• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چیز کیک آلبالو

h50c

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2015
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
2
سن
30
0239089313391214102a.jpg



مواد لازم‌:

  • بیسکویت پودرشده: 250 گرم
  • کره ذوب شده: 125 گرم
  • آلبالو: 300 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آب: یک‌سوم پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: 400 گرم
  • پودر شکر: 125 گرم
  • آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
  • خامه فرم‌گرفته: 300 گرم

روش تهیه:

1- قالب کمربندی به قطر 23 سانتی‌متر را چرب کنید، سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده و کف قالب پرس کنید و به مدت 20دقیقه در یخچال قرار دهید.

2- آلبالوها را تمیز کرده و با 50 گرم شکر در مخلوط‌کن بریزید تا به شکل پوره درآید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به صورت بن‌ماری حل کنید.

3- پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود، سپس آبلیمو و خامه را افزوده و خوب مخلوط کنید.

4- در این مرحله ژلاتین حل شده را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود و بعد پوره آلبالو را اضافه کنید و با قاشق طوری هم بزنید که خطوط مرمری در آن ایجاد شود.

5- مایه را داخل قالب روی بیسکویت‌ها بریزید و دوباره به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به‌آرامی دیواره قالب را جدا کرده و برش داده‌سپس با خامه فرم گرفته و آلبالو تزیین کنید.

نکته‌:

ازآلبالوی فریز شده هم برای
دسر چیز کیک می‌توانید استفاده کنید.
 
بالا