهگیری دار و چ دستی میتونه راحت اقدام کنه و حکم بگیره حق اب گل این حرفام برا 30 سال پیش بودش
ده سال پیش همسایه ما مغازش رو که سی سال پیش به شخصی اجازه داده بود مطالبه میکنه و اون شخص میگه من مغازه رو آباد کردم و حق اب و گل دارم آخرش کار به دادگاه میکشه و مستاجر بنا به قوانین اسلامی مغازه رو از همسایه ما میگیره و صاحب مغازه خودکشی میکنی دلیل گرفتن چک تخلیه رسیدن سررسید تخلیه نیست حق آب و گل و آبادانیه، هرکس ملکی رو آباد کنه یا باعث رونق بشه میتونه ادعا کنه بر اون ملک اگه قانون رو نمیدونی مردمو گمراه نکن

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
ده سال پیش همسایه ما مغازش رو که سی سال پیش به شخصی اجازه داده بود مطالبه میکنه و اون شخص میگه من مغازه رو آباد کردم و حق اب و گل دارم آخرش کار به دادگاه میکشه و مستاجر بنا به قوانین اسلامی مغازه رو از همسایه ما میگیره و صاحب مغازه خودکشی میکنی دلیل گرفتن چک تخلیه رسیدن سررسید تخلیه نیست حق آب و گل و آبادانیه، هرکس ملکی رو آباد کنه یا باعث رونق بشه میتونه ادعا کنه بر اون ملک اگه قانون رو نمیدونی مردمو گمراه نکن
الان دیگه مثل قدیم نیست ،پا خور کردن مغازه یا حق آب وگل و این جور چیزا منظورمه
شما اجاره نامه رو درست تنظیم کن (اگه شاهد هم داشته باشه که چه بهتر) ، مستاجر بعد از n سال هم نمی تونه ادعایی بکنه

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
شما اجاره نامه رو درست تنظیم کن (اگه شاهد هم داشته باشه که چه بهتر) ، مستاجر بعد از n سال هم نمی تونه ادعایی بکنه
دقیقا

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چیزی که من از نزدیک دیدمو دارم میگم حالا اگه اینطوره گرفتن چک تخلیه برای چیه؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
همون طور که دوستمون در بالا گفت چک تخلیه برای محکم کاری یا همون اهرم فشار هست امکان داره مالک مثلا سفته هم بگیره یا کار دیگه ای ولی کارکرد اینا محکم کاری هست

وگرنه از منظر حقوقی ما با خود "چک" طرفیم ، چک تخلیه چک مهریه چک قسط و... اسمهایی هست که بین مردم مرسوم شده

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
اگه با درست تنظیم کردن اجاره مستاجر nسال دیگه هم نمیتونه ادعایی کنه پس چه احتیاجی به اهرم فشاره؟

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
آقا من اهل کل کل کردن نیستم
اکه شما میگی می تونه ادعایی بکنه لابد می تونه

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247
معمولا برای ملک تجاری چک تحلیه میگیرن اونم به خاطر اینکه طرف بعد چند سال ادعای آباد کردن مغازه اونو تصاحب نکنه وگرنه ملک مسکونی میتوند شکایت کنید بعد چند ماه حکم تخلیه میاد
در حال حاضر و از سال 76 به بعد دیگر حق کسب و پیشه معنایی نخواهد داشت. لذا دستور تخلیه داده خواهد شد.
سرقفلی چیست و به چه نکاتی درباره آن باید توجه کرد؟
شرایط سلب حق کسب از مستاجر

بالا