• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی حضور در صفحه اول گوگل و سایر موتور های سرچر

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
اولا این امکان وجود نداره که هر واژه ای توی گوگل سرچ شد و توی سایت شما بود شما اولی نشون داده بشی

دوما این چیزی که شما میگی آرزوی خیلی از وبمستر ها هست و همه واسش تلاش می کنن برنده کسی هست که بیشتر تلاش کنه

سوما همه راه هایی که دوستان گفتن تقریبا درسته ولی اول شما باید یه کلید واژه محبوب متناسب با سایتت رو پیدا کنی و روی اون کار کنی

کار کردن روی کلید واژه یعنی چی !؟ یعنی اینکه اگه از وردپرس استفاده می کنی تگ اصلی و عنوان سایتت همین باشه ! اگه از سیستم های دیگه استفاده می کنی عنوان اصلی سایت و تراکم بیشترین کلمات توی مقالات و مطالب همین کلید واژه باشه

اگه لینک چمع می کنی سایتت با این کلید واژه لینک بشه

خلاصه همه هدف مطلب و کلیت سایتت همین بشه

با این راهی که گفتم صد در صد صفحه یک گوگل توی اون کلید واژه مال شماست

فقط قسمت مهم کار انتخاب کلید واژه هست که این و دیگه خودت باید تشخیص بدی

راه دیگه هم خلق کلید واژه هست یعنی شما یه واژه معمولی رو تبدیل به کلید واژه محبوب کنی

نمونه اینکه میگم در حال حاضر هست شما تاریخچه تمام برند های معتبر رو سرچ کن اول شاید یه واژه معمولی بوده و معنایی نداشته ولی حالا یه کلید واژه محبوب شده

این کوتاه ترین و عملی ترین راهی هست که میشه انجام داد

خوش باشی

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
اولا این امکان وجود نداره که هر واژه ای توی گوگل سرچ شد و توی سایت شما بود شما اولی نشون داده بشی

دوما این چیزی که شما میگی آرزوی خیلی از وبمستر ها هست و همه واسش تلاش می کنن برنده کسی هست که بیشتر تلاش کنه

سوما همه راه هایی که دوستان گفتن تقریبا درسته ولی اول شما باید یه کلید واژه محبوب متناسب با سایتت رو پیدا کنی و روی اون کار کنی

کار کردن روی کلید واژه یعنی چی !؟ یعنی اینکه اگه از وردپرس استفاده می کنی تگ اصلی و عنوان سایتت همین باشه ! اگه از سیستم های دیگه استفاده می کنی عنوان اصلی سایت و تراکم بیشترین کلمات توی مقالات و مطالب همین کلید واژه باشه

اگه لینک چمع می کنی سایتت با این کلید واژه لینک بشه

خلاصه همه هدف مطلب و کلیت سایتت همین بشه

با این راهی که گفتم صد در صد صفحه یک گوگل توی اون کلید واژه مال شماست

فقط قسمت مهم کار انتخاب کلید واژه هست که این و دیگه خودت باید تشخیص بدی

راه دیگه هم خلق کلید واژه هست یعنی شما یه واژه معمولی رو تبدیل به کلید واژه محبوب کنی

نمونه اینکه میگم در حال حاضر هست شما تاریخچه تمام برند های معتبر رو سرچ کن اول شاید یه واژه معمولی بوده و معنایی نداشته ولی حالا یه کلید واژه محبوب شده

این کوتاه ترین و عملی ترین راهی هست که میشه انجام داد

خوش باشی

این کلید واژه که میگی تو ذهنم هست ولی دقیقا منظورتو نمیفهمم یعنی باید تو سایتم زیاد استفاده کنم یا چیزه دیگه ای؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این کلید واژه که میگی تو ذهنم هست ولی دقیقا منظورتو نمیفهمم یعنی باید تو سایتم زیاد استفاده کنم یا چیزه دیگه ای؟
بحث زیاد استفاده کردن نیست! منظور اینه که تمرکز سایت روی کلید واژه های خاص باشه.

مثلاً اکثر پست ها در ارتباط با همون کلید واژه ها باشه.

اگه تبادل لینک (منظور تبادل لینک صحیح و مرتبط با محتواست) قراره انجام بشه با اون کلید واژه ها به شما لینک داده بشه.

کلید واژه ها در تگهای مهم مانند h1 , h2 , strong , ... قرار بگیرند و...

بالا