آژانس هواپیمایی
pop up

چگونه cname بسازیم

شروع موضوع توسط 611 ‏4 نوامبر 2007 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    برای وصل کردن ، وبلاگ بلاگر به دومین ، احتیاج به cname داریم .تا اون رو به جای dns دومین مون جایگزینی کنیم.

    آیا میشه از یک هاست و دومین دیگر برای دومین فعلی مون cname بسازیم؟

    یعنی مثلا من یک هاست و دومین دارم به نام www.example.com

    حالا میخوام از طریق ، برای دومین فعلی که میخوام به وبلاگم تو بلاگر وصل کنم ، cname بسازم.
     
  2. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    نميدونم دقيقا ميخوايد چي كار كنيد ! ولي CNAME رو توي WHM ميتونيد بسازيد . اگر دسترسي داشته باشيد.
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    بعضی از پنلهای دومین این قابلیت رو میدن که تغییر بدی مثلا yourwebpoint.
     
  4. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    من میخوام وبلاگم تو بلاگر رو به دومینم (my-domain.com) وصل کنم .

    وقتی میخوام از طریق کنترل پنل دومینم (my-domain.com) براش cname بسازم . میگه باید این امکان رو خریداری کنم.

    خوب من میخوام پول ندم !

    من یک دومین (example.com )و هاست دیگه دارم ، که میتونم اونجا cname بسازم .

    میخواستم بدونم میشه از اونجا (example.com ) برای دومین اولم (cname (my-domain.com بسازم؟
     
  5. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    من دقیقا متوجه نشدم ، میشه یکم توضیح بدید؟
     
  6. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    بلاگفا تو تنظیمات خودش داره ولی بلاگر رو نمیدونم
     
  7. boxilink
  8. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,299
    تشکر شده:
    143
    من در اين مواقع يعني اگر بخواهم براي دومين ركوردهاي CNAME و ... ثبت كنم سرويس Managed DNS ميخرم كه حدودآ نيم دلار براي يك دومين هزينه داره

    ولي من در بلاگر تنظيمات CNAEME نديده‌ام تابحال
     
  9. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    مرسی ، آخرش هم همین کار رو کردم ، البته بعضی از سرویس دهنده ها این امکان رو رایگان روی دومین هاشون میدن .

    مثل پرشین تولز.


    تنظیمات cname برای وصل کردن بلاگر به دومین، توی پنل ها ی مختلف فرق میکنه ، اگه وقت کردم ، یه توضیح باشکل میزارم به فارسی .
     
  10. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,659
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    آقا قربونت بذار ، منم گیجم !!
     
  11. mehr2000

    mehr2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    سلام
    برای اینکار اینجا عضو بشید
    dns ها رو تو dns دامین تنظیم کنید
    بعد دامین رو تو http://www.everydns.net/index.php اضافه کنید و موقع ساختنش طبق راهنمای بلاگر که خودش همین سایت http://www.everydns.net/index.php را هم معرفی کرده میتونید CNAME بسازید
    الان چند تا دامین رو همینطوری به بلاگر وصل کردم