بلقیس
کاربر تازه وارد
قبلن کمی=بازی میکردم اما امروز بیکار که میشم میشینم سیمس بازی میکنم :general711:
موش بخوره توروقبلن کمی=بازی میکردم اما امروز بیکار که میشم میشینم سیمس بازی میکنم :general711:
بچه بدی شدی ها ، خاله باید کمی لپت رو بکشهموش بخوره تورو
باعشه لپش رو بکش :general709::general406:بچه بدی شدی ها ، خاله باید کمی لپت رو بکشه،
lop youباعشه لپش رو بکش :general709::general406:
بچه جون برو تو جلو تاپیک خودت بازی کنکیا میان تام و جری انلاین ؟![]()
موتور از اون اولش بوده :|این ژنرال اپگرید نیومده واسش ؟؟
همون نسخه قبله ؟
نسل جدید از این بازی نیومده ؟
توی میهن دانلود توی عکسا ، موتوری هم داره اونا کجا بود ؟
زمان ما از این امکانات نبود
موتور از اون اولش بوده :|
همین gla موتوری داشتنبوده دادا
موتور نبوده
جندتا نیرو بودن ؟
امریکا چین gla
عوامل انتحاری gla هم پیاده میدویدند
ایا تغییری داشته ؟
همین gla موتوری داشت
فکر کنم تو ورژن یکش هم موتوری بود که همون انتحاریا سوارش میشدن میرفتن تو دل دشمن
شایدم تو ورژن دوم موتور اومده بودم یادم نیست دقیق
ورژن یکش خیلی چیز خاصی نداشت تانکا معمولی بود و تجهیزات خاصی روش نصب نمیشد
من سه تا بازی کردمچندتا ورزن اومده ؟
اخرین ورژن کی اومده؟
این ورژنارو رو ورژن اصلی باید نصب کرد ؟
ببین داداش این موتوری ها که می گی نبود برای ژنرال 1 هست که نبود اما تو ژنرال 2 هست( شما 1 رو بازی کردید ) برای ژنرال 1 تا ورژن 1.08 اومده و قبرای ژنرال 2 هم تا ورژن 1.04 اومده و صد البته این آپدیت ها برای آنلاین بازی کردن هست و سرعت و امنیت بازی رو بهبود می بخشه و اگر در خود بازی هم تغییراتی ایجاد کنه تغییرات خیلی ریزه مثلا این که رنگ gla رو سیز تر کنه و امثالهماین ژنرال اپگرید نیومده واسش ؟؟
همون نسخه قبله ؟
نسل جدید از این بازی نیومده ؟
توی میهن دانلود توی عکسا ، موتوری هم داره اونا کجا بود ؟
زمان ما از این امکانات نبود
ببین داداش این موتوری ها که می گی نبود برای ژنرال 1 هست که نبود اما تو ژنرال 2 هست( شما 1 رو بازی کردید ) برای ژنرال 1 تا ورژن 1.08 اومده و قبرای ژنرال 2 هم تا ورژن 1.04 اومده و صد البته این آپدیت ها برای آنلاین بازی کردن هست و سرعت و امنیت بازی رو بهبود می بخشه و اگر در خود بازی هم تغییراتی ایجاد کنه تغییرات خیلی ریزه مثلا این که رنگ gla رو سیز تر کنه و امثالهم
ببین داداش 1 همونه 1 هست 2 هم 2 هست 3 هم 3 هست 4 هم چهار هست هیچ ربطی هم به هم ندارهژنرال 2 ، همون 3تا پروه هستن ؟
مرحله هاش فرق داره ؟
بهتر شده یا فرقی نکرده؟
ببین داداش این موتوری ها که می گی نبود برای ژنرال 1 هست که نبود اما تو ژنرال 2 هست( شما 1 رو بازی کردید ) برای ژنرال 1 تا ورژن 1.08 اومده و قبرای ژنرال 2 هم تا ورژن 1.04 اومده و صد البته این آپدیت ها برای آنلاین بازی کردن هست و سرعت و امنیت بازی رو بهبود می بخشه و اگر در خود بازی هم تغییراتی ایجاد کنه تغییرات خیلی ریزه مثلا این که رنگ gla رو سیز تر کنه و امثالهم