• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی داره عوض میشه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه شب که بارون میومد توی تهران - سه راه تهرانپارس یکی که ایرادی هم تو ظاهرش نیست میاد میگه :
"آقا من اتفاقی پول همراهم کمه و نمیتونم کرایه ماشین بدم . بعد میای هزار تومن میدی میگه دمت گرم و میره. روز بعد زیرآفتاب دوباره میبینی
داره همین کارو میکنه!!!"
خیلی ریختم بهم...
امشب زیر بارون تو سه راه تهرانپارس یکی که ایرادی هم تو ظاهرش نبود اومد گفت:
"آقا من پول همراهم کمه نمیتونم کرایه ماشینو بدم . بعد بهش میگم تا اونجایی که پول نداری رو پیاده برو بقیه اش رو سوار ماشین شو! "
من سوار تاکسی شدم و رفتم و رسیدم مقصد. بعد از 45 دقیقه کارم تموم شد و اومدم بیرون و هنوز داشت بارون میود.از دور همون جوونو
دیدم که داره کل مسیرو پیاده میاد و اعصابشم به هم ریخته! منم از خجالت فقط خودمو قایم کردم...

چی داره عوض میشه؟
داریم به چه سمتی میریم؟
چیرو داریم از دست میدیم؟
یکی برای من ادم بودنو تعریف کنه؟
مقصر و کاری ندارم , چیکار باید بکنیم...؟

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
چی داره عوض میشه؟ دوست عزیز شوخی نکن از اول هم همین بوده ادم بودن کیلو چنده؟ برو تاریخ رو باز کن ببین همین ادما به بهانه دین و مذهب رنگ و چهره و نژاد چه بر سر هم نوع خود نیاوردند
یک کلام انسان ذهن است و دیگر هیچ انسانیتی که شما مدنظرت هست خیلی وقته مرده و جز مریضی روانی چیز بیشتری باقی نمونده...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هیچ چیزی عوض نشده رفیق

همونطوری یه نفر یه وقتی عضوی از بدنشو برای کمک به دیگری اهدا می‌کنه،همون فرد یه روز دیگه بخاطر پولی بیشتر منافع بیشتر فردی رو هم میکشه!

انسان کلا همینه! یا تو اوج یا تو قعر!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
خودتو ناراحت نکن در اصل تقصیر اون فرد اولیه است که ازت به دروغ پول گرفت و ذهنیتتو راجع به دیگران خراب کرد.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه وقت میبینی اوضاع داره جوری پیش میره که هیچ رقم نمیتونی قبولش کنی اما از اون طرف کاری از دستت برنمیاد! پس صداتم درنمیاد!
یه مدت که میگذره و گذشتتو نگاه میکنی میبینی بدونه اینکه خبر داشته باشی خودتم تغییر کردی و تمام اون اوضاع واست عادی شده...
مثل اینکه به قول بزرگا این رسم زندگیه!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اینم برای من اتفاق افتاده
خود من نمی شد روزی چند هزار تومان کمک نکنم
ولی الان واقعا نمی تونم دیگه کمک کنم و این حس بد همیشه همراهمه که چرا مثل سابق نیستم
درک می کنم چی می گی
ولی چکار می شه کرد ؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
جالبه به بعضیاشون کمک نمیکنی فحش میدن =))

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یه شب که بارون میومد توی تهران - سه راه تهرانپارس یکی که ایرادی هم تو ظاهرش نیست میاد میگه :
"آقا من اتفاقی پول همراهم کمه و نمیتونم کرایه ماشین بدم . بعد میای هزار تومن میدی میگه دمت گرم و میره. روز بعد زیرآفتاب دوباره میبینی
داره همین کارو میکنه!!!"
خیلی ریختم بهم...
"آقا من پول همراهم کمه نمیتونم کرایه ماشینو بدم . بعد بهش میگم تا اونجایی که پول نداری رو پیاده برو بقیه اش رو سوار ماشین شو! "
من سوار تاکسی شدم و رفتم و رسیدم مقصد. بعد از 45 دقیقه کارم تموم شد و اومدم بیرون و هنوز داشت بارون میود.از دور همون جوونو
دیدم که داره کل مسیرو پیاده میاد و اعصابشم به هم ریخته! منم از خجالت فقط خودمو قایم کردم...

چی داره عوض میشه؟
داریم به چه سمتی میریم؟
چیرو داریم از دست میدیم؟

یه روز حرفی تو همین مایه ها به پدرم زدم ...
ایشون گفتن که تو کمکت رو کن حتی اگه حس کردی بهت دروغ میگه (چون فقط حس کردی مطمئن نیستی)... آدمارو مثه هم نبین
اینجور که رفتار میکنم راحت ترم از نظر وجدانم ...
به دومی که میدی واسه اینه که نیاز داشت واقعا - ولی اولی نیاز نداشت خوشحال باش که نیاز نداشت و ناراحت چیزی که از دست دادی نباش (با اینکه شاید واسه موضوع دیگه ای داره پول میگیره فقط موضوعش رو بهت دروغ گفته)
تو میتونی به قطعیت بگی که اون یارو مشکل نداشته و نیازمند نبوده ؟؟ نه ... نمیتونی اون گفته واسه کرایه فقط مطمئن شدی که واسه کرایه نمیخواد ... شاید واسه چیز دیگه میخواسته

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
برای شناخت اینجور آدم ها باید به حالت گفتنشون توجه کنید.. اگه راحت و معمولی ازتون پول خواستن بدونید که حداقل بار 10 مشه!!!
ولی اگر خیلی شرمنده و دست و پاچه بود..احتمال داره که راست بگه!!

اتفاقا 4-3 روز پیش ..از اونور شهر با ماشینمون داشتم میومدم خونه..یه پیره مرده دست بلند کرد برام..اولش گفتم بذار سوارش کنم و تا هرجایی که هم مسیرمه مفتی برسونمش.. ولی بعدش یاد اوضاع مالیم که افتادم ,گفتم نه باید ازش کرایه بگیرم :دی
خلاصه ایستادم ..دیدم میگه دربست!! گفتم کجا؟ گفت گلستان!! (منظقه خودمون)..تو یونم عروسی شد!! گفتم بفرمایید بالا!!
چند دقیقه اول که حرکت کردم..درگیر این بودم که کرایه دربستی رو ازش بگیرم و یا بهش بگم هم مسیر بودیم و قفقط کرایه یه نفر ور ازش بگیرم!!
یهو دیدم سر صحبت رو باز کرد.. شروع کرد به خاطره گفتن از کامارو یی که داشت و رفیقاش و ... روابط عمومیش فوق العاده بود!! خلاصه مدام خاطره تعریف میکرد و باهام شوخی میکرد.. منم تمام پورت های فایروالم رو براش باز گذاشتم..
کلی گفت و گفت گفت و توی صحبتهاش به شدت تریپ "حالا دیگه با هم رفیق شدیم" میومد!!!!!!
خلاصه رسیدیم و پیاده شد که حساب کنه.. دقیقا همون چیزی شد که فکرش رو میکردم.. دست کرد توی جیبش و خیلی مردد و با تعارف گفت اجازه میدید حساب کنم؟!! ( ;) )
منم که از همون اول اولش دوزاریم افتاده بود.. گفتم اختیار دارید صاحب اجازه اید!! ;)
دقیقا وقتی داشت پول رو میداد .دیدم که یونش پاره شد که اونقدر انرژی خالی کرد و آخرش بی فایده بود!!!! ;)
پل دربستی رو باش حساب کردم..

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
برای شناخت اینجور آدم ها باید به حالت گفتنشون توجه کنید.. اگه راحت و معمولی ازتون پول خواستن بدونید که حداقل بار 10 مشه!!!

اتفاقا 4-3 روز پیش ..از اونور شهر با ماشینمون داشتم میومدم خونه..یه پیره مرده دست بلند کرد برام..اولش گفتم بذار سوارش کنم و تا هرجایی که هم مسیرمه مفتی برسونمش.. ولی بعدش یاد اوضاع مالیم که افتادم ,گفتم نه باید ازش کرایه بگیرم :دی
خلاصه ایستادم ..دیدم میگه دربست!! گفتم کجا؟ گفت گلستان!! (منظقه خودمون)..تو یونم عروسی شد!! گفتم بفرمایید بالا!!
چند دقیقه اول که حرکت کردم..درگیر این بودم که کرایه دربستی رو ازش بگیرم و یا بهش بگم هم مسیر بودیم و قفقط کرایه یه نفر ور ازش بگیرم!!
یهو دیدم سر صحبت رو باز کرد.. شروع کرد به خاطره گفتن از کامارو یی که داشت و رفیقاش و ... روابط عمومیش فوق العاده بود!! خلاصه مدام خاطره تعریف میکرد و باهام شوخی میکرد.. منم تمام پورت های فایروالم رو براش باز گذاشتم..
کلی گفت و گفت گفت و توی صحبتهاش به شدت تریپ "حالا دیگه با هم رفیق شدیم" میومد!!!!!!
خلاصه رسیدیم و پیاده شد که حساب کنه.. دقیقا همون چیزی شد که فکرش رو میکردم.. دست کرد توی جیبش و خیلی مردد و با تعارف گفت اجازه میدید حساب کنم؟!! ( ;) )
منم که از همون اول اولش دوزاریم افتاده بود.. گفتم اختیار دارید صاحب اجازه اید!! ;)
دقیقا وقتی داشت پول رو میداد .دیدم که یونش پاره شد که اونقدر انرژی خالی کرد و آخرش بی فایده بود!!!! ;)
دمت گرم خوب كاري كردي
من با اينا خيلي برخورد داشتم تا يه لبخند بهشون بزني ديگه ميخان.........

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

فقط نظر تو کم بود
الان
میخاستی بگی ماشین داری مثلن
میخاستی بگی توهم باخودت اختلاط میکنی مثلن
میخاستی بگی خیلی مردی مثلن
میخاستی بگی بابا مام آره مثلن
میخاستی ########;)
خجالت بکش -- اصلاح کن خودتو بزار امت هم به واسطه تو اصلاح بشن
امام تکش (دامت برکی)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
منم همیشه درد میکشم...

میبینیم و میشنویم 3 دهه پیش یکی با ماشین خراب تو بیابون گیر میکرد میومدن کمکش...ولی الان هیچکس ترمز نمیزنه....

فامیل ما چند سال پیش تو جاده ساوه میرفته
2 تا خانوم چادری کنار جاده بودن اینم دلش میسوزه وامیسته...
در رو که باز میکنه میبینه نفر اخری کفش مردونه تو پاشه...

خلاصه بنز +چند میلیون پول نقد رو میزنن و لختش میکنن تو بیابون...

مـــــــــــا شـــــــــــاهـــــــــد مرگـــــــــــ انسانــــــــــــیــــــــتــــــــــ هستیــــــم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فقط نظر تو کم بود
الان
میخاستی بگی ماشین داری مثلن
میخاستی بگی توهم باخودت اختلاط میکنی مثلن
میخاستی بگی خیلی مردی مثلن
میخاستی بگی بابا مام آره مثلن
میخاستی ########;)
خجالت بکش -- اصلاح کن خودتو بزار امت هم به واسطه تو اصلاح بشن
امام تکش (دامت برکی)
.............

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بعله عوض شده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دهنت سرویس !!! :))

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
داره همین کارو میکنه!!!"
خیلی ریختم بهم...

چی داره عوض میشه؟
داریم به چه سمتی میریم؟
چیرو داریم از دست میدیم؟

شما اگه واقعا می خوای کمک کنی بهش می گفتی بیا سوار تاکسیت کنم و کرایه ات رو حساب کنم
یه بار همچین موردی برای ما پیش اومد تا اینو گفتم یاری در رفت

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
عجب!
واقعا بعضی وقتا آدم میمونه به کی کمک کنه به کی کمک نکنه؟
یه بار که تو خیابون بودم یه نفر حدودا سی ساله کت و شلوار مرتب اومد گفت اقا یه کم کمکم کن!!
گفتم اهل اینجا نیستی؟
گفتش که همشهریتم!!
گفتم مرد حسابی حداقل با یه ظاهر فریبنده بیا که ادم دلش به رحم بیاد بهت کمک کنه
گفتش که چرا؟ از دار دنیا همین کت و شلوارو دارم من که خدا چیزی بهم نداده اینو بهم داده حداقل اینو ازش استفاده کنم
حالا کسی خواست بهم کمک کنه خواست هم نکنه واسم مهم نیست!
دی:

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
من به گدا جماعت پول نمیدم هیچ وقت ولی همیشه تو صندوق صدقات پول میندازم
اینجوری دیگه ادم خیالش راحته هم کمک کرده هم به مستحق واقعی میرسیه. حتی اگه نرسید هم باز به ما ربطی نداره. گردن ما نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من به گدا جماعت پول نمیدم هیچ وقت ولی همیشه تو صندوق صدقات پول میندازم
اینجوری دیگه ادم خیالش راحته هم کمک کرده هم به مستحق واقعی میرسیه. حتی اگه نرسید هم باز به ما ربطی نداره. گردن ما نیست

داداش اگه میرسید که اینقدر تو کشور گرسنه نداشتیم :( من به همون صندوق صدقه اش هم نمیندازم اگر ببینم واقعا کسی پول نیاز داشته باشه کمک میکنم . تا به حال هم محتاج واقعی رو ندیدم که دستش رو دراز کرده باشه مگر تو شرایط خاص

بالا