• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

فرشاد حیدری

Registered User
لایک‌ها
97
مثلا یک سوال الان از اقای فرشاد حیدری دارم.
شمایی که امدید کتاب نوشتید. و گفتید می توانید تا 30 میلیون درامد داشته باشیم.
شما بیشترین درامدتان از نت چه قدر بود می توانید حتی به صورت تقریبی بگویید یا پیام خصوصی برای بنده بکنید
و بعد بگویید از چه راهی بوده است
بله / حتما
من 7 سال در زمینه کسب و کار اینترنتی تجربه دارم و در طی این سالها ، انواع روشهای کسب درآمد را مورد آزمون و خطا قرار دادم
اولین درآمد پایدار من مربوط میشود به 3 سال پیش
یک سایتی داشتم که بازدیدکنندگان هدف را جذب میکرد و محصول مرتبط با همان موضوع را میفروختم در زمینه سیستم مالی
اینکه درآمد چه میزان بود بماند / به خاطر برخی مشکلات شخصی مجبور به رها کردن آن کسب و کار شدم و در نتیجه از آنجایی که علاقه فراوانی به کسب و کار اینترنتی و مشاوره و آموزش دارم / سایت آترین وب را راه اندازی کردم / نمیدانم کتاب تبدیل مهارت به ثروت را مطالعه کردید یا خیر / در آن کتاب به صورت اعداد و ارقام گفته ام که چگونه می توانید به درآمد پایدار برسید و دقیقا همان مدل کسب و کار را که در کتاب آموزش دادم را در سایت آترین وب پیاده میکنم! و به دیگران هم همان کار را آموزش میدم (با استفاده از کتابی که نوشتم) و در آینده نه چندان دور محصولات آموزشی آترین وب در رابطه با بازاریابی اینترنتی در سایت برای فروش قرار داده میشه
در کنار مقالات آموزشی رایگان آترین وب که برای تک تکشان زحمت کشیده شده است یک سری محصولات آموزشی هم که حاصل سالها تجربه و تحقیق من در زمینه کسب و کار اینترنتی است را به فروش میرسانم.

سایت آترین وب 25-26 مهر ماه 93 شروع به فعالیت کرد و امروز که 7 آذر ماه 93 است رتبه سایت از 128,000 به 26,111 رسیده است و بالای 100 نفر هم کتاب تبدیل مهارت به ثروت را دانلود کرده اند و هنوز برای تبلیغات و بازاریابی هیچ هزینه ای برای سایت آترین وب انجام نشده است که در آینده انجام می شود و این آمار و ارقامی که گفتم ، برای یک سایت نوپا و با عمر تقریبا 40-50 روز فکر می کنم فوق العاده باشدو تمام نکات گفته شده در آن کتاب 100 درصد به صورت عملی در سایت آترین وب در حال اجرا می باشد
ویرایش : همانطور که در سایت آترین وب مشاهده می کنید ، اولین محصول آموزشی آترین وب به نام طراحی سایت بدون دانش برنامه نویسی تا چند وقت دیگر آماده فروش می باشد و فعلا عکس بسته بندی محصول در سایت قرار داده شده است
پیروز باشید

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم از شما که تجربیات خودتان را برای دیگران نوشتید.
به خصوص مقالاتی که دوستان تازه کار می توانند ازشان به خوبی استفاده بکنند.
ما هم دو الی سه سال پیش در همین پی تی مقالات برای تازه کاران می نوشتیم. بازخوردش خوب بود.

فرشاد حیدری

Registered User
لایک‌ها
97
تشکر می کنم از شما که تجربیات خودتان را برای دیگران نوشتید.
به خصوص مقالاتی که دوستان تازه کار می توانند ازشان به خوبی استفاده بکنند.
ما هم دو الی سه سال پیش در همین پی تی مقالات برای تازه کاران می نوشتیم. بازخوردش خوب بود.
نظر لطف شماست / مقالات فقط برای تازه کاران نیست / خیلی ها هستند که چندین سال رویای کسب درآمد از اینترنت را در سر دارند ولی هنوز اصول این کار را بلد نیستند برای همین این مقالات برایشان می تواند مفید باشد
مقالات پیشرفته تر هم در همین انجمن در زمینه بازاریابی اینترنتی از طرف من منتشر شده است می توانید مطالعه کنید و در کسب و کار اینترنتی خودتان ، از آنها استفاده کنید
پیروز باشید

saba301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام!من تازه وارد دنیای تجارت آنلاین و اینجور کسب درآمد ها هستم و طبیعتا بی تجربه.ممنونم میشم راهنمایی کنید که اگر نخوام خودم کسب و کاری راه بندازم چطور میتونم از سایتها و منابع موجود کسب درآمد کنم.

parastoo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما باید بدونی که خودت میخوای کسب و کاری راه بندازی یا اینکه صرفا میخوای کسب درآمد کنی.چون راه حل هاش متفاوته..مثلا یه سری سایتها هستن که برای ارائه‌ی مهارت ها و تخصص ها طراحی شدن.شما میتونید توسط این سایتها مهارتی که داری رو به عنوان یه فروشنده معرفی کنی و خریدارهای خودت رو پیدا کنی،به همین راحتی

saba301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم این دقیقا همون چیزیه که من دنبالشم.فقط اینکه اینجور سایتها زیادن پیشنهاد شما چیه؟

parastoo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حتما.پیشنهاد میکنم سایت "انجام میدم" رو ببنید.محیط خوبی داره برای اینکه بتونید مهارتهاتون رو نمایش بدید و انشا الله مشتری پیدا کنیدhttp://www.anjammidam.com/

saba301

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم.حتما می بینم

M948

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سایت مینی کار همونطوری که از اسمش معلومه میتونین با انجام کار های کوچک کسب درآمد کنین. کارمزد هایی که بهتون تعلق داده میشه بسیار بالا هست.
من چند مورد رو عرض میکنم که خودم انجام دادم.
مثلا با فوروارد کردن یک پست از یک چنل به یک گروه و اسکرین شات گرفتن ازش بهتون 100 تومن میده
یا مثلا با فالوو کردن یا کامنت گذاشتن برای یک پس در اینستاگرام 150 تومن میده
یا با رفتن به سایت الکسا و جستجوی یک سایت خاص بهتون 70 تومن میده.
از این کار ها زیاد هست و میتونین به درآمد عالی در روز برسین.
نکته قابل توجه اینه که زمان انجام این کارها معمولا 1 یا 3 دقیقه هست و نهایتا 10 دقیقه میباشد.
وبسایت میبی کار قابلیت بازاریابی نیز داره یعنی اگه شما یک نفر رو با لینک بازاریابی خودتون معرفی کنین و اون شخص فقط 500 تومان در آمد داشته باشه به شما 1000 تومان درآمد تعلق میگیره. و به ازای هر درآمد جدیدی که داشته باشه مجددا به شما یه درآمدی تعلق میگیره.
پرداخت ها هم همشون عالی هستن از اون بابت نگران نباشید.
+ شما میتونین خودتون مینی کار تعریف کنین و یه کسب درآمد عالی دیگه داشته باشین. مثلا این سرویس های ایرانسل و همراه اول هستن که اگه چند نفر کد شماره رو به یه شماره ای بفرستن بهتون شارژ میده ، میتونین برای این سرویس ها مینی کار تعریف کنین. مثلا طرف کد شماره اس ام اس میکنه و شما بهش 100 تومن میدین ، از اون طرف ایرانسل به شما 1000 تومن شارژ میده. یا از همین طریق رتبه الکسا یا گوگل خودتون رو بالاببرین.و خیلی کار ها که با یکمی فکر کردن میشه ازشون درآمد عالی داشت.
سایت مینی کار علاوه بر اینها یه سری امکانات دیگه مث مسابقات پیاپی و غیره داره که کم کم آشنا میشین.
حالا اگه خواستین ثبت نام کنین اگه از لینک معرفی من ثبت نام کنین چیزی ازتون کم نمیشه
18.gif

اینم لینک : http://minikar.com/signup.php?REF=MGxvb20uY2ZAZ21haWwuY29t
ناموسا خواستین عضو شین از لینک من عضو شین
22.gif

آدرس سایت مینی کار:

www.minikar.com

در ویدیو زیر توضیحات برای راهنمایی کامل کارفرمایان:

http://www.aparat.com/v/VGFWj

mamanseo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظرم به همین سادگی هایی هم که شما گفتید واقعا نیست و کسب در آمد از اینرتنت میتونه خیلی بیشتر از ماهی ۱۰۰ میلیون در ماه هم باشه اما باید با علم کافی و شناسایی دقیق بازار هدف صورت بگیره ! در کل مقاله خوبی بود اما به نظرم یه کم کلی گویی بود

بالا