• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه مبانی کامپیوتر را یاد بگیرم

خسرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
من کاربر کم اطلاع کامپیوتر و اینترنت هستم .
دلم می خواد با مبانی کامپیوتر بیشتر آشنا بشم و بعد کم کم تو زمینه های تخصصی تر بخونم و یاد بگیرم. انگلیسی هم به قدری که گلیمم رو از آب بیرون بکشم سر در میارم ( یعنی اگر سایت خارجی معرفی کنین هم حتما مراجعه می کنم ) .

می دونم سوالم خیلی کلیه و شاخه های مربوط به علوم کامپیوتری خیلی زیادن ولی اگر دوستان آشنا به موضوع عنوانهائی رو که من باید دنبالش برم و ترتیب اونها رو از نظر پیوستگی موضوع و پیش نیاز هر کدوم اینجا عنوان کنن خیلی ممنون میشم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما باید دوره ICDL را بگذرونین حالا به وسیله کتاب یا کلاس یا اینترنت فرقی نداره ولی این بهترین روشه برای یاد گیری کامپیوتر از پایه است

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
همانطور که سعید جان گفتن ICDL یکی از بهترین انتخاب ها است ولی غیر از آن می تونی یه کتاب ویندوز جامع مثلا نوشته پیتر نورتون را بخونی و بعد از آن کتاب +A که در زمینه سخت افزار است فکر کنم انتخاب مناسبی باشد.
میلاد

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یا ابلفضل !!!! ICDL و A+ برای چی !؟!؟

راستش فکر می کنم شما باید اول بگی می خواهی در چه زمینه ایی فعالیت کنی و آموزش ببینی، بعدا دوستان راهنمایی کنند!!

اصلا این مبانی کامپیوتری که شما می گید چی هست!!؟ اگر منظورتون اون مبانی کامپیوتری هست که زمان ما( 5-6 سال پیش) آموزش داده میشد ، باید بگم اولا : بدرد نمی خورده ثانیا: همه قدرتش روی برنامه نویسی هستش!!

در مورد ICDL : از من می شنوید رسما تلف کردن وقت و پول هست!! به لعنت خدا هم نمی ارزه !! اما از لحاظ فنی کسی که این مدرک رو داشته باشه قاعدتا باید بتونه با مجموعه آفیس مایکروسافت (ورد- اکسل-پاور پوینت- اکسس) کار بکنه. در واقع یک سری پایه کار هست.

در مورد A+:: نمی دونم چقدر به کامپیوتر علاقه مند هستید و برای چی !! اما اگر می خواهید یک سرمایه گذاری خوب کرده باشید و بعدا در آینده در زمینه موارد پایه ایی سخت افزار مشکلی نداشته باشید ، یک دوره آموزشی مناسب به حساب میاد!! اما با توجه به حجم زیاد مطالبی که داره( که خیلی هاش رو ما هم نمی دونیم!!) ممکنه اولش توی ذقتون بخوره ، خلاصه پشتکار می خواهد.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته من منظورم گرفتن مدرکش نبود!!!
به نظر من خودت کتابهاش رو بگیری و بخونی بی از هیچی!

بالا