• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ژنرالی های پی تی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
منو خودت یه گروه
مهدی و نوید هم یه گروه فکر کنم قدرتها مساوی باشه :general601:
اینطور که درست :D ولی منظورم مثلا امریکا در برابر چین چه ایرادایی داره منظورم اون گروه ه هست نه این گروه :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اینطور که درست :D ولی منظورم مثلا امریکا در برابر چین چه ایرادایی داره منظورم اون گروه ه هست نه این گروه :D
هر چیه Gla سریعتر پول گیرش میاد من فکر میکنم از نظر پول در اووردن GLA یه سر و گردن قویتر و سریعتر از دو تیم دیگه باشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
هر چیه Gla سریعتر پول گیرش میاد من فکر میکنم از نظر پول در اووردن GLA یه سر و گردن قویتر و سریعتر از دو تیم دیگه باشه

مثلا هکرا هم جای کمتری میگیرن هم سریعتر ساخته میشن جی ال ا باید اون ساختمان بیریختارو بسازی :confused:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مثلا هکرا هم جای کمتری میگیرن هم سریعتر ساخته میشن جی ال ا باید اون ساختمان بیریختارو بسازی :confused:
اینم حساب کن هکرا هر چند ثانیه 5 تا پول میده اما بلک مارکتا 20 تا پول میده بعد اون ساختمونه قویه اما هکرا یه یونیت ضعیفه که راحت میمیرن تازه بلک مارکت غیر از اینکه ساختمونه ارتقا یونیت ها هم هست یعنی شما هم استحکامات رو داری هم ازش پول در میاری هم نیروهاتو ارتقا میدی پس از این نظر کاملا برتری دارن به هکر چین

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
@Ev0t
@Cr4ShD4Y
@Benchmarker
عقیون به نظرتون کدوم گروه در مقابل کدوم بهتره و نقاط قوتشون از نظرتون چیه ؟ :D

استراتژی به نظر من از همشون مهم تره.استراتژی من زیاد خوب نیست ولی یه چیزایی دارم یاد میگیرم
مثلا 50 تا تانک نسازی همینجوری حمله بدی که به فنا برن،مثلا اگه جی ال ای هستی موتورهای انتحاری واسه داغون کردن دفاع طرف خیلی بهتر از تانک و سلاح های دیگه جواب میده
یه چیزی هم که تقریبا مطمئنم اینکه اونی که دفاع میکنه معمولا بازنده هست.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
استراتژی به نظر من از همشون مهم تره.استراتژی من زیاد خوب نیست ولی یه چیزایی دارم یاد میگیرم
مثلا 50 تا تانک نسازی همینجوری حمله بدی که به فنا برن،مثلا اگه جی ال ای هستی موتورهای انتحاری واسه داغون کردن دفاع طرف خیلی بهتر از تانک و سلاح های دیگه جواب میده
یه چیزی هم که تقریبا مطمئنم اینکه اونی که دفاع میکنه معمولا بازنده هست.
اینم حساب کن هکرا هر چند ثانیه 5 تا پول میده اما بلک مارکتا 20 تا پول میده بعد اون ساختمونه قویه اما هکرا یه یونیت ضعیفه که راحت میمیرن تازه بلک مارکت غیر از اینکه ساختمونه ارتقا یونیت ها هم هست یعنی شما هم استحکامات رو داری هم ازش پول در میاری هم نیروهاتو ارتقا میدی پس از این نظر کاملا برتری دارن به هکر چین
نمیدونم مشکل کار من کجاس الان یه بازی با کامپیتورش زدم هارد :D
من از اون بیشتر پول دراورده بودم ولی طرف یه گله تانک و ... داشت
برای اون عدد افرادش نزدیک 360 بود برای من 80اصن معلوم نیست چطور انقدر سریع رشد میکنن :eek:
جفتمونم دمولشن بودیم
موتورا خیلی باحالن:D

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
نمیدونم مشکل کار من کجاس الان یه بازی با کامپیتورش زدم هارد :D
من از اون بیشتر پول دراورده بودم ولی طرف یه گله تانک و ... داشت
برای اون عدد افرادش نزدیک 360 بود برای من 80اصن معلوم نیست چطور انقدر سریع رشد میکنن :eek:
جفتمونم دمولشن بودیم
موتورا خیلی باحالن:D

کامپیوتر اونم هاردش 10 تا کار با هم انجام میده ولی دست ما در لحظه 1 کار انجام میده :D
باید درآمد پولیش رو 0 کنی،چاه های نفت رو کلا داغون کنی با هواپیما بعدش ساختمون هایی که بهش پول میدن رو بزنی
دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه،ولی تا وقتی چاه نفت و پول داشته باشه همینجوری میسازه و حمله میده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کامپیوتر اونم هاردش 10 تا کار با هم انجام میده ولی دست ما در لحظه 1 کار انجام میده :D
باید درآمد پولیش رو 0 کنی،چاه های نفت رو کلا داغون کنی با هواپیما بعدش ساختمون هایی که بهش پول میدن رو بزنی
دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه،ولی تا وقتی چاه نفت و پول داشته باشه همینجوری میسازه و حمله میده
نمونه ش این بنچی مخش یه سیم بیشتر نداره که کارارو با هم انجام بده ولی باز زیاد میسازه :confused:
یعنی فکر کنم تو زندگیش فقط همین جنرال رو بلده :D

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
نمونه ش این بنچی مخش یه سیم بیشتر نداره که کارارو با هم انجام بده ولی باز زیاد میسازه :confused:
یعنی فکر کنم تو زندگیش فقط همین جنرال رو بلده :D

دیروز با یکی بازی کردم یوزرش Sara tm بود،گفتم این دختره هیچی بارش نیست بزنم بترکونمش :D
یه 4 ، 5 تا تانک و ماشین ساختم حمله دادم چند لحظه بعد دیدم با 4 تا جت داره بمبارون میکنه چند لحظه بعدش با یه لشکر حمله زمینی کرد :eek::general208:
بازی رو توو 2 مین جمعش کرد رفت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دیروز با یکی بازی کردم یوزرش Sara tm بود،گفتم این دختره هیچی بارش نیست بزنم بترکونمش :D
یه 4 ، 5 تا تانک و ماشین ساختم حمله دادم چند لحظه بعد دیدم با 4 تا جت داره بمبارون میکنه چند لحظه بعدش با یه لشکر حمله زمینی کرد :eek::general208:
بازی رو توو 2 مین جمعش کرد رفت
بیا الان یه دست بزنیم :D

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

سرندی پیتی