با سلام
همان طور که ميدانيد در قسمت تنظيمات وبلاگ در پرشين بلاگ قسمتي وجود دارد که شما ميتوانيد تعيين کنيد که آيا آرشيو وبلاگتان بر روي سرور هاي پرشين بلاگ باشد يا يک Ftp Server ؟
چنانچه از بين 2 گزينه " ذخيره صفحات وبلاگ بر روي سرور پرشين بلاگ و يا از طريق Ftp گرينه از طريق Ftp را انتخاب کنيد بلافاصله چند فيلد ظاهر مي شود که بايد از طرف کاربر پر شوند . اين فيلدها عبارتند از :
آدرس وبلاگ :
آدرس Ftp Server :
مسير ذخيره سازي :
نام فايل وبلاگ :
شناسه کاربري ( Ftp ) :
کلمه عبور ( Ftp ) :
تنظيمات آرشيو
نوع آرشيو : بدون آرشيو
هفتگي
ماهانه
مسير ذخيره سازي :
نام فايل شاخص آرشيو :
نکته : در کنار بهضي از فيلدها ( بيشتر فيلدها ) علامت ستاره قرار گرفته که به اين معني است که پر کردن اين فيلدها اجباري هستند و بايد حتما از سوي کاربر به درستي پر شوند .
من فقط در 3 فيلد مشکل دارم و نميدانم چگونه بايد آنها را پر کنم که عبارتند از :
نام فايل وبلاگ
مسير ذخيره سازي
نام فايل شاخص آرشيو
اگر ممکن است در خصوص اين 3 فيلد مرا راهنمايي فرماييد .
با تشکر
همان طور که ميدانيد در قسمت تنظيمات وبلاگ در پرشين بلاگ قسمتي وجود دارد که شما ميتوانيد تعيين کنيد که آيا آرشيو وبلاگتان بر روي سرور هاي پرشين بلاگ باشد يا يک Ftp Server ؟
چنانچه از بين 2 گزينه " ذخيره صفحات وبلاگ بر روي سرور پرشين بلاگ و يا از طريق Ftp گرينه از طريق Ftp را انتخاب کنيد بلافاصله چند فيلد ظاهر مي شود که بايد از طرف کاربر پر شوند . اين فيلدها عبارتند از :
آدرس وبلاگ :
آدرس Ftp Server :
مسير ذخيره سازي :
نام فايل وبلاگ :
شناسه کاربري ( Ftp ) :
کلمه عبور ( Ftp ) :
تنظيمات آرشيو
نوع آرشيو : بدون آرشيو
هفتگي
ماهانه
مسير ذخيره سازي :
نام فايل شاخص آرشيو :
نکته : در کنار بهضي از فيلدها ( بيشتر فيلدها ) علامت ستاره قرار گرفته که به اين معني است که پر کردن اين فيلدها اجباري هستند و بايد حتما از سوي کاربر به درستي پر شوند .
من فقط در 3 فيلد مشکل دارم و نميدانم چگونه بايد آنها را پر کنم که عبارتند از :
نام فايل وبلاگ
مسير ذخيره سازي
نام فايل شاخص آرشيو
اگر ممکن است در خصوص اين 3 فيلد مرا راهنمايي فرماييد .
با تشکر