• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چینی یا ویندوز 8؟؟؟

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
الان برندهای چینی خوب زیادی وجود دارند و شرایط چینی ها دیگه مثل قدیم نیست.
در مورد کیفیت که اینترنت به این بزرگی هر مدلی رو میخواین سرچ کنین و نقدشو بخونید دیگه.
در مورد قیمتم میشه گفت تقریبا دو سوم یا حتی نصف قیمت گوشی های مشابه سونی و سامسونگ رو دارن.
اگرم خیلی نگران لوازم جانبی و تعمیر و ... هستید که خوب هواوی بخرین. هرچند لوازم جانبی شون هم پیدا میشه و تعمیر هم میشن.
اما پیشنهاد سرآشپز! به نظرم می تونین یه هایر w910 بگیرین که تو همین فوروم هم فروشنده معتبر داره به قیمت 500 تومن. صفحه رتینا دوربین 8 و ...
اگه هواوی میخواین هم که خودتون سرچ کنین بهتر به نتیجه میرسین.
معایب گوشی ویندوزی رو هم دوستان گفتن ...

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
الان برندهای چینی خوب زیادی وجود دارند و شرایط چینی ها دیگه مثل قدیم نیست.
در مورد کیفیت که اینترنت به این بزرگی هر مدلی رو میخواین سرچ کنین و نقدشو بخونید دیگه.
در مورد قیمتم میشه گفت تقریبا دو سوم یا حتی نصف قیمت گوشی های مشابه سونی و سامسونگ رو دارن.
اگرم خیلی نگران لوازم جانبی و تعمیر و ... هستید که خوب هواوی بخرین. هرچند لوازم جانبی شون هم پیدا میشه و تعمیر هم میشن.
اما پیشنهاد سرآشپز! به نظرم می تونین یه هایر w910 بگیرین که تو همین فوروم هم فروشنده معتبر داره به قیمت 500 تومن. صفحه رتینا دوربین 8 و ...
اگه هواوی میخواین هم که خودتون سرچ کنین بهتر به نتیجه میرسین.
معایب گوشی ویندوزی رو هم دوستان گفتن ...

اره w910 كه همه چي تمومه تازه 500 قيمتشه
خودم يكي خريدم

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
شما راضی ازش
مشکلی نداره؟؟؟
کلا یه نقدی ازش بکنید؟؟؟

والا ديروز كه خريدم امروز تعطيله ايشالا 5 شنبه ميرسه دستم

يه نقدي هم انجام ميدم

در كل حدس ميزنم گوشي خيلي خوبي باشه

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
حالا به نظرتون این بهتره یا Lenovo A820

خودم لنوو داشتم و خيلي راضي بودم ولي هنوز نرسيده دستم نميتونم چيزي بگم ولي فكر كنم همين هاير بهتر باشه هم رزلوشن بالاتر و فلاش داشتن دوربين كه برتري بزرگيه

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
خودم لنوو داشتم و خيلي راضي بودم ولي هنوز نرسيده دستم نميتونم چيزي بگم ولي فكر كنم همين هاير بهتر باشه هم رزلوشن بالاتر و فلاش داشتن دوربين كه برتري بزرگيه

منتظر نقد و بررسیت هستم

Pesare khob

Registered User
لایک‌ها
20
هیچکدوم رو نخر.
ویندوز بعد از یه مدت دیگه دلتو به کلی میزنه. چینی هم اگر احتیاج به تعمیر پیدا کنه پدرت درمیاد تا براش تعمیر کار پیدا کنی. چون هنوز خیلی خوب جا نیافتاده.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

رسید دستتون؟؟؟

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
بالااااااااااااااااااااااااا

بالا