
مواد لازم:
- بیسکویت پودرشده: 250 گرم
- کره ذوب شده: 125 گرم
- آلبالو: 300 گرم
- شکر: 50 گرم
- پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
- آب: یکسوم پیمانه
- پنیر خامهای: 400 گرم
- پودر شکر: 125 گرم
- آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
- خامه فرمگرفته: 300 گرم
روش تهیه:
1- قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید، سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید و به مدت 20دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- آلبالوها را تمیز کرده و با 50 گرم شکر در مخلوطکن بریزید تا به شکل پوره درآید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به صورت بنماری حل کنید.
3- پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود، سپس آبلیمو و خامه را افزوده و خوب مخلوط کنید.
4- در این مرحله ژلاتین حل شده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود و بعد پوره آلبالو را اضافه کنید و با قاشق طوری هم بزنید که خطوط مرمری در آن ایجاد شود.
5- مایه را داخل قالب روی بیسکویتها بریزید و دوباره به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس بهآرامی دیواره قالب را جدا کرده و برش دادهسپس با خامه فرم گرفته و آلبالو تزیین کنید.
نکته:
ازآلبالوی فریز شده هم برای دسر چیز کیک میتوانید استفاده کنید.