• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم ؟؟؟

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
مي خواهي كفتر سيگاري رو هم نشونت بدم :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :lol:

:eek: :eek: :eek: :eek:
هم موضوع بحث رو عوض كردي هم بچه مردم رو اغفال.(ميتوني به من نشون بده :blink: :( )

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از كم پشت :
:eek: :eek: :eek: :eek:
هم موضوع بحث رو عوض كردي هم بچه مردم رو اغفال.(ميتوني به من نشون بده :blink: :( )
مگه بيشتر وبلاگ ها غير اغفال كردن كار ديگه اي هم مي كنند؟؟؟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اول وصيتت رو بكن و بعد بيا نشونت بدم :lol: :lol: :lol:

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
اگه می خوای وبلاگ نویس بشی برای دلت بنویس و در آخر فکر قالب و تعداد نظر ها هم نباش! :cigar:

untizionist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين تا مي توني بايد بري تو وبلاگاي ديگه نظر بدي لينك بدي و لينك بگيري تا كارت بگيره اساسي. الان اكثر دوستاي وبلاگ نويسم همين كار رو مي كنن.اونايي كه با من شروع كردن الان روزي 50 تا بازيد كننده دارن ولي من چون به خاطر ايراد سيستمم نمي تونم نظر بدم روزي فقط 15 تا بازديد كننده دارم. راستي يه فوتي هم هست كه فعلآ بماند.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همين ديگه, مي خوام وبلاگ نويس بشم!, براي وبلاگنويسي حالا چيكار كنم؟! شما مواد لازم رو بگين من تهيه ميكنم! براي وبلاگنويسي آماده كنم/

از كجا شروع كنم؟!
چي بنويسم؟!
چي بخونم؟!!
كدوم وبلاگ ها رو بخونم؟! و چرا بخونم؟!
كدومشون رو نخونم؟! و چرا نخونم؟!
سياسي بنويسم؟! يا ننويسم؟! (هر كدوم چرا؟!) (و بيشتر از كدوم خط حمايت كنم!)
مذهبي هم بنويسم؟!(وللش كي تو اين مملكت نماز ميخونه)
برا چي بنويسم؟!!(اصلا")
درباره خودم بنويسم؟! :blink: (داستان زندگي, سفر هاي ميتي كمان, سالهاي دور از خانه, زندان الكاترا)
درباره رشته تحصيليم بنويسم؟! :wacko: (آخه طريقه نگهداري گاو و گوسفند به درد كي ميخوره؟)
كسي حوصله شعر خوندن داره؟! تو وبلاگم شعر بنويسم؟! :wacko:
خلاصه شما بگين! ايول...

حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما نگفتن وبلاگر! اون وقت تكليف چيه؟!
حالا اومديم و هر چي شما گفتين انجام داديم, بعش به ما گفتن وبلاگر اون وقت تكليف چيه؟!

مدتی قبل در روزنامه شرق مطلبی به چاپ رسید که می‌تواند به سئوالات شما پاسخ دهد :

"
چگونه بنويسيم
محمد اُروجلو
بسيارى از وبلاگ نويسان در شروع كار و يا در حين فعاليت با اين مشكل برخورد مى كنند كه ديگر حرفى براى گفتن ندارند. گاهى عده اى در انتخاب موضوع كار خود دچار مشكل مى شوند، برخى از متن خود راضى نيستند و احساس مى كنند متن دلچسبى نيست. گاهى وبلاگ نويس به اين فكر مى كند كه آيا كسى مطالبش را مى خواند و كسى از تجاربش استفاده مى كند؟ اول بايد هدف خود را از تاسيس يك وبلاگ مشخص كنيم. (من مى خواهم وبلاگى ايجاد كنم كه در آن به ارائه مطالب آموزشى بپردازم) آيا من اين توانايى را دارم؟ اگر دارم چگونه اين مطالب را پيدا كنم؟ بنويسم، تايپ كنم آيا هر هفته بنويسم؟ يا هر روز يا هر ماه؟ چه نوع مطالبى بنويسم؟ چه مقدار وقت مى خواهد؟ تا چه حد به اين موضوع علاقه دارم؟ اين ها سئوال هايى است كه در مقدمه بايد از خود پرسيد. دوم بايد مواردى را آموخت. چگونه مطلب بنويسم؟ چگونه تايپ كنم؟ از كدام سايت يا سرويس استفاده كنم؟ چگونه وارد اينترنت كنم؟ چگونه بايد با سيستم وبلاگ نويسى كار كرد؟ وبلاگ چيست؟ قابليت هاى آن كدام است؟ و مسائل فنى آن را بايد تا حد مطلوبى آموخت. تا بتوانيد از پس نوشتن آن برآييد. سپس مقدارى مطلب از قبل آماده كنيد. عنوان و موضوع وبلاگ را مشخص كنيد. مطالبى كه از قبل آماده كرديد را وارد آن كنيد. سعى كنيد قالبتان با محتواى وبلاگتان سازگار باشد. هر روز يا هر هفته از حداقل پنج وبلاگ ديدن كنيد و سعى كنيد حداقل با دو وبلاگ ارتباط برقرار كرده و وبلاگتان را معرفى كنيد. نگاه كنيد ديگران چه مى كنند، بعد شما هم همان كار را بكنيد. سعى كنيد حتماً با يكى از وبلاگ نويس ها از طريق اى ميل يا سيستم نظرات در ارتباط باشيد و از طريق او با دوستان ديگر او هم آشنا شويد. به انواع نگارش ها دقت كنيد: خودمانى، رسمى، طنزواره و... سعى كنيد براى نوشتن مطلب يك سرى به سايت ها و وبلاگ هاى ديگر هم بزنيد. در مورد موضوع وبلاگ خود مطالبى بخوانيد. سعى كنيد مطالب هر عنوان بيشتر از ۱۰ خط و كمتر از ۳ خط نباشد. فونت وبلاگتان را دستكارى نكنيد و در يك نوشته تنها از يك نوع فونت استفاده كنيد. حتماً عنوان متن را ذكر كنيد. سعى كنيد زياد هم به زبان عاميانه و گفتارى نباشد. مطالعات خود را زياد كنيد و تلاش كنيد تمرين داشته و متن ها را پيشاپيش آماده كنيد. در زير با چند موضوع و خط مشى براى وبلاگ نويسى آشنا مى شويم و راهكارهاى مختلف را جهت ارائه وبلاگى موفق تر بررسى مى كنيم.
*هنر و سينما: بعضى ها علاقه زيادى به سينما دارند و در مورد سينما مى نويسند. اگر شما از اين افراد هستيد به نكات زير توجه كنيد. براى اينكه وبلاگتان پرمخاطب باشد: اولاً فقط در مورد هنر و سينما بنويسيد و از نوشتن مطالب زائد خوددارى كنيد. دوم اينكه بهتر است خبرنويسى كنيد. (فيلم... در حال ساخت است. بازيگران اين مجموعه عبارتند از) علاوه بر خبرنويسى، سوابق يا زندگينامه بعضى از هنرمندان را بنويسيد. و اگر در توانتان هست يك سيستم آمارى تدارك ببينيد.
*شرح حال نويسى: شرح حال نويسى همراه با نكات طنزآلود عمده ترين و رايج ترين شكل وبلاگ نويسى است. سعى كنيد مطلب تان صميمى و دلنشين باشد. به اين نمونه توجه كنيد: واقعاً ماه رمضان ماه دلچسبى است. از سحرهاى آن كه گاه خواب آلود لقمه ها را در دهان مى گذارى تا آش رشته و زولبيا و باميه سر سفره افطار و شب هاى قدرش. بزرگى مى گفت: گر همه شب، قدر بودى، شب قدر بى قدر بودى... همانطور كه مى بينيد خواننده با اين نوع نوشته احساس صميميت مى كند. چون بى تكلف و ساده است و همه با آن مى توانند رابطه برقرار كنند. اين نوع نگارش همانطور كه گفته شد متداول ترين نوع وبلاگ نويسى است كه مى توان در آن به موضوعات مختلف پرداخت و در مورد وقايع و اتفاقات گوناگون روز اظهارنظر كرد.
*آموزشى: وبلاگ هايى كه مطالب آموزشى دارند حجم بالايى از وبلاگستان فارسى را تشكيل مى دهند. اگر در اين زمينه فعاليت مى كنيد بايد اطلاعات خودتان را در موضوعى كه قصد داريد به آموزش آن بپردازيد بالا برده و به ساده ترين زبان ممكن و ترجيحاً با استفاده از تصاوير مختلف مفاهيم را به خوانندگان انتقال داده و پاسخگوى سئوالات احتمالى آنان باشيد. سعى كنيد هيچ وقت مطالب را از جايى كپى بردارى نكنيد. اين كار نه تنها صحيح نيست بلكه موجب خشكى و سردى وبلاگ شما خواهد شد و مخاطبان شما درمى يابند كه شما حرفى براى گفتن نداريد و تنها نوشته هاى ديگران را كپى بردارى مى كنيد. بكوشيد مسائلى را مطرح كنيد كه بيشتر ابداع و كشف خودتان باشد. چيزى كه مطمئن هستيد هيچ كس به آن نپرداخته است. مهم اين نيست كه شما مطالب بسيار خاصى بنويسيد. همين كه مطالب وبلاگتان كمتر تكرارى باشند و بيشتر زائيده ذهن خودتان باشد مى تواند شما را در كارتان موفق كند. هيچ نتيجه اى بدون تلاش به دست نمى آيد. اگر اين طور تصور كنيد كه شما مى توانيد به راحتى و بدون هيچ زحمتى در وبلاگ نويسى موفق شويد اشتباه بزرگى مرتكب شده ايد. وبلاگ نويس براى موفق شدن نه تنها بايد مطالب شايسته اى در وبلاگش قرار دهد بلكه وقت زيادى را هم بايد صرف ساماندهى به ارتباطاتش كند. اگر اين طور تصور كنيد كه صرف ارسال مطالب روى وبلاگ كسى پيدا مى شود كه آنها را بخواند اشتباه مى كنيد. اگر به طور اتفاقى چند نفر وارد وبلاگتان شوند به اين معنا نيست كه كار شما تمام شده است. هرچه مطالب و محتواى وبلاگتان ارزشمند تر و مهم تر باشند وظيفه شما سنگين تر خواهد بود و راه طولانى براى معرفى و قرار دادن لينك وبلاگتان در وب سايت ها و وبلاگ هاى ديگر داريد. در صورتى كه اينچنين نباشيد مطالب ارزشمند شما بر روى سرور وبلاگتان خاك خواهند خورد تا اينكه روزى از بين بروند.

"
منبع :http://sharghnewspaper.com/840728/html/spc11.htm#s316470

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
بستگي به هدفت داره
يه موقع هست كه ميخواي درامدي هم ارش داشته باشي ؛ خوب يه وبلاگ تفريحي يا دانلود يا ... مي زني !
يه موقع هست مي خواي شخصي بنويسي كه ديگه سوال كردن نداره ؛ هر موقع احساس كردي بايد حرف بزني ؛ خودت مي فهمي چي بايد بنويسي !
از اين دو حال خارج نيست ؛ ولي مبنا و هدف اصلي وبلاگ تو دنبا بيان ديدگاه هاي شخصي افراد در مورد مسائل مختلف هست . حالا اين مسائل مي تونه سياسي ؛ عاطفي ؛ تكنولوژي يا همه اينها باشه !
اصولا وبلاگ نويسي اعتيادش از هروئين هم بيشتره ! فققط كافيه چند نفر با هم تيم بشين مرتب بلاگ هم رو بخونيد و كامنت بازي كنيد ... همين كه مطلب رو پست مي كني پيش خودت ميگي نظر فلاني چيه ؛ و...
در كل دنياي شيرينيه ! كلي مي توني استفاده مثبت بكني ؛ كلي دوست خوب ؛ كلي تجربه ...
چي بخوني هم كاملا بسته به علاقه خودته . بنده چيزي در حدود 20 تا وبلاگ هست كه به طور مستمر بازديد مي كنم ؛ كامنت مي زارم و از مطالبشون استفاده مي كنم .
و اما يك پيشنهاد : اكيدا توصيه مي كنم پيش سرويس دهنده هاي ايراني نري ! بنده 1 سالي بود با بلاگفا و 2 سال قبلش هم با ميهن بلاگ كار مي كردم كه به نحوي محترمانه ما را نمودند ! يه هاست با يه ورد پرس مي تونه مزه وبلاگ نويسي رو دو چندان كنه !
من 3 روزه WP ؛ نصب كردم ؛ ميزان رغبتم به نوشتن 180% افزايش پيدا كرده !
اميدوارم هدايت شده باشي !

بالا