exchanging

چگونگی تبدیل 6-12ولت به ولتاژ خیلی زیاد

شروع موضوع توسط mastermind ‏7 جولای 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    من دنبال مداری هستم که بتونه ولتاژهای کم رو به ولتاژهای بالا ولی آمپر کم تبدیل کنه
    کسی هست که کمک کنه؟
     
  2. ali_nateghi

    ali_nateghi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    ترانسهای افزاینده این کار رو انجام میدن .ولتاژ رو زیاد و آمپر رو کم میکنن.و اگر میخای در تهران من آدرس بهت بدم جایی که ترانس میپیچن ؟

    مداری که این کارو بکنه ولی نمیدونم !؟
     
  3. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    بله اگه لطف کنید آدرس رو بدید
    در ضمن ولتاژ ورودی به ترانس باید چه جوری باشه اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    کویل ماشین احتمالا" ارزونتر درمیاد و کیفیتش هم بهتر هست!
     
  5. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    من یک مدار شوک براتون میزارم ببینید کسی میتونه گسترشش بده و ولتاژ خروجی رو بیشتر کنه؟؟
     

    فایل های ضمیمه:

    • circuit.jpg
      circuit.jpg
      اندازه فایل:
      95.2 KB
      نمایش ها:
      55
    • IMG_0250_1.jpg
      IMG_0250_1.jpg
      اندازه فایل:
      33.8 KB
      نمایش ها:
      42
  6. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1

    اگر این 12-6 ولتت DC باشه که با ترانس نمیشه gain داد بهش ( ترانس در dc اتصال کوتاهه)

    اگر dc باشه اول باید با یه اینورتور تبدیل به متناوبش کنی بعد بدی به ترانس تا ولتاژو ببره بالا.

    راحتترین روش هم استفاده از مالتی ویبراتور آ استابل هست (با ای سی تایمر) البته خروجی بهت مربعی میده.

    اگه نه که هزار تا مدار اسیلاتور سینوسی می تونی پیدا کنی.
     
  7. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51

    ببخشید میشه یه کم بیشتر توضیح بدید
     
  8. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    کاملا تایید میشه
    به راحتی حتی بدون استفاده از عناصر فعال فقط با استفاده از یک کوئل ماشین و یک رله آمپر بالا و یک خازن پلی استر حدود 0.1 الی 0.47 میکروفاراد میتونین به ولتاژ بالا دست پیدا کنین یه چیزی مثل پیچک القاء یا همون بوبین رمکف

    سیم پیچ رله رو با سیم پیچ اولیه کوئل موازی کنین کنتاکت normaly close رله رو هم با این مجموعه سری کنین و این مجموعه رو پس از اینکه خازن پلی استر رو با کنتاکت های رله موازی کردین به یه منبع تغذیه 12 ولت وصل کنین .
    ولاتز خروجی رو در این حالت میتونین از خروجی کوئل و منفی کوئل دریافت کنین .
    این ولتاژ به حدی خواهد بود که میتونه یک قوس الکتریکی به طول حدود یک سانتی متر و یا بیشتر ایجاد کنه .
    مواظب خودتون باشین
    توجه داشته باشین که منبع تغذیه شما باید قادر به تامین حدود 4 آمپر باشه و نیز خازن پلی استر رو باید 400 ولت انتخاب کنین رله هم باید تحمل قطع و وصل سریع در این جریان رو داشته باشه وگرنه بعد از مدتی کنتاکت های اون نابود میشه
    بهتره که رله ای که انتخاب می کنین از نوعی باشه که بشه به فنر و پلاتین اون دسترسی داشت تا با تغییرات دهنه پلاتین و کشش فنر وضعیت بهتری رو از نظر تولید ولتاژ بالاتر در خروجی ایجاد کرد .


    موفق باشین
     
  9. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    بله ولی برای آمپر بالا باید از باتری اسیدی استفاده کرد من سیستمی مثل فلش دوربین میخام کا بتونه از باطری ولتاژ 3000 ولت یا بالاتر تولید کنه
     
  10. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1


    جالبه ولی زمان زیادی لازمه تا هر پالس تولید بشه(شارژ خازن) مشکلش اینه که باید کنتاکت رله رو دستی قطع و وصل کرد.



    کلا سرعت پاینه
     
  11. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    نه لازم نیست رله رو دستی قطع و وصل کرد با آرایشی که ارائه شده رله و کوئل چون با کنتاکت normaly close رله سری شدن با اتصال به منبع تغذیه جریان وارد رله و کوئل میشه و این کار باعث جذب رله و قطع شدن کنتاکت normaly close رله میشه قطع شدن این کنتاکت باعث قطع جریان رله و در نتیجه وصل شدن مجدد این کنتاکت میشه و این روند ادامه پیدا می کنه نتیج او ایجاد قطع و وصل در مدار اولیه کوئله که باعث ایجاد ولتاژ بالا در ثانویه اون میشه



    این رو قبول دارم از یک مدار به این سادگی بیشتر ازین هم نباید انتظار داشت چون عنصر نوسان ساز این مدار یک رله هست و بس
     
  12. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    عزیزم واسه چه کاری می خوای؟
    اگه شوکر میخوای که همون مداری که گذاشتی مگه چه ایرادی داره؟
    شما ترانسشو با هر نسبتی که دوست داری بپیچ و هر ولتاژی که می خوای بگیر.
    ولتاژ بالا رو میخوای مداوم باشه یا اینکه مث همون فلاش یه پالس می خوای؟
    اینکه دیگه اونقدرام پیچیده نیستش که.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    میخوام مداری باشه که مثل همون شوکر ولی ولتاژ خروجی 10000 ولت داشته باشه ولی آمپر مهم نیست. آیا میشه از همون مداری که گذاشتم ولی با ترانس قوی تر استفاده کرد؟؟
    نه مثل همون به صورت فلش باشه
    اگه در فلش دوربینها دیده باشید یک خازن 3000 ولت به بالا وجود داره(بسته به قدرت فلش)ولی مداری که من گذاشتم خازن ولتاژ بالا نداره
    آیا میشه ترانس نداشته باشه و از خازن استفاده کرد؟؟
    اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید.
     
  15. Mehrdad001

    Mehrdad001 کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    243
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خطوط 400 کیلو ولت !
    وقتی راههای ساده و آماده هست چرا بیخودی خودمونو بپیچونیم؟
    شما یه چندتا راه داری:
    اول اینکه از همون کوئیل استفاده کنی که چند کیلو ولت بهت میده.
    دوم اینکه از فایل زیر استفاده کنی.
    ببین
    سوم اینکه من یه برد سالم تلویزیون دارم که قبلا برای آزمایشات خودم خریده بودم.27 کیلو ولته.اگه میخوای برش دار.
     
  16. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    آقا دستت درد نکنه همین مداره فقط درک مداره یه کم برام مشکله چرا این مدار اینجوریه؟؟
    اگه مثل اون مداری که عکسشو گذاشته بودم بود خیلی بهتر بود.
    اگه شما میتونید یه کم توضیح بدید.
     
  17. mastermind

    mastermind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    51
    کسی نبود این مداری که دوستمون گذاشته رو توضیح بده؟؟