• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی داره عوض میشه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
چقد عوض شدی نشناختمت
goatee.gif
بهههه ...
میگم آشنا میزنی

attachment-354176d1367348868-136566814639054_0iransooti.gif

new24

Registered User
لایک‌ها
300
خدا رو شکر اینقدر کاربرای بدبخت توی همین انجمن وجود داره که نگو،به دلایل مختلفی نمیتونن هزار ت آخر جنسو بدن

البته من از این قضیه مستثنی هستم چون بهرحال یک مشهدی باید یکجورایی غیرت داشته باشه

بهههه ...
میگم آشنا میزنی
خواستم چیزی بگم ولی بهرحال استادان ما حق پیش کسوتی دارن و ماها نباید بهشون چیزی بگیم(خوبه من 2 سال زودتر اومدم اینجا ولی توی همین 3 ماه اخر فعالیت کردم)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خدا رو شکر اینقدر کاربرای بدبخت توی همین انجمن وجود داره که نگو،به دلایل مختلفی نمیتونن هزار ت آخر جنسو بدن

البته من از این قضیه مستثنی هستم چون بهرحال یک مشهدی باید یکجورایی غیرت داشته باشه

خواستم چیزی بگم ولی بهرحال استادان ما حق پیش کسوتی دارن و ماها نباید بهشون چیزی بگیم(خوبه من 2 سال زودتر اومدم اینجا ولی توی همین 3 ماه اخر فعالیت کردم)
ترجمه کن . چیزی دستگیرم نشد...!

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
تو صندوق صدقه نندازيد ميره لبنان واسه حزب ا...

و برای سومالی و مامبیا ...

و بلکم خانواده مرحوم مغفور بن لادن

و ژنرال علاالدین(dictator)

چقدر اینا آدمای خوبی هستن :دی
یعنی هیچی واسه خودشون ور نمیدارن -- همه چی دنیا رو میخان واسه دوستان :هی خدا چقدر الطاف به ما دادی
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
یه شب که بارون میومد توی تهران - سه راه تهرانپارس یکی که ایرادی هم تو ظاهرش نیست میاد میگه :
"آقا من اتفاقی پول همراهم کمه و نمیتونم کرایه ماشین بدم . بعد میای هزار تومن میدی میگه دمت گرم و میره. روز بعد زیرآفتاب دوباره میبینی
داره همین کارو میکنه!!!"
خیلی ریختم بهم...
امشب زیر بارون تو سه راه تهرانپارس یکی که ایرادی هم تو ظاهرش نبود اومد گفت:
"آقا من پول همراهم کمه نمیتونم کرایه ماشینو بدم . بعد بهش میگم تا اونجایی که پول نداری رو پیاده برو بقیه اش رو سوار ماشین شو! "
من سوار تاکسی شدم و رفتم و رسیدم مقصد. بعد از 45 دقیقه کارم تموم شد و اومدم بیرون و هنوز داشت بارون میود.از دور همون جوونو
دیدم که داره کل مسیرو پیاده میاد و اعصابشم به هم ریخته! منم از خجالت فقط خودمو قایم کردم...

چی داره عوض میشه؟
داریم به چه سمتی میریم؟
چیرو داریم از دست میدیم؟
یکی برای من ادم بودنو تعریف کنه؟
مقصر و کاری ندارم , چیکار باید بکنیم...؟

این فقط معنی "خوب" و "بدِ" که عوض شده ... همین کافیه تا دنیامون بهم بریزه ...

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
یادمه تو یه سایت خوندم که یکی از دیکتاتور های معروف که الان دقیقا اسمش یادم نیس گفته بود : اگه میخوای سال های طولانی بر مردم حکومت کنی کافیه که اون هارو با هم غریبه کنی...

بالا