آژانس هواپیمایی
pop up

چگونگي حذف اطلاعات از بانك پس از زماني مشخص

شروع موضوع توسط fasahoo ‏9 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    سلام
    مي خواستم بدونم كه چطور به طور اتوماتيك يه سري از اطلاعات حذف بشن
    مثلا من يك خبر (يه ركورد) به بانك اضافه كردم - حالا مي خوام اين خبر (يا ركورد ) به طور اتوماتيك بعد از 15 روز حذف بشه ؟
    براي اين كار بايد چه كار بكنم ؟
     
  2. Parsisoft

    Parsisoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
  3. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    نه منه ؟
    ميشه بيشتر توضيح بديد ؟
     
  4. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    یه کاره دیگه هم میتونی بکنی

    واسه هر خبر یه expire هم بزار توی دیتا بیس بعد هر دفه که میخواد خبر هارو نشون بده شرط بزار اگه expire شده پاکش کن در غیر اینصورت نشونش بده

    حله ؟
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    با oracle خیلی ساده میشه ولی mysql نه مگر از کلک دوستان استفاده کنی
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    تو mysql میتونی از فیلد timestamp استفاده كنی.
     
  7. boxilink
  8. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    عمونی که firebird گفت.
    یه فیلد مثلا dateline بذار بعد یه expired date هم تعریف کن. با کرون جاب هر روز اسکریپت رو اجرا کن بعد رکورد هایی که تفاضلشون با expired date بیشتر از یه مقداری بود اونو حذف کن! به همین راحتی!
     
  9. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    دیگه کرون جاب هم نیمیخاد!
    هر بار تقاضا بود براش برسی کنه تاریخش گذشته یا نه!!
    چرا کسی به فکر سرور ها نیست!! :D
     
  10. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    ممنون از راهنمايتون
    چند سوال ديگه ( البته اشكال از رياضيم هست )
    چطور بايد مثلا 15 روز يا 30 روز را بهش معرفي كرد
    مثلا تاريخ حالا را گرفت - فرمول را چطور بايد بهش بدم - يعني 15 روز و يك ماه چطور محاسبه ميشه تا به تاريخ حال اضافه بشه ؟
    و در ماي اس كي يو ال بهترين نوع براي ذخيره تاريخ چيست ؟
    و همچنين چه كار كنيم كه تاريخي كه از بانك فراخواني مي كنيم به اين شكل 12-02-2007 نمايش نده و اينجور نشون بده 12/02/2007
    ممنون
     
  11. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    سوال اول:
    PHP:
    $valid_time 2592000;   //2592000 second = 1 month
    $now time();
    $m $now $valid_time;
    $query "DELETE FROM 'table' WHERE 'dateline' < ".$m
    ;
    اگه نفهمیدی بگو

    سوال 2:
    من همیشه از تابع ()time استفاده میکنم که زمان رو بر حسب ثانیه میده.

    3: str_replace


    موفق باشید