• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه مي توان در nEnetation بلاك كرد

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
يه احمق بي شعوري پيدا شده، فحش و فضاحت و حرف مفت رو داره مي كشه به سر و روي من تو نظرخواهي
منم (لااقل تو وبلاگ) خيلي تر و تميز و بهداشتي مي نويسم و اصلا هم دور و بر مسائل مسئله دار نمي رم
چند تا از نظرهاش رو ديليت كردم، آخري رو كه اومدم ديليت كنم، ديدم كنار IP يه بلاك هم گذاشته، كه بعدش هم مي شد UnBlockش كرد
چند تا سوال!
1- از خير نظرخواهيم بگذرم يا مي شه اين بابا رو دكش كرد؟
2- همين كاري كه كردم كافي بود يا بايد كار ديگه اي هم بكنم؟
3-اگه IP يه نفر رو داشته باشم، چه جوري بدون اينكه نظر بگذاره مي تونم بلاكش كنم؟
4-اگه بلاك شه كه ديگه نمي تونه نظر بگذاره، چه جوري مي شه UnBlockش كرد؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
توي enetation بعد از اينکه Login کردي ميتوني بر اساس IP ملت رو Ban کني. ولي اگه طرف از ايران باشه چون IP ها ثابت نيستن هيچ فايده اي نداره.
متاسفانه اين سرويسهاي Enetation يا Yaccs راه ديگه اي غير از IP ندارن...

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
فعلا كه چند روز نظر گذاشت و فقط من بعد از لاگين كردن ديدمشون و فعلا كه بلاكه! :) خدا رو شكر
يه چيز جالب اين بود كه كانتر نشون مي داد IPش يه چيزه و نظرخواهي، چيز ديگه اي! دقيقا عدد آخر تو اين يكي چهار بود و تو آمار سايت، سه! :eek:
من زياد وارد نيستم، ولي حدس مي زنم كه ISPها يه IP براي Send دارن و يه IPبراي Ricieve :idea:
درسته!؟
ولي چرا؟ :?:

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دقيقا همين جريان لاگين و بلاک کردن چند هفته است از کار افتاده! يعنی بنده Login ميکنم در enetation، بعد ميام نظرخواهی رو باز ميکنم، ميبينم انگار نه انگار. اصلا اون بالا delete و edit و block و اين حرفها نشون داده نميشه. به ساپورت نامه نوشتم، يارو جواب داد من امتحان کرده‌ام، ميشه. جواب دادم خير آقا، ميش نيست، بزه، من هرکاری ميکنم جواب نميگيرم. ديگه ازش خبری نشد.

رفته‌ام توی internet temporary files نگاه ميکنم، ميبينم اصلا کوکی از enetation اونجا نيست، با اينکه browser همهء کوکيها رو ميپذيره.جای تعجب نيست که من رو به عنوان ادمين قبول نداره. بايد بعد از Login يه کوکی درست بشه که بتونم نظرخواهی رو به عنوان ادمين باز کنم، درسته؟ من که نفهميدم مشکل از کجاست. هاردديسک رو هم همين چند روز پيش کوبيده‌ام و صاف کرده‌ام و همه چيز رو از نو پياده کرده‌ام و مشکلی ندارم.

بعدشم همين قالب احسان رو استفاده ميکنم، ولی چند وقته کد نظرخواهی اتوماتيک ميره روی وسترن و محل سگ به اون charset=utf-8 نميذاره. هر چی توی قالب ميگردم علتش رو پيدا نميکنم. حالا قالب رو کوچکترين تغييری نداده‌ام ها! پدرسوخته خودش همينجوری لج ميکنه. چند دقيقه هم طول ميکشه تا اصلا باز بشه، فرستادن پيام هم ديگه بستگی به شانس و اقبال داره.

خيلی دلم ميخواد از خير enetation بگذرم، ولی ميبينم اولا ديگران هم از سرويسهای ديگه چندان راضی نيستند، دوما هرچی پيام تا حالا برام گذاشته‌اند از بين ميرن و اين هم حيفه.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بين سرويس هاي نظرسنجي من هيچ سرويسي رو نديدم كه اين همه بگير نگير داشته باشه.. يعني مثلا يه چيزي بايد به يه شكلي عمل كنه ولي بنا به دلايل نامعلومي براي پنج نفر درسته و براي پنج نفر ديگه درست نيست.. yaccs و سرويس هاي ديگه شايد فرض کنيد يه دو روزي کار نکنه ولي لاقل دلتون خوشه که کلا کار نميکنه نه اينکه يه جور malfunction داشته باشه.. يه سري به haloscan بزنيد..

royasss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از halazoon :
آقا دقيقا همين جريان لاگين و بلاک کردن چند هفته است از کار افتاده! يعنی بنده Login ميکنم در enetation، بعد ميام نظرخواهی رو باز ميکنم، ميبينم انگار نه انگار. اصلا اون بالا delete و edit و block و اين حرفها نشون داده نميشه. به ساپورت نامه نوشتم، يارو جواب داد من امتحان کرده‌ام، ميشه. جواب دادم خير آقا، ميش نيست، بزه، من هرکاری ميکنم جواب نميگيرم. ديگه ازش خبری نشد.

رفته‌ام توی internet temporary files نگاه ميکنم، ميبينم اصلا کوکی از enetation اونجا نيست، با اينکه browser همهء کوکيها رو ميپذيره.جای تعجب نيست که من رو به عنوان ادمين قبول نداره. بايد بعد از Login يه کوکی درست بشه که بتونم نظرخواهی رو به عنوان ادمين باز کنم، درسته؟ من که نفهميدم مشکل از کجاست. هاردديسک رو هم همين چند روز پيش کوبيده‌ام و صاف کرده‌ام و همه چيز رو از نو پياده کرده‌ام و مشکلی ندارم.

بعدشم همين قالب احسان رو استفاده ميکنم، ولی چند وقته کد نظرخواهی اتوماتيک ميره روی وسترن و محل سگ به اون charset=utf-8 نميذاره. هر چی توی قالب ميگردم علتش رو پيدا نميکنم. حالا قالب رو کوچکترين تغييری نداده‌ام ها! پدرسوخته خودش همينجوری لج ميکنه. چند دقيقه هم طول ميکشه تا اصلا باز بشه، فرستادن پيام هم ديگه بستگی به شانس و اقبال داره.

خيلی دلم ميخواد از خير enetation بگذرم، ولی ميبينم اولا ديگران هم از سرويسهای ديگه چندان راضی نيستند، دوما هرچی پيام تا حالا برام گذاشته‌اند از بين ميرن و اين هم حيفه.

×××××××××××××××××
اگر سورس برنامه را پيدا كردي توروخدا براي من بفرست
داره آبروم ميره
[email protected]

بالا