آقا ما که هرجا میریم یه چیزی میگن.یکی میگه گارانتی اصل با سریال اصل، یکی میگه گارانتی متفرقه با سریال اصل،یکی میگه گارانتی اصل با سریال متفرقه، یکی میگه گارانتی متفرقه با سریال متفرقه.و 2-3 نوع قیمت متفاوت به آدم میگن.بالاخره باید کدوم رو خرید؟
همین؟ مشکل از طرف مخابرات چی؟گوشیتو نمی تونی آپدیت کنی و در صورت آپدیت ممکنه گوشیت از رجیستر در بیاد !
چرا گارانتی مهم نیست؟اگه گوشی خراب بشه چی کار باید کرد؟بستگی به نیازت داره ! به نظر من بهترینش گارانتی متفرقه با سریال اصله ! چون اصلا گارانتی برام مهم نیست !
چرا گارانتی مهم نیست؟اگه گوشی خراب بشه چی کار باید کرد؟
خوب دیگه اینجا رو باید خطر کرد.
گوشی گارانتی دار واقعی قیمتش خیلی بالاست و با پولش میشه یه گوشی بی گارانتی مدل بالا تر خرید
درضمن بیشترین مشکلی برای گوشی ها پیش میاد نرم افزاریه و با 4تا 5 تومن حل میشه .
ولی اگه خواستین گوشی بدون گارانتی بخرین حتما سریال اصلی بگیرین چون اگه مشکلی برای نرم افزارتون پیش بیاد و فلشش کنید باید هزینه تغییر سریال رو هم بپردازید وکلا گوشی سریال اصلی راحت به روز میشه
چرا گارانتی مهم نیست؟اگه گوشی خراب بشه چی کار باید کرد؟
راستی اگر گوشی گارانتی نباشه...هزینه تغییر سریال چندمیشه
جواب این سوال من چی شد؟کسی نمیدونه؟ \/همین؟ مشکل از طرف مخابرات چی؟
جواب این سوال من چی شد؟کسی نمیدونه؟ \/
بعید می دونم کار زیادی بتونن بکنند چون یکی دوتا نیست بیشتر گوشیهای سونی اریکسون که دست مردمه(بعضی ها میگن 95 درصد) قاچاقی و با سریال چنج شدست .
مثلا بخوان چی کار کنند؟ فوقش یه روزی گوشیهایی که با imei مشترک توی شبکه فعالند رو از کار بندازند.(چندین هزار گوشی)بعدش میگن بیاید و یه پولی بدین تا رجیستر بشه.البته اینها رو از خودم میگم و هیچ جایی چنین چیزی اعلام نکردند.
اگه کسی از منبع معتبری چیزی در این باره شنیده بگه
پست 2959 اخبار گوشی ها .سرویس هاو شبکه روی این مساله که شماره های تکراری سریال در شبکه موجوده تایید میکنه
تداوم بلاتکليفي در مورد گوشی های قاچاق
--------------------------------------------------------------------------------
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار روز شنبه در نشست خبری این شرکت در باره گوشی های قاچاق گفت: گوشيهاي موبايل بعضا بطور غيرقانوني تغيير شماره سريال داده ميشوند.
این گوشی ها در بازار با عنوان گوشی های Register Change به فروش می رسند.
"وحید صدوقی" گفت: در شبكه شمارههاي تكراري وجود دارد که قطعا قابل شناسايي است، ولي هنوز تصميم مشخصي درباره برخورد با افرادي كه اقدام به اين كار می کنند، گرفته نشده است.
برای اطمینان و خوندن کامل پست خودتون ببینید
http://forum.persiantools.com/t14047-page198.html
زیاد سخت نگیر ! 99.99% اصله...