• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه میشود کی اسکی ترکیبی را گرفت؟

sylvester

Registered User
تاریخ عضویت
26 مارس 2007
نوشته‌ها
526
لایک‌ها
89
محل سکونت
ترکیه
سلام
من یه فرم دارم خالی. هیچ آبجکتی رویش نیست
می خواهم کاری کنم که با فشرده شدن همزمان کلید های ctrl+m یک رویداد اجرا بشه
مثلا سیستم شات دان بشه
تایمر باید بزارم؟ چطوری کدش را برای تامیر بنویسم؟
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
سلام
من یه فرم دارم خالی. هیچ آبجکتی رویش نیست
می خواهم کاری کنم که با فشرده شدن همزمان کلید های ctrl+m یک رویداد اجرا بشه
مثلا سیستم شات دان بشه
تایمر باید بزارم؟ چطوری کدش را برای تامیر بنویسم؟


این کد اینتر هست

IF KEYCODE =14 then


Shell "shutdown -s"
end if
 

sylvester

Registered User
تاریخ عضویت
26 مارس 2007
نوشته‌ها
526
لایک‌ها
89
محل سکونت
ترکیه
سلام
همان گونه که گفتم من نیاز به رسد کردن کد اسکی ترکیبی دارم نه تکی
مثلا با فشرده شده همزمان کلیدهای ctrl+n رویدادی رخ بده
چون فرم ابجکت نداره و پیرو آن فوکوس هم نداره من از تابع getasynckeystat استفاده میکنم

برای دکمه کنترل چپ کد 162 را برمیگرونه و کنترل راست 163
ولی تا مادامی که یکی از این دو دکمه که مد نظر من هست پایین نگه داشته شده فقط کد اونا را میگیره
در واقع فشرده شدن دکمه های همزمان ctrl+n را نمیشه آشکار کرد
کمکم کنید :(
 

m.sh

Registered User
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2009
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
Private Sub Form_KeyUp(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
If (KeyCode = 77) And (Shift = 2) Then
'inja codi ro ke mikhay benevis
End If
End Sub


فقط دقت کن اینا تو رویداد key_up هستش
 
بالا