• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه طراح وب سایت شویم ؟!

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی . . .

این تاپیک رو زدم که دوستان با تجربه بیان و به صورت کاربردی راهنمایی کنن که چطوری میشه طراح وب شد ؟
چه توانایی ها و اطلاعاتی لازمه و در چه چیزهایی باید مهارت داشت ؟ دنبال چه چیزهایی نباید رفت ؟

تا جایی که تحقیق کردم متوجه شدم که یه بو سایت خوب باید دوتا پارامتر خوب داشته باشه. یکی کدنویسی خوب و دیگری گرافیک خوب !

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که کد نویسی خوب یعنی چی و گرافیک خوب یعنی چی ؟
چه چیزی باعث میشه که یه کد نویسی خوب باشه و چه چیزی باعث میشه به یه طراحی گرافیکی خوب برسیم ؟

برای اینکه کد نویسی خوبی بشیم از کجا شروع کنیم و دنبال چی بریم ؟

و همینطور برای اینکه طراح گرافیک وب خوبی بشیم از کجا شروع کنیم و دنبال چی بریم ؟

ممنون میشم که هر کس هر اطلاعاتی که فکر می کنه مفیده بگه بلکه چراغ راه آیندگان و مبتدیانی مثل من بشه . . .

با سپاس

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
هر پروژه اي از دو بخش ui , و ux تشكيل ميشه بخش اول به معني رابط گرافيكي و بخش دوم رابط كد نويسي .. هيچكس نتونسته تا به حال يكي از اين بخش هارو ارجع تر از بخش ديگه بكنه و به گونه اي اين بخش ها پدر و مادر سايتن :)
ui :
رابط گرافيكي كار بايد به گونه اي باشد كه بازديد كننده درون وبسايت از هر لحاظ احساس راحتي كنه و در عين حال كه هماهنگي تصاوير وبسايت او را براي ماندن در سايت تشويق ميكند متن هاي نوشته شده در وبسايت رو ببيند
امروزه متود هاي مختلفي براي طراحي ui بوجود اومده از جمله سبك بلور و فلت كه تقريبا در دنياي نت فراگير شده ولي هميشه وبسايت هاي بزرگ سبك هاي جديد رو در طراحيشون مورد استفاده قرار ميدن و وبسايت هاي كوچك از اون سبك ها استفاده ميكنند
ux :
رابط برنامه نويسي سايت تنها از يك جهت به كاربر مربوط ميشود كه بايد پازل رابط گرافيكي را به هم بچسباند و از عناصر جاوا اسكريپت براي زيباسازي رابط گرافيكي استفاده كند اما جنبه هاي ديگر كار رابط برنامه نويسي نشان دادن وبسايت به موتور هاي جستجو جلوگيري از هك شدن وبسايت توسط باگ ها هست كه البته در سايت هاي مختلف از لحاظ كاربري جنبه هاي مختلف اضافه ميشود
برنامه نويسي بر خلاف گرافيك هميشه در ميان وبسايت هاي مختلف بزرگ يا كوچك از متود هاي خاصي از جمله asp و php و html استفاده مي كنند كه امروزه سيستم هاي مديريت محتوا كار را براي وبسايت هاي كوچك آسان كرده

اميدوارم كافي باشه

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
براي تبديل شدن به يه طراح خوب وبسايت بايد ابتدا يك جنبه رو ياد بگيريم و سپس جنبه ي ديگر رو ياد بگيريم ولي بهترين كار اينه يك جنبه رو به طور كامل ياد بگيريد و با ديگران همكاري كنيد
براي كد نويس خوبي شدن اگه بخوام رك بگم بايد از توي اينترنت چند تا آموزشو بخونيد بعدش شروع كنيد طرح هاي بقيرو اديت كنيد :) بعدش چند تا نمونه كار دست و پا كن حالا ديگه توي مملكت در اندشت ما هيچكس نميفهمه كه تو مبتدي هستي ولي اگه ميخواي پيشرفته تر ياد بگيري كتاب هاي يشرفته تر بخون و پيشرفت كن (ولي همزمان حتما كار كن)
براي گرافيست خوب شدن بايد ذهن خوبي داشته باشي و در وهله اول فتوشاپ رو بلد باشي بعدش شروع ميكني طرح همهي وبسايت هاي بزرگ رو آناليز كردن و براي خودت يه طرح ميزني

مجلات مدرسه مجازي ايرانيان خيلي ميتونه كمكتون كنه
iroschool.com

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سپاس از لطف شما . . .
توضیحات بسیار خوبی دادید برای شروع و من دوتا اصطلاح جدید یاد گرفتم ولی کافی نیست ! لااقل برای من. آقا میخوام استفاده کنم از اطلاعاتتون . . .

ممکنه راهنمایی کنید که فردی مثل من الان بخواد شروع کنه به طراحی سایت دقیق باید چه مهارت هایی داشته باشه ؟
برای مثال مراحل طراحی یک سایت رو می نویسم ممنون میشم راهنمایی کنید : (البته مراحل از نظر من هست و ممکنه اشتباه باشه. اگه اینطوره خوشحال میشم اصلاح کنید )

1- ایده پردازی و طراحی اولیه روی کاغذ ----------> خب ظاهرا این بخش به بیشتر به هوش و ابتکار و نیاز سنجی و صد البته شناخت و تجربه فرد برمیگرده

2- طراحی گرافیکی --------------- > بنظر میرسه برای این بخش باید به نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ تسلط داشت. مطمئنا آشنایی با متد طراحی وب و همینطور داشتن ذوق هنری و آشنایی با مفاهیم گرافیکی مهم هست.

3-کد نویسی ------------------ > در این مورد میدونم که باید با HTML کاملا آشنا بود و به زبان هایی مثل php یا asp تسلط داشت.

4- بهینه سازی و سئو ------------ > با این مورد هیچ آشنایی ندارم !

ببینید من الان فکر می کنم برای طراحی سایت میتونم کارای گرافیکیش رو انجام بدم و طراحی کنم. ول یدر مورد کد نویسی هیچ ایده ای ندارم. م

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
براي تبديل شدن به يه طراح خوب وبسايت بايد ابتدا يك جنبه رو ياد بگيريم و سپس جنبه ي ديگر رو ياد بگيريم ولي بهترين كار اينه يك جنبه رو به طور كامل ياد بگيريد و با ديگران همكاري كنيد
براي كد نويس خوبي شدن اگه بخوام رك بگم بايد از توي اينترنت چند تا آموزشو بخونيد بعدش شروع كنيد طرح هاي بقيرو اديت كنيد :) بعدش چند تا نمونه كار دست و پا كن حالا ديگه توي مملكت در اندشت ما هيچكس نميفهمه كه تو مبتدي هستي ولي اگه ميخواي پيشرفته تر ياد بگيري كتاب هاي يشرفته تر بخون و پيشرفت كن (ولي همزمان حتما كار كن)
براي گرافيست خوب شدن بايد ذهن خوبي داشته باشي و در وهله اول فتوشاپ رو بلد باشي بعدش شروع ميكني طرح همهي وبسايت هاي بزرگ رو آناليز كردن و براي خودت يه طرح ميزني

مجلات مدرسه مجازي ايرانيان خيلي ميتونه كمكتون كنه
iroschool.com
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبتون . . .
اینجور راهنمایی ها خیلی به کار میاد . . .
در مورد همکاری راستش همونطور که خودتون حتما میدونید اوضاع خیلی خرابه. اگه ایده ای داشته باشی جرات نمیکنی با کسی در میون بذاری. خیلی راحت و ساده ایده رو برمیدارن و خودتو میپیچن. کلا متاسفانه روحیه ار تیمی خیلی پایینه بین دوستان . . .

راستش من یه بنده خدایی رو میشناسم ، کلا کارش شده اینکه میشینه از اینور و اونور دقیقا کپی می کنه و خط به خط سورس ها رو از جاهای مختلف کپی برداری می کنه و تغییراتی که میخواد رو میده . باور کنید اصلا استعداد و توانایی خاصی هم نداره . فقط کمی پی اچ پی بلده اونم به خاطر اینکه رشتش آی تی بوده.
بهش پیشنهاد همکاری دادم ولی حس کردم کلا فکر می کنه قراره مثلا کارش رو یاد بگیرم و بدزدم ! منم تصمیم گرفتم خودم دست بکار بشم و یاد بگیرم. خدا رو شکر استعدادم بد نیست.

ممنون میشم راهنمایی کنید که دقیق از کجا شروع کنم ؟
اگه کتاب خوب و مفیدی هم میشناسید بسیار سپاسگزار میشم معرفی کنید

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
اصطلاح زياد هست ولي مهم اينه كه كار به خوبي انجام بشه
مراحل :
1-طراحي روي كاغذ
2-اوردن كار توي فتوشاپ و ساخت Psd كه بايد عنصر بندي درستي داشته باشه
3-كد كردن كار به Html و ايجاد افكت هاي جاوا اسكريپت
4- تبديل به پوسته براي هر سيستم مديريت محتوايي

بعضي ها مستقيم psd رو به پوسته تبديل مي كنند ولي اصوليش اينه

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
هيچ كتابي فوت كوزه گري رو ياد نميده بهتره از وبسايت هاي مختلف ابتدا براي يادگيري Html و سپس يادگيري php و asp استفاده كنيد
من به شخصه خودم با كپي كردن سورس ها ياد گرفتم و از وبسايت خاصي ياد نگرفتم ولي براي پيدا كردن وبسايت مناسب يه جستجو توي گوگل كافيه

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
من فکر می کنم برای طراحی ظاهر و گرافیک سایت ها مشکلی ندارم.
میخوام کد نویسی رو اصول یو درست یاد بگیرم. بجز اینکه باید اچ تی ام ال رو یاد بگیرم کامل ( تا حدی آشنا هستم ) ، php کار کنم یا asp ؟!

جی کوئری و ای جکس چقدر کاربرد داره ؟

روی چه چیزایی باید تسلط داشته باشم برای کد نویسی و چجوری ؟

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
انتخابه خودتونه كه asp يا php اما همه ميدونند كه طراحي سايت هاي asp هزينه بيشتر و دنگ و فنگ بيشتري داره و اگه بتونيد ياد بگيريد و همچنين روابط عمومي بالا داشته باشيد مسلما برد كرديد اما براي php هميشه كار هست و ميتوني با استفاده از پيشنويس كد هاتون 2 روزه پوسته بسازيد و در آمد زايي كنيد البته با قيمت كم تر
پيشنهادم اينه كم كم اين 2 تارم ياد بگيريد تا در آينده به مشكل نخوريد
من با كد نويس زياد كار كردم اما كد نويس نيستم بهتره css , html , php ,js رو بلد باشيد و در كنارش ajax , jquery رو يه ذره بلد باشيد

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
خیلی هم عالی . . .
چندتا ایده دارم باید کد نویسی رو یاد بگیرم و ایشالا رو ایده ها کار کنم . . .
ممنون میشم اگه کتاب یا سایت مفیدی یا انجمن خوبی هم در این زمینه ها میشناسید بهم معرفی کنید

بسیار بسیار ممنونم از لطفتون . . .

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
خواهش می کنم . . .
امیدوارم با حضور دوستان دیگه مثل آقا امیر عزیز تاپیک خوبی بشه که همه بتونیم استفاده کنیم . . .

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
بي احترامي نشه نسبت به با تجربه تر ها من فقط خواستم زكات علمم رو بدم كه خوشبختانه شما هم ازش خوب بهره برديد
من از اين وبسايت ها استفاده نكردم ولي مطالب خوبي داشت از نظرم , براي همين معرفي كردم
سوالي داشتيد در خدمتم

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
بي احترامي نشه نسبت به با تجربه تر ها من فقط خواستم زكات علمم رو بدم كه خوشبختانه شما هم ازش خوب بهره برديد
من از اين وبسايت ها استفاده نكردم ولي مطالب خوبي داشت از نظرم , براي همين معرفي كردم
سوالي داشتيد در خدمتم
سپاس از شما بزرگوار . . .
شما که استاد هستید ، ولی هر کس از من مبتدی در این زمینه یک کلمه بیشتر بلد باشه نسبت به من باتجربه هست و حتما آموخته هایی داره که من میتونم از اونها یاد بگیرم و استفاده کنم. من هم سعی می کنم شاگرد خوبی باشم برای شما اساتید و از لطفی که می کنید و وقتی که میزارید بیشترین استفاده رو ببرم . . .

بازم بی نهایت از شما ممنونم . . .

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
درود
راستش توضیحاتِ دوستان کامل بود و ما هم استفاده کردیم
حالا ما هم اندازه چیزی که می دونیم سعی می کنیم کمک کنیم
اول از همه این که مطمئن باش کارت خیلی حرفه ای در نمیاد اگه بخوای همه کارهارو خودت انجام بدی
یعنی شما بخوای هم خودت PSD بزنی و هم خودت کد کنی
تجربه نشون داده چنین افرادی بالغ بر 80 % شون تمامِ قالب هاشون شبیه هم هستند چون دیگه وقت ندارند بوان رو ایده ها و کارهای جدید کار کنند
در حالی که شما اگه فقط تمرکزت رو روی یکی از اینا یعنی یا طراحی گرافیکی یا کد نویسی بکنی روی هر کاری سعی می کنی یه ایده خاص پیاده کنی و ی خوای کارت متفاوت تر باشه و وقت و قدرت تغییر رو هم داری، می تونی خیلی بیشتر بعضی چیز ها رو تست کنی و در نهایت یه کارِ خیلی بهتر تحویل مشتری داده میشه

البته اگه انقدر پشت کار داری که هم کد نویسی کنی و هم طرح بریزی جوری که هر بار یه کارِ متفاوت رو شاهدش باشی خب این عالی هست و طراحِ فوق العاده موفقی خوهای بود بدونِ شک !

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
دوستن عزیز و نخبه یه سوال دارم از شما:
php بهتره یا طراحی قالب برای وبلاگ(html , css , jquery)؟

بالا