• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم ؟؟؟

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همين ديگه, مي خوام وبلاگ نويس بشم!, براي وبلاگنويسي حالا چيكار كنم؟! شما مواد لازم رو بگين من تهيه ميكنم! براي وبلاگنويسي آماده كنم/

از كجا شروع كنم؟!
چي بنويسم؟!
چي بخونم؟!!
كدوم وبلاگ ها رو بخونم؟! و چرا بخونم؟!
كدومشون رو نخونم؟! و چرا نخونم؟!
سياسي بنويسم؟! يا ننويسم؟! (هر كدوم چرا؟!) (و بيشتر از كدوم خط حمايت كنم!)
مذهبي هم بنويسم؟!(وللش كي تو اين مملكت نماز ميخونه)
برا چي بنويسم؟!!(اصلا")
درباره خودم بنويسم؟! :blink: (داستان زندگي, سفر هاي ميتي كمان, سالهاي دور از خانه, زندان الكاترا)
درباره رشته تحصيليم بنويسم؟! :wacko: (آخه طريقه نگهداري گاو و گوسفند به درد كي ميخوره؟)
كسي حوصله شعر خوندن داره؟! تو وبلاگم شعر بنويسم؟! :wacko:
خلاصه شما بگين! ايول...

حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما نگفتن وبلاگر! اون وقت تكليف چيه؟!
حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما گفتن وبلاگر اون وقت تكليف چيه؟!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
كاري نداره ! بيا كلي ادعا كن اول ! (مثل من) بگو من فلانم و مخ رايانه ام و اينا !
بعدم خدا روزي رسونه
هرجا كم اوردي بزن كانال 2
برای مثال میتونی http://shahedr.blogspot.com/ رو ببینی !

rezapci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بابا دستش نندازيد شايد راست ميگه! اگه يه روده راست تو شكمش داشته باشه :D

حالا بي شوخي ... يه من ماست چقدر كره مي ده!!!؟ :blink: :blink: :blink: :D ;) :cool:

به نقل از كم پشت :
همين ديگه, مي خوام وبلاگ نويس بشم!, براي وبلاگنويسي حالا چيكار كنم؟! شما مواد لازم رو بگين من تهيه ميكنم! براي وبلاگنويسي آماده كنم/

از كجا شروع كنم؟!
چي بنويسم؟!
چي بخونم؟!!
برا چي بنويسم؟!!(اصلا")
درباره خودم بنويسم؟! :blink: (داستان زندگي, سفر هاي ميتي كمان, سالهاي دور از خانه, زندان الكاترا)
درباره رشته تحصيليم بنويسم؟! :wacko: (آخه طريقه نگهداري گاو و گوسفند به درد كي ميخوره؟)
خلاصه شما بگين! ايول...

حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما نگفتن وبلاگر! اون وقت تكليف چيه؟!
حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما گفتن وبلاگر اون وقت تكليف چيه؟!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
وبلاگ چيز خوبيه ! اولا بشين خودت مطلب بنويس كم اورودي هي كپي پيست كن خيلي حال ميده .

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از hwt :
وبلاگ چيز خوبيه ! اولا بشين خودت مطلب بنويس كم اورودي هي كپي پيست كن خيلي حال ميده .
وبلاگ نويسي اگه بخواد همه وقت آدمو بگيره همون ننويبسي بهتره!!!! من كه خودمم يادم رفته چند وقت به چند وقت آپ ديت ميكنم!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از كم پشت :

از كجا شروع كنم؟!
چي بنويسم؟!
چي بخونم؟!!
برا چي بنويسم؟!!(اصلا")
خلاصه شما بگين! ايول...

ولي اگه ميخواي خواننده داشته باشي و مطلب خاصي هم نداري! خودتو دختر جا بزن!!! روزي 2-3 هزارتا رو شاخشه!
كلي هم كامنت ميزارن واست

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

از كجا شروع كنم؟! از صفر. برو پرشين بلاگ. يه وبلاگ با يا قالب ساده باز كن.
چي بنويسم؟! هرچي دلت ميخواد. بي هيچكسي هم مربوط نيست چي مينويسي. چارديواري اختياري!
چي بخونم؟!! هرچي دلت ميخواد!!
كدوم وبلاگ ها رو بخونم؟! و چرا بخونم؟! بيشتر وبلاگهايي كه اونها هم ساده و آزاد مينويسن
كدومشون رو نخونم؟! و چرا نخونم؟! اون وبلاگهايي كه كارشون كپي كردنه و از بابت شونصد تا بيننده دارن. چون ممكنه تحريك بشي و بري توي اين خط..
سياسي بنويسم؟! يا ننويسم؟! (هر كدوم چرا؟!) (و بيشتر از كدوم خط حمايت كنم!) توي اين مورد مسئوليتي رو قبول نميكنم! سياسي ننويس ولي از سيست هر از چندگاهي بنويسي مشكلي نداره.
مذهبي هم بنويسم؟!(وللش كي تو اين مملكت نماز ميخونه) درمورد چيزهايي كه اعتقاد نداري ننويس!!
برا چي بنويسم؟!!(اصلا") براي دل خودت! واسه اينكه منفجر نشي!!!
درباره خودم بنويسم؟! :blink: (داستان زندگي, سفر هاي ميتي كمان, سالهاي دور از خانه, زندان الكاترا) بنويس!
درباره رشته تحصيليم بنويسم؟! :wacko: (آخه طريقه نگهداري گاو و گوسفند به درد كي ميخوره؟) بنويس!
كسي حوصله شعر خوندن داره؟! تو وبلاگم شعر بنويسم؟! :wacko: بنويس!
خلاصه شما بگين! ايول...

اگه ميخواي اسم وبلاگر روت بذارن اصلا ننويسي بهتره. :eek:

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
همين چرت و پرتايي كه مي گي بنويسي كارت مي گيره
يه وقتي از علم حرف نزني بازديد كننده هات مي خوابن
از عكسهاي مبيتذل استفاده كن
فحش به **** و...
طرفداري از يكي كو كوبيدن ديگري
بي ادب باش
موفق ميشي

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كاري نداره ! بيا كلي ادعا كن اول ! (مثل من) بگو من فلانم و مخ رايانه ام و اينا !
بعدم خدا روزي رسونه
هرجا كم اوردي بزن كانال 2
برای مثال میتونی http://shahedr.blogspot.com/ رو ببینی !

اون كه آره من ادعام ميشه (البته تو سطح خودم) وبلاگت هم قبلا" ديده بودم :)

سلام

بابا دستش نندازيد شايد راست ميگه! اگه يه روده راست تو شكمش داشته باشه

حالا بي شوخي ... يه من ماست چقدر كره مي ده!!!؟

هر من سه كيلو ميشه, پس به عبارتي ميكنه نميدونم چقدر :)

عذاب وجدان ميگيرم پسر! من رو اين چيزا خيلي حساسم! :)

وبلاگ نويسي اگه بخواد همه وقت آدمو بگيره همون ننويبسي بهتره!!!! من كه خودمم يادم رفته چند وقت به چند وقت آپ ديت ميكنم!

قبولت دارم! نميدونم كجا خوندم گفته بود, به وبلاگي ميگن فعال كه در 90 روز گذشه يك بار رو بروز شده باشه:wacko: :)

ولي اگه ميخواي خواننده داشته باشي و مطلب خاصي هم نداري! خودتو دختر جا بزن!!! روزي 2-3 هزارتا رو شاخشه!
كلي هم كامنت ميزارن واست

:wacko: :wacko: آره ديگه هر روز فيمينيست بازي :D ! من كه دنبال كامنت و خواننده و هيت و تبليغات نيستم! يك وبلاگ واقعي كه فقط لينكشو به گوگل گفتم :)

از كجا شروع كنم؟! از صفر. برو پرشين بلاگ. يه وبلاگ با يا قالب ساده باز كن.
چي بنويسم؟! هرچي دلت ميخواد. بي هيچكسي هم مربوط نيست چي مينويسي. چارديواري اختياري!
چي بخونم؟!! هرچي دلت ميخواد!!
كدوم وبلاگ ها رو بخونم؟! و چرا بخونم؟! بيشتر وبلاگهايي كه اونها هم ساده و آزاد مينويسن
كدومشون رو نخونم؟! و چرا نخونم؟! اون وبلاگهايي كه كارشون كپي كردنه و از بابت شونصد تا بيننده دارن. چون ممكنه تحريك بشي و بري توي اين خط..
سياسي بنويسم؟! يا ننويسم؟! (هر كدوم چرا؟!) (و بيشتر از كدوم خط حمايت كنم!) توي اين مورد مسئوليتي رو قبول نميكنم! سياسي ننويس ولي از سيست هر از چندگاهي بنويسي مشكلي نداره.
مذهبي هم بنويسم؟!(وللش كي تو اين مملكت نماز ميخونه) درمورد چيزهايي كه اعتقاد نداري ننويس!!
برا چي بنويسم؟!!(اصلا") براي دل خودت! واسه اينكه منفجر نشي!!!
درباره خودم بنويسم؟! (داستان زندگي, سفر هاي ميتي كمان, سالهاي دور از خانه, زندان الكاترا) بنويس!
درباره رشته تحصيليم بنويسم؟! (آخه طريقه نگهداري گاو و گوسفند به درد كي ميخوره؟) بنويس!
كسي حوصله شعر خوندن داره؟! تو وبلاگم شعر بنويسم؟! بنويس!
خلاصه شما بگين! ايول...

اگه ميخواي اسم وبلاگر روت بذارن اصلا ننويسي بهتره.

همشو قبول دارم! دستت درد نكنه ولي من دوست دارم تو يه چارچوب مشخص و با شرايط واقعي با يك اسم واقعي وبلاگ بنويسم! پس ميشه نتيجه گيري كرد كه حرفات كاملا" درسته :)

يك وبلاگ برام مثال بزن كه يك مطلب سياسي هم نداره! نميشه ديگه, همه الان سياسي شدن! من كه خوشم نمياد / سياست پدر مادر نداره!

اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما نگفتن وبلاگر! اون وقت تكليف چيه؟!
اگه ميخواي اسم وبلاگر روت بذارن اصلا ننويسي بهتره.

چرا؟!!!!!!! :) :) :) :) :)

همين چرت و پرتايي كه مي گي بنويسي كارت مي گيره
يه وقتي از علم حرف نزني بازديد كننده هات مي خوابن
از عكسهاي مبيتذل استفاده كن
فحش به **** و...
طرفداري از يكي كو كوبيدن ديگري
بي ادب باش
موفق ميشي

يه جوراي كه من نميدونم خصوصياتي كه من ندارم رو گفتي!! دستت درد نكنه چشم! :) در مورد چرت و پرت راست ميگي :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
براي اين ميگم زياد به اسم و رسم وبلاگري دل نبند چون ميدونم اين كار مشكلات زيادي داره و اگه منتظر شهرت يا بازديدكننده هاي آنچناني باشي زود دلسرد ميشي. من بيشتر از 2 سال هست كه به طور مداوم وبلاگ مينويسم و به خاطر ندارم تعداد كامنت هاي وبلاگم در بهترين روزها از 25 تا بيشتر شده باشه. با اين توصيفات من بايد همون سال اول وبلاگنويسي رو ول ميكردم. وقتي وبلاگ مينويسم انگار ازاد ميشم. و اين آزادي با هيچ چيزي قابل مقايسه نيست...

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و باز هم متشكر! :)
من وبلاگ نويسي رو يه تفريح سالم ميدونم :)
درمورد كامنت گذاشتن "من كامنت ميزارم پس هستم" :D :D

rezapci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بورو پيشه احسان يه كتك بخور ازش . بهت وبلاگ مجاني ميده ....

بدو بدو اتيش زندن به مالم بخاتر عيالم . كي كتك مي خواهد؟ بره پيشه احسان .... من تازه از دسته مهرداد فرار كردم ... داشت خر خرمو مي جويد :D سريه موسيك اقاسي :rolleyes:

به نقل از كم پشت :
سلام و باز هم متشكر! :)
من وبلاگ نويسي رو يه تفريح سالم ميدونم :)
درمورد كامنت گذاشتن "من كامنت ميزارم پس هستم" :D :D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از rezapci :
سلام

بورو پيشه احسان يه كتك بخور ازش . بهت وبلاگ مجاني ميده ....

بدو بدو اتيش زندن به مالم بخاتر عيالم . كي كتك مي خواهد؟ بره پيشه احسان .... من تازه از دسته مهرداد فرار كردم ... داشت خر خرمو مي جويد :D سريه موسيك اقاسي :rolleyes:
چه مسخره :wacko:

rezapci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسمه بابات؟ اگه گفتي؟ :cool:

ساعت 9:25 شب به وقته شهر منونه

سر به سرم نزار .... كه اصلا’ حالشو ندارم اقايه ديدويد ... چه خوب تقليد اي آمريكائي ها رو مي كنيد . اينها به به شما ها هرهر مي خنندند .. بعدا بهت يه مقاله از اين ها نشون مي دم به زبانه اگليسي هستش اگه بلدي...!

به نقل از davidmors :
چه مسخره :wacko:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از rezapci :

سر به سرم نزار .... كه اصلا’ حالشو ندارم اقايه ديدويد ... چه خوب تقليد اي آمريكائي ها رو مي كنيد . اينها به به شما ها هرهر مي خنندند .. بعدا بهت يه مقاله از اين ها نشون مي دم به زبانه اگليسي هستش اگه بلدي...!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rezapci :

در مورد من؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink:

rezapci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مهرداد تو جيگري به خدا يادم باشه آمدم ايران يه سر باهم بريم كوه بگرديم خوش سفر به نظر ميائي ها :happy:

به نقل از mehrdad1355 :
در مورد من؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink:

rezapci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بورو بزار باد بياد چاي نخورده پسر خاله شدي :D

بورو تا قبل از اينكه مهرداد بياد كله پات كنه ... :p :D :D :lol:

به نقل از Macromedia :

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از rezapci :
سلام

مهرداد تو جيگري به خدا يادم باشه آمدم ايران يه سر باهم بريم كوه بگرديم خوش سفر به نظر ميائي ها :happy:
مي خواهي كفتر سيگاري رو هم نشونت بدم :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :lol:

بالا