منو خودت یه گروه@Ev0t
@Cr4ShD4Y
@Benchmarker
عقیون به نظرتون کدوم گروه در مقابل کدوم بهتره و نقاط قوتشون از نظرتون چیه ؟
مهدی و نوید هم یه گروه فکر کنم قدرتها مساوی بشه :general601:
منو خودت یه گروه@Ev0t
@Cr4ShD4Y
@Benchmarker
اینطور که درست ولی منظورم مثلا امریکا در برابر چین چه ایرادایی داره منظورم اون گروه ه هست نه این گروهمنو خودت یه گروه
مهدی و نوید هم یه گروه فکر کنم قدرتها مساوی باشه :general601:
هر چیه Gla سریعتر پول گیرش میاد من فکر میکنم از نظر پول در اووردن GLA یه سر و گردن قویتر و سریعتر از دو تیم دیگه باشهاینطور که درست ولی منظورم مثلا امریکا در برابر چین چه ایرادایی داره منظورم اون گروه ه هست نه این گروه
هر چیه Gla سریعتر پول گیرش میاد من فکر میکنم از نظر پول در اووردن GLA یه سر و گردن قویتر و سریعتر از دو تیم دیگه باشه
اینم حساب کن هکرا هر چند ثانیه 5 تا پول میده اما بلک مارکتا 20 تا پول میده بعد اون ساختمونه قویه اما هکرا یه یونیت ضعیفه که راحت میمیرن تازه بلک مارکت غیر از اینکه ساختمونه ارتقا یونیت ها هم هست یعنی شما هم استحکامات رو داری هم ازش پول در میاری هم نیروهاتو ارتقا میدی پس از این نظر کاملا برتری دارن به هکر چینمثلا هکرا هم جای کمتری میگیرن هم سریعتر ساخته میشن جی ال ا باید اون ساختمان بیریختارو بسازی
@Ev0t
@Cr4ShD4Y
@Benchmarker
استراتژی به نظر من از همشون مهم تره.استراتژی من زیاد خوب نیست ولی یه چیزایی دارم یاد میگیرم
مثلا 50 تا تانک نسازی همینجوری حمله بدی که به فنا برن،مثلا اگه جی ال ای هستی موتورهای انتحاری واسه داغون کردن دفاع طرف خیلی بهتر از تانک و سلاح های دیگه جواب میده
یه چیزی هم که تقریبا مطمئنم اینکه اونی که دفاع میکنه معمولا بازنده هست.
نمیدونم مشکل کار من کجاس الان یه بازی با کامپیتورش زدم هارداینم حساب کن هکرا هر چند ثانیه 5 تا پول میده اما بلک مارکتا 20 تا پول میده بعد اون ساختمونه قویه اما هکرا یه یونیت ضعیفه که راحت میمیرن تازه بلک مارکت غیر از اینکه ساختمونه ارتقا یونیت ها هم هست یعنی شما هم استحکامات رو داری هم ازش پول در میاری هم نیروهاتو ارتقا میدی پس از این نظر کاملا برتری دارن به هکر چین
نمیدونم مشکل کار من کجاس الان یه بازی با کامپیتورش زدم هارد
من از اون بیشتر پول دراورده بودم ولی طرف یه گله تانک و ... داشت
برای اون عدد افرادش نزدیک 360 بود برای من 80اصن معلوم نیست چطور انقدر سریع رشد میکنن
جفتمونم دمولشن بودیم
موتورا خیلی باحالن
نمونه ش این بنچی مخش یه سیم بیشتر نداره که کارارو با هم انجام بده ولی باز زیاد میسازهکامپیوتر اونم هاردش 10 تا کار با هم انجام میده ولی دست ما در لحظه 1 کار انجام میده
باید درآمد پولیش رو 0 کنی،چاه های نفت رو کلا داغون کنی با هواپیما بعدش ساختمون هایی که بهش پول میدن رو بزنی
دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه،ولی تا وقتی چاه نفت و پول داشته باشه همینجوری میسازه و حمله میده
نمونه ش این بنچی مخش یه سیم بیشتر نداره که کارارو با هم انجام بده ولی باز زیاد میسازه
یعنی فکر کنم تو زندگیش فقط همین جنرال رو بلده
بیا الان یه دست بزنیمدیروز با یکی بازی کردم یوزرش Sara tm بود،گفتم این دختره هیچی بارش نیست بزنم بترکونمش
یه 4 ، 5 تا تانک و ماشین ساختم حمله دادم چند لحظه بعد دیدم با 4 تا جت داره بمبارون میکنه چند لحظه بعدش با یه لشکر حمله زمینی کرد :general208:
بازی رو توو 2 مین جمعش کرد رفت
یه بازی آنلاین هست بشه با تفنگ شات گان تو رو بزنم ؟؟؟ تانکم باشه خوبه / فقط یه چیزی که خون بپاشه بیرونبیا الان یه دست بزنیم
همچین ارزویی رو به گور میبری باید بدی برات بازی رو بسازنیه بازی آنلاین هست بشه با تفنگ شات گان تو رو بزنم ؟؟؟ تانکم باشه خوبه / فقط یه چیزی که خون بپاشه بیرون
( من بیرونمبیا الان یه دست بزنیم
دوان دوان برو خانه( من بیرونم
همین بازی این تاپیک چطوره ؟ حال میده؟ میشه 2 نفری بنچی رو تیربارون کنیم؟؟؟؟همچین ارزویی رو به گور میبری باید بدی برات بازی رو بسازن
اره باحالههمین بازی این تاپیک چطوره ؟ حال میده؟ میشه 2 نفری بنچی رو تیربارون کنیم؟؟؟؟