• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم
قبلا میگفتن یه دستمال که این روغن رو جذب میکنه اسمش یادم نیست

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دستمال سفره ترکی هست که طرح داره اونها خیلی خوب روغن میکشه ..

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
من معمولا از دستمال سفره ی پاکان استفاده می کنم. سفید و بدون طرحه . ضخامتش نسبتا خوبه و روغن رو خوب جذب می کنه.

thumbnail_6260119320312.jpg

ممنون میشم اون دسته از دوستانی که در مورد بهداشت مواد غذایی اطلاعات بیشتری دارن ، راهنماییمون کنن در این مورد .

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
من معمولا از دستمال سفره ی پاکان استفاده می کنم. سفید و بدون طرحه . ضخامتش نسبتا خوبه و روغن رو خوب جذب می کنه.

thumbnail_6260119320312.jpg

ممنون میشم اون دسته از دوستانی که در مورد بهداشت مواد غذایی اطلاعات بیشتری دارن ، راهنماییمون کنن در این مورد .

درود
دوستان سعی کنین حتما و حتما از دستمال های ساده و طبیعی برای این منظور استفاده کنین ، استفاده از دستمال های رنگ و طرح دار به شرط استندارد بودن شرایط تولید دستمال اشکالی نداره ولی اگه با تولید کننده دستمال صد در صد آشنایی و یا اعتماد ندارین سعی کنین از اونها استفاده نکنین ، ماده غذایی که در دمای خیلی بالا سرخ شده رو مستقیم روی دستمالی که ساده و طبیعی و استاندارد هست مسلما غذای سالمتری خواهد بود ... از اون طرح و رنگ دارها برای پاک کردن سطوح آغشته به چربی استفاده کنین نه برای تماس مستقیم با غذای پخته شده ...

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
اگه دوست داری خیلی خشک بشه یه وسیله ای هست باهاش سبزی رو خشک میکنن با گریز از مرکز کار میکنه ولی غذا رو سرد میکنه

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی ممنون
از همیه عزیزان
فقط موارد بهداشتی دیگه؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
اقا تشکر بابت تاپیکت.خیلی وقت بود که چربی غذا دغدغه ی ذهنی من بود هر چقدر هم که به مادرم میگم روغن کمتر بریزه حرف گوش نمیکنه!:(
این دستمال ها که دوستان معرفی کردند همینطور که از اسمش پیداست دستمال سفره هستند یعنی مورد کاربریش پاک کردن سفرست نه گرفتن چربی غذا ! این کار اصلا بهداشتی نیست این کار رو نکنید.
---------------
برای گرفتن چربی اضافی سرخ کردنی ها و چیزهایی که در روغن درست میشه ان را روی یک بشقاب تمیز گذاشته و با یک قاشق روی ان را فشار دهید تا چربی های ان خارج شود این کار را چند بار و هر بار روی قسمت چرب نشده ی بشقاب انجام دهید تا چربی ها بشتر و بهتر گرفته شود.
من خودم بیشتر روغن اضافی همه ی کوکو ها و ماهی ها رو همینطوری میگیرم ولی پیشنهادم اینه که روغن را به قدری کم بریزید که اصلا نیاز به این کارها نباشه ! و اگر میتوانید از دستگاه بخار پز استفاده کنید که هم روغن مصرف نمیکنه و هم سالمتر میمانید:)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
نظر دوستان در مورد پارچه کتان چیه؟
توصیه نمیشه.چون غذا یک چیز تر هستش و الودگی و میکروبها را خیلی سرعتر و راحتتر نسبت به غذای خشک میگیره و دستمال و پارچه را هم که نمیشه استریل کرد.
بیخیالش شو مرد !

یک وقت خدای نکرده این کار رو میکنی میفتی میمیری میری اون بالابالا ها :lol:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
خونه یدونه از این سرخ کنهای یه قاشقی تقال داریم خیلی باحاله. از اونا بگیرید. سیب زمینی 1/5 کیلو رو با 2 قاشق روغن سرخ میکنه.

گشنم شد خداییش

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کدوم محصول منظورتون هست؟ لینکی ازش دارید؟

خونه یدونه از این سرخ کنهای یه قاشقی تقال داریم خیلی باحاله. از اونا بگیرید. سیب زمینی 1/5 کیلو رو با 2 قاشق روغن سرخ میکنه.

گشنم شد خداییش

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
این مدل فقط مل سیب زمنیه
یا غذا های دیگرم سرخ میکنه ؟
مصرف روغنشم که خیلی خوبه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
والا مصرف روغن که نداره...مثل سشواره و با هوای گرم میپزه. روغن 1 قاشق میریزی که غذا خشک نشه. هر چیزی که توش جا بشه رو طبعا میپزه دیگه.

ولی سیب زمینی سرخ کردنش رو دست نداره...لنگش رو هیچ جا نخوردم.

اینم بگم استفاده ما 80% مواقع واسه سیب زمینی هست و کلا سرخ کردنی زیاد نمیخوریم.

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
با دو قاشق روغن فقط ؟
ما یک سرخ کن داریم دلونقی هست مارکش بعد از پخت روغن ها بر میگرده اما این مثل اینکه بهتره :)

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
والا مصرف روغن که نداره...مثل سشواره و با هوای گرم میپزه. روغن 1 قاشق میریزی که غذا خشک نشه. هر چیزی که توش جا بشه رو طبعا میپزه دیگه.

ولی سیب زمینی سرخ کردنش رو دست نداره...لنگش رو هیچ جا نخوردم.

اینم بگم استفاده ما 80% مواقع واسه سیب زمینی هست و کلا سرخ کردنی زیاد نمیخوریم.
ممنون از اطلاعاتت
پس در واقع سیب زمینی رو مثل چیپس تردوخشک میکنه ؟چون یه دو ما مهی تابه مانند داشتیم با بخار خودش
میپخت لبتهیه انگشت فقط روغن میمالیدم که ته نگیره

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ممنون از اطلاعاتت
پس در واقع سیب زمینی رو مثل چیپس تردوخشک میکنه ؟چون یه دو ما مهی تابه مانند داشتیم با بخار خودش
میپخت لبتهیه انگشت فقط روغن میمالیدم که ته نگیره
اقا به زبان فارسی بنویس هیچی نفهمیدم:confused:

بالا