Pooriya.a
فروشنده معتبر
نه باز نمیکنن پلمپ میاد ...مگه گمرک نباید جعبه گوشی باز بشه؟
چجوری رد میکنن ؟
یا باز کردن مال شخص حقیقیه فقط ؟؟
___
اون که بعضآ باز میکنن واسه بار مسافری هست ...
نه باز نمیکنن پلمپ میاد ...مگه گمرک نباید جعبه گوشی باز بشه؟
چجوری رد میکنن ؟
یا باز کردن مال شخص حقیقیه فقط ؟؟
خیلی بیشتر از اون چیزی که شما تصور میکنید اندروید داره که ای او اس نداره یه سرعت و رونی داشت که اندروید بهش رسیدهاخه اندرويد خيلي چيزاي اي او اس هم نداره))
Sent from my iPhone using Tapatalk
من حدود ٢ ساله تبلت اندرويدي دارمخیلی بیشتر از اون چیزی که شما تصور میکنید اندروید داره که ای او اس نداره یه سرعت و رونی داشت که اندروید بهش رسیده
منم حدود 1.5 سال ایپد4 دارم یه سالم ایفون 4 داشتم من بی اساس و از روی تعصب نظر نمیدم دوست عزیزمن حدود ٢ ساله تبلت اندرويدي دارم
يك سالم گوشي اندرويدي داشتم،٩ ماه هم وينفون
٣ماه هم اي او اس
شما ٣ ماه با وين فون ٨.١ كار كني عمرا بري سراغ اندرويد
كلا وين فون و اي او اس عالييييين
ايشالا تجربه طولاني مدت استفاده داشته باشي ميفهمي چي ميگم
خوب...منم حدود 1.5 سال ایپد4 دارم یه سالم ایفون 4 داشتم من بی اساس و از روی تعصب نظر نمیدم دوست عزیز
بله 100%:general601:خوب...
نظرات و سليقه ها متفاوته
وقتی یه گجتی داری باید بلد باشی چطور ازش استفاده کنی.سیستم عامل ها با هم فرق میکنن مثل هم نیستن.لقمرو دوره سرتون میگردونین!!!اندروید هیچ کدوم این کارارو نداره!
به نظر من ادم هر چی پول میده باید رفاهشم بیشتر بشه نه کمتر من امکانات بیشتر واسم مهمتر محصولات اپل پول کلاس و کیفیت گوشیاشو میخوره!وقتی یه گجتی داری باید بلد باشی چطور ازش استفاده کنی.سیستم عامل ها با هم فرق میکنن مثل هم نیستن.
از این مشکل ها تو ایران خیلیا دارن.طرف زیرنویس بلد نبوده تو آیپد بیاره میگه آیپد بدرد نمیخوره.در حالی که به راحتی هر کاری که بگی میشه کرد.
در ضمن تقریبا همه ی کسایی که از ویندوزفون و مخصوصا اپل استفاده میکنن قبلا تجربه اندروید داشتند.
ميشه بدونم شما چي ميخواي كه رو اي او اس نيست؟به نظر من ادم هر چی پول میده باید رفاهشم بیشتر بشه نه کمتر من امکانات بیشتر واسم مهمتر محصولات اپل پول کلاس و کیفیت گوشیاشو میخوره!
بله همینطور باید باشه.به نظر من ادم هر چی پول میده باید رفاهشم بیشتر بشه نه کمتر من امکانات بیشتر واسم مهمتر محصولات اپل پول کلاس و کیفیت گوشیاشو میخوره!