• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه کپی کنیم که گوگل با خبر نشه

bsaeidb

Registered User
لایک‌ها
13
خوب دوستان من یه سوال داشتم
به طور مثال من از پرشین تولز یه مطلب بر میدارم و میزارم سایت و تو منبع لینک پرشین تولز رو میزنم در حالی که پرشین تولز خودش منبع رو یه سایت دیگه زده حالا تکلیف من چی هست؟باید منبع رو پرشین تولز بزنم یا سایتی که پرشین تولز اون رو منبع قرار داده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پاسخ به پرسش پست 41:

درحقیقت شما باید تمام سعیتون رو کنید که منبع اصلی رو پیدا کنید و به منبع اصلی لینک بدید. که در مثال فوق، شما باید نام "سایتی که پرشین تولز اون رو منبع قرار داده" رو به عنوان منبع درج کنید.

البته فکر کنم در صفحات قبل بحث هایی در این زمینه شده که منبع اصلی بعضی از مطالب مشخص نیست. که در این زمینه باید به صورت ابتکاری مسئله رو حل کنید، مثلاً یا سایتی که برجسته تره رو به عنوان منبع ذکر کنید یا در پستتون بنویسید که خواهش می کنیم اگه کسی نویسنده اصلی مطلب رو میشناسه در بخش نظرات اعلام کنه یا ...

در هرصورت باید هدفتون رعایت کپی رایت باشه. طوریکه فرض رو براین بذارید که سایت منبع همواره قصد داره از سایتهای کپی کار شکایت کنه!

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
با کسب اجازه از اساتید :

در مورد پیدا کردن منبع اصلی باید عرض کنم شما راحت میتونید با سرچ کردن عبارات توی گوگل متوجه بشید که کدوم مطلب زودتر ثبت شده پس منبع رو میتونید پیدا کنید ..
در مورد با لینک به منبع به نظر من بهتره به صفحه ای که کپی کردین لینک بدید و نه صرفا آدرس سایت .

سپاس

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
در مورد لینک به منبع به نظر من بهتره به صفحه ای که کپی کردین لینک بدید و نه صرفا آدرس سایت .

بله. دقیقاً درسته باید به پست مربوطه لینک داده بشه و نه به صفحه index سایت منبع.

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
من یه سری مطالب رو از یه سایت کپی کردم و تو وبلاگ خودم گذاشتم البته انصافا همه اوناییی که منبع داشت با ذکر منبع میزاشتم ،
به یک ماه نکشید گوگل نتایج جستجویی که مربوط به وبلاگ من میشد از ریشه تو گوگل حذف کرد، حالا موندم چیکار کنم نمیدونم همه مطالبم رو حذف کنم یا نه؟اصلا اگه حذف کنم گوگل نتایج جستجویی از وبلاگ من میزاره، بدجوری بازدید وبلاگم اومده پایین ، از دوستان تقاضا کمک دارم
با تشکر

بالا