دوست عزیز نیازی به چک تخلیه نیست و هر زمان بخوایی میتونید طبق قرار داد عمل کنیدسلام دوستان.برای ملک مسکونی که اجاره یا رهن داده ایم.ایا برایه تضمینه اینکه طرف سره وقت ملک رو تخلیه کنه.چیزی بهترو محکمتر از چک تخلیه هست؟وسوال بعدیم اینه که مبلغ چک تخلیه نسبت به ارزش ملک چقدر باید نوشته بشه؟
کی همچین حرفی زده یه عالمه مالک مغازه با همین چک مستاجری که بلند نمیشد انداختن بیرون یا کسانی که ادعای مالکیت کردنچک تخلیه چ برای تجاری و مسکونی یک چیز بی معنی و بیخود هستش
چک تخلیه فقط برای اهرم فشار روی مستاجر هستش و به صورت ضمانت دست موجر هستش در محکمه هم هیچ کاربری ندارهکی همچین حرفی زده یه عالمه مالک مغازه با همین چک مستاجری که بلند نمیشد انداختن بیرون یا کسانی که ادعای مالکیت کردن
ده سال پیش همسایه ما مغازش رو که سی سال پیش به شخصی اجازه داده بود مطالبه میکنه و اون شخص میگه من مغازه رو آباد کردم و حق اب و گل دارم آخرش کار به دادگاه میکشه و مستاجر بنا به قوانین اسلامی مغازه رو از همسایه ما میگیره و صاحب مغازه خودکشی میکنی دلیل گرفتن چک تخلیه رسیدن سررسید تخلیه نیست حق آب و گل و آبادانیه، هرکس ملکی رو آباد کنه یا باعث رونق بشه میتونه ادعا کنه بر اون ملک اگه قانون رو نمیدونی مردمو گمراه نکنچک تخلیه فقط برای اهرم فشار روی مستاجر هستش و به صورت ضمانت دست موجر هستش در محکمه هم هیچ کاربری نداره
اصولا اگر قرار داد دو تا شاهد داشته باشه و توی توضیحات موارد کامل قید بشه کفایت میکنه چه اجاره نامه کد رهگیری دار و چ دستی میتونه راحت اقدام کنه و حکم بگیره حق اب گل این حرفام برا 30 سال پیش بودش
الان دیگه مثل قدیم نیست ،پا خور کردن مغازه یا حق آب وگل و این جور چیزا منظورمهده سال پیش همسایه ما مغازش رو که سی سال پیش به شخصی اجازه داده بود مطالبه میکنه و اون شخص میگه من مغازه رو آباد کردم و حق اب و گل دارم آخرش کار به دادگاه میکشه و مستاجر بنا به قوانین اسلامی مغازه رو از همسایه ما میگیره و صاحب مغازه خودکشی میکنی دلیل گرفتن چک تخلیه رسیدن سررسید تخلیه نیست حق آب و گل و آبادانیه، هرکس ملکی رو آباد کنه یا باعث رونق بشه میتونه ادعا کنه بر اون ملک اگه قانون رو نمیدونی مردمو گمراه نکن
دقیقاالان دیگه مثل قدیم نیست ،پا خور کردن مغازه یا حق آب وگل و این جور چیزا منظورمه
شما اجاره نامه رو درست تنظیم کن (اگه شاهد هم داشته باشه که چه بهتر) ، مستاجر بعد از n سال هم نمی تونه ادعایی بکنه
چیزی که من از نزدیک دیدمو دارم میگم حالا اگه اینطوره گرفتن چک تخلیه برای چیه؟الان دیگه مثل قدیم نیست ،پا خور کردن مغازه یا حق آب وگل و این جور چیزا منظورمه
شما اجاره نامه رو درست تنظیم کن (اگه شاهد هم داشته باشه که چه بهتر) ، مستاجر بعد از n سال هم نمی تونه ادعایی بکنه
در حال حاضر و از سال 76 به بعد دیگر حق کسب و پیشه معنایی نخواهد داشت. لذا دستور تخلیه داده خواهد شد.معمولا برای ملک تجاری چک تحلیه میگیرن اونم به خاطر اینکه طرف بعد چند سال ادعای آباد کردن مغازه اونو تصاحب نکنه وگرنه ملک مسکونی میتوند شکایت کنید بعد چند ماه حکم تخلیه میاد