• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ژنرالی های پی تی

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
اینقدر زیاد بازی نکنین باوو زده میشین. روزی یبار
وعده ما هر شب ساعت 12

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ایشالا بجه ها بهشون خوش بگذره :general505: ما که هر رومی رفتیم همون اول از هم پاشیده میشه به امید اینجا اومدیم اینم ک هیچی اصن ولشششششش:general702:
پ.ن : ی مشت آدم .... که همشون بازیو فولن به قول خودشون ریختن اومدن مارو مسخره میکنن عیب نداره دنیا اینجوری نمیمونه :general701:
موفق باشین!
باوو عزیزم گلم خب بازیت خیلی ضعیفه تو بازی پولات تموم شده بلد نیستی پول در بیاری بعد میگی بلدم مثل این می مونه بگی من رانندگی بلدم میتونم ماشینو حرکت بدم لاکن حرکت دادن کوجا لایی کشیدم کوجا :p
بشین یه چند روز بازی بکن با کامپیوتر یونیتا جنرالا و .... خوب بشناسی بعد که یاد گرفتی بیا دیگه ناراحتی نداره :general710:
اینایی که میبینی هستند نه تنها جنرالز رو بازی کردن بلکه انلاین و حریفی رو هم بازی کردن
در ضمن جنرالز بلد بودن یه چیزه طریقه انلاین و حریفی بازی کردن هم یه چیز دیگست :rolleyes:
تو حداقل اول باید بازی رو یه بار کامل فتح کنی:general601:
=============

ویجدانا دوستان جنرالزی بد میگم ؟ نه من از شوما میپرسم بد میگم ؟ o_O:general509:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
باوو عزیزم گلم خب بازیت خیلی ضعیفه تو بازی پولات تموم شده بلد نیستی پول در بیاری بعد میگی بلدم مثل این می مونه بگی من رانندگی بلدم میتونم ماشینو حرکت بدم لاکن حرکت دادن کوجا لایی کشیدم کوجا :p
بشین یه چند روز بازی بکن با کامپیوتر یونیتا جنرالا و .... خوب بشناسی بعد که یاد گرفتی بیا دیگه ناراحتی نداره :general710:
اینایی که میبینی هستند نه تنها جنرالز رو بازی کردن بلکه انلاین و حریفی رو هم بازی کردن
در ضمن جنرالز بلد بودن یه چیزه طریقه انلاین و حریفی بازی کردن هم یه چیز دیگست :rolleyes:
=============

اینجوریم نیستم دیگه همین الانش دارم انلاین تو سرورای دیگه بازی میکنم یکم دستم اومده چی به چیه چون قبلن هم بازی کردم
در کل حرکت جالبی نبود زمانیم که منو آوردی به زور تو بازی بهت گفتم بلد نیستم فقط برای تستش میخواستم ببینم درسته یا نه چون سرورای دیگه بازی در میاوردن
الانم فوقش منو میاوردین چی از دست میدادین دیگه بازیتون بهم میخورد؟ اگه آره پس عیب نداره بازم دست مریزاد :general210: البته قضیه میدونم ی چی دیگه بودم ورداشتین هر چی تونستین بارم کردین که زیر نوبی زیر آماتوری تو عمرم به هیچکی اینجوری نگفتم اینقدر معرفت دارم که اگه میبینم کسی بلد نیست زرت و زرت مسخرش نکنم:general208: (خودشون میدونن منظورم با کیاست)
الانم هر کی میخواد پشتتو بگیره طبیعیه روم هم ارزونی خودتون
خودت قبلا تو کلنت تو کلش بودم دیدی که اخلاقم چجوریاست زود بهم بر میخوره....

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
ایشالا بجه ها بهشون خوش بگذره :general505: ما که هر رومی رفتیم همون اول از هم پاشیده میشه به امید اینجا اومدیم اینم ک هیچی اصن ولشششششش:general702:
پ.ن : ی مشت آدم .... که همشون بازیو فولن به قول خودشون ریختن اومدن مارو مسخره میکنن عیب نداره دنیا اینجوری نمیمونه :general701:
موفق باشین!
داداش حالت خوبه؟
ما خودمون نوبیم هنوز
من هنوز میرم تو روم ها احتمال این که متلاشی بشه هست و البته هر جا میرم بهم فحش می دن می گن این نوبه و از این حرفا بعدشم که از بازی میان بیرون بلاکم می کنن
همه از همون اول خوب بازی نمی کردن ک
شوما برو در قسمت solo player<skirmish
اونجا برای خودت بازی و حریف بساز بعد آرمی ها رو یک بار بردار و تست کن
9 تا آرمی هست که البته در اصل سه تا هست که هر کدوم از این سه تا خودشون سه تا هستن یعنی شبیه هم دیگه ان تقریبا دو روز بازی کنی با اینا ها آشنا بشی حله

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
اینقدر زیاد بازی نکنین باوو زده میشین. روزی یبار
وعده ما هر شب ساعت 12
فکر نمی کنی ساعت 12 یکم دیره؟
اگرم قراره که قرار بذاری یکم زود ترش کن
یه بازی حرفه ای 2-3 ساعتی طول می کشه

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
اینجوریم نیستم دیگه همین الانش دارم انلاین تو سرورای دیگه بازی میکنم یکم دستم اومده چی به چیه چون قبلن هم بازی کردم
در کل حرکت جالبی نبود زمانیم که منو آوردی به زور تو بازی بهت گفتم بلد نیستم فقط برای تستش میخواستم ببینم درسته یا نه چون سرورای دیگه بازی در میاوردن
الانم فوقش منو میاوردین چی از دست میدادین دیگه بازیتون بهم میخورد؟ اگه آره پس عیب نداره بازم دست مریزاد :general210: البته قضیه میدونم ی چی دیگه بودم ورداشتین هر چی تونستین بارم کردین که زیر نوبی زیر آماتوری تو عمرم به هیچکی اینجوری نگفتم اینقدر معرفت دارم که اگه میبینم کسی بلد نیست زرت و زرت مسخرش نکنم:general208: (خودشون میدونن منظورم با کیاست)
الانم هر کی میخواد پشتتو بگیره طبیعیه روم هم ارزونی خودتون
خودت قبلا تو کلنت تو کلش بودم دیدی که اخلاقم چجوریاست زود بهم بر میخوره....
o_O

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش حالت خوبه؟
ما خودمون نوبیم هنوز
من هنوز میرم تو روم ها احتمال این که متلاشی بشه هست و البته هر جا میرم بهم فحش می دن می گن این نوبه و از این حرفا بعدشم که از بازی میان بیرون بلاکم می کنن
همه از همون اول خوب بازی نمی کردن ک
شوما برو در قسمت solo player<skirmish
اونجا برای خودت بازی و حریف بساز بعد آرمی ها رو یک بار بردار و تست کن
9 تا آرمی هست که البته در اصل سه تا هست که هر کدوم از این سه تا خودشون سه تا هستن یعنی شبیه هم دیگه ان تقریبا دو روز بازی کنی با اینا ها آشنا بشی حله
آه دمت گرم خیلی لوطف کردی تست میکنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
منو مهدی منتظرم تو بودیم :D
خو شمارتو ندادی که بت خبر بدیم
=============

شرمنده موقع امتحانات ترم هستش.
ایشالله یه 2 هفته بعد

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
اقا ساعت فردا مشخص کنید
10 ؟
9 ؟
8 ؟
4 و 3هم خوبه ها :دی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اقا ساعت فردا مشخص کنید
10 ؟
9 ؟
8 ؟
4 و 3هم خوبه ها :دی

من فردا نیستم،روز بعدش امتحان دارم باید بخونم، 26 ام تموم میشه،بعد اون دیگه مشکلی نیست هر ساعتی باشه..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

teyhoo83

Registered User
لایک‌ها
146
بازی آنلاین به کل طریقه ی بازی کردنش و تاکتیک های که میزنی فرق داره دیگه کامپیوتر که دیگه نیست حریفت. پینگ اینترنت هم خیلی مهمه .
پینگ هاتون چنده بچه ها؟؟؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
فکر نمی کنی ساعت 12 یکم دیره؟
اگرم قراره که قرار بذاری یکم زود ترش کن
یه بازی حرفه ای 2-3 ساعتی طول می کشه
نه باوو تا الان داشتیم بازی میکردیم
من فردا نیستم،روز بعدش امتحان دارم باید بخونم، 26 ام تموم میشه،بعد اون دیگه مشکلی نیست هر ساعتی باشه..
واسه من 27ام تازه شروع میشه

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
منم نصبیدم
فردا هستین پلی کنیم ؟
ساعت چند ؟
آنلاین بودنمون زمان خاصی نداره اما قرار شده امشب ساعت ده باشیم توی اون لینکی که @zgg123 برو که بتونی بیای تو گروه تلگرام بعد بهتر میتونی متوجه زمان بازی ها بشی

بالا