فرشاد حیدری
Registered User
بله / حتمامثلا یک سوال الان از اقای فرشاد حیدری دارم.
شمایی که امدید کتاب نوشتید. و گفتید می توانید تا 30 میلیون درامد داشته باشیم.
شما بیشترین درامدتان از نت چه قدر بود می توانید حتی به صورت تقریبی بگویید یا پیام خصوصی برای بنده بکنید
و بعد بگویید از چه راهی بوده است
من 7 سال در زمینه کسب و کار اینترنتی تجربه دارم و در طی این سالها ، انواع روشهای کسب درآمد را مورد آزمون و خطا قرار دادم
اولین درآمد پایدار من مربوط میشود به 3 سال پیش
یک سایتی داشتم که بازدیدکنندگان هدف را جذب میکرد و محصول مرتبط با همان موضوع را میفروختم در زمینه سیستم مالی
اینکه درآمد چه میزان بود بماند / به خاطر برخی مشکلات شخصی مجبور به رها کردن آن کسب و کار شدم و در نتیجه از آنجایی که علاقه فراوانی به کسب و کار اینترنتی و مشاوره و آموزش دارم / سایت آترین وب را راه اندازی کردم / نمیدانم کتاب تبدیل مهارت به ثروت را مطالعه کردید یا خیر / در آن کتاب به صورت اعداد و ارقام گفته ام که چگونه می توانید به درآمد پایدار برسید و دقیقا همان مدل کسب و کار را که در کتاب آموزش دادم را در سایت آترین وب پیاده میکنم! و به دیگران هم همان کار را آموزش میدم (با استفاده از کتابی که نوشتم) و در آینده نه چندان دور محصولات آموزشی آترین وب در رابطه با بازاریابی اینترنتی در سایت برای فروش قرار داده میشه
در کنار مقالات آموزشی رایگان آترین وب که برای تک تکشان زحمت کشیده شده است یک سری محصولات آموزشی هم که حاصل سالها تجربه و تحقیق من در زمینه کسب و کار اینترنتی است را به فروش میرسانم.
سایت آترین وب 25-26 مهر ماه 93 شروع به فعالیت کرد و امروز که 7 آذر ماه 93 است رتبه سایت از 128,000 به 26,111 رسیده است و بالای 100 نفر هم کتاب تبدیل مهارت به ثروت را دانلود کرده اند و هنوز برای تبلیغات و بازاریابی هیچ هزینه ای برای سایت آترین وب انجام نشده است که در آینده انجام می شود و این آمار و ارقامی که گفتم ، برای یک سایت نوپا و با عمر تقریبا 40-50 روز فکر می کنم فوق العاده باشدو تمام نکات گفته شده در آن کتاب 100 درصد به صورت عملی در سایت آترین وب در حال اجرا می باشد
ویرایش : همانطور که در سایت آترین وب مشاهده می کنید ، اولین محصول آموزشی آترین وب به نام طراحی سایت بدون دانش برنامه نویسی تا چند وقت دیگر آماده فروش می باشد و فعلا عکس بسته بندی محصول در سایت قرار داده شده است
پیروز باشید
Last edited: