• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه میشود 2 کارت گرافیک را یکی کرد ؟؟؟ (یعنی از قدرت هردوشون همزمان استفاده کرد )

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
سلام من یه کارت گرافیک ati 7770 ghz edition دارم + یک عدد سی پی یو amd a6 3670k که اگر بدونید این سی پی یو رو خودش یه گرافیک 1 گیگابایتی ddr3 داره (در واقع APU هستش) حال سوال اینجاست این دو رو چگونه میتوان یکی کرد ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
مادربردهاي fm1 ساپورت خودشون تكنولوژي استفاده و دوئل شدن و استفاده همزمان گرافيك هاي داخلي سري HD 6xxx رو دارن كه براي پردازنده شما Radeon HD 6530 تعريف ميشه ...
هر چند گرافيك شما نيازي به استفاده از اين پردازنده كمكي نداره/
ولي براي اطلاعات بيشتر يا استفاده از نرم افزارهاي خاص اين تكنولوژي به دفترچه مادربردتون ي نگاهي بندازيد

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
عزیز من نتونستم از طریق دفترچه یعنی توضیحی در این باره نداده بود شما میتونید یه توضیح کوچیک درباره اش بدید ؟؟ یا بگید من چه کنم ؟؟؟ خیلی ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
عزیز من نتونستم از طریق دفترچه یعنی توضیحی در این باره نداده بود شما میتونید یه توضیح کوچیک درباره اش بدید ؟؟ یا بگید من چه کنم ؟؟؟ خیلی ممنون
دوست عزيز مدل مادربردتون چيه ؟ :)

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مادربرتون از تكنولوژي فیوژن كه خودش سه زیرمجموعه سري A كه A8، A6 A4 هست پشتيباني ميشه ولي اينكه تا چه حد از لحاظ آماري عملكرد كارت گرافيكيتون رو مدد ميده چيزي نگفته كه به طور كلي اين تكنولوژي از بيشتر برنامه هاي توليد شده حمايت ميشه و همزمان علاوه بر كاراي محاسباتي كاراي گرافيكي هم انجام ميده و با كارت گرافيك اصلي ي جورايي تركيب ميشه.../
....
هر چند به شخصه بيشترين مزيت اين تكنولوژي رو تو لپ تاپ و گوشي ها همراه و ... ميبينم تا سيستم خانگي اونم با يك كارت گرافيك قوي كه به خاطره كم شدن يك قطعه اضافي مثه كارت گرافيك - صرفه جويي تو هزينه همون كارت و به طبع كاهش گرما و توان مصرفي و وزنش بيشتر ميپسندم

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
سلام من یه کارت گرافیک ati 7770 ghz edition دارم + یک عدد سی پی یو amd a6 3670k که اگر بدونید این سی پی یو رو خودش یه گرافیک 1 گیگابایتی ddr3 داره (در واقع APU هستش) حال سوال اینجاست این دو رو چگونه میتوان یکی کرد ؟

سلام دوست عزیز،

APU شما فقط با سری 6 میکس میشه. 7770 خودش غوله. نمیشه A6 رو با سری 7 میکس کرد. ایشالا سری APU Trinity که به بازار بیاد و مادربرد سوکت FM2 اونوقت اونها میتونن با گرافیک سری 7 میکس بشن.

شما باید کارت گرفیک ضعیفتری رو با این APU همراه کنی. که با وجود 7770 بر روی سیستم این کار عبثی هست.

بالا