• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کابینت سازی چقدر درآمد داره؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی میدونه برای راه اندازی کابینت سازی چقدر سرمایه لازم هست و درآمدش چطوره

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
من یکی میشناسم 5ساله شروع کرده و میگه ماهی 3 تومن درامد داره.سرمایه ش نمیدونم.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
منم شنیدم جالب هیچکی نمیدونه دقیقا درآمدش چقدره انگار دست توش زیاد نیست

momai

Registered User
لایک‌ها
8
اولا شما باید در نظر بگیری که تو این کار چقد حرفه داری بعدمیری سراغ ابزار یه چیزی هم هست که الان برای خرید ابزار خیلی دیره یعنی قیمتای 4 سال پیش با الان زمین تا آسمون فرق میکنه
از لحاظ درآمد هم یه خوبی که داره موقع حساب کتاب کردن اصلا مشتری متوجه نمیشه کابینت ساز چه جوری حساب میکنه>اغلب هم مشتریات شخصی باشن بهتره .....درآمد هم بستگی به خودت داره که چه جوری با مشتری حساب کنی .

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
برای یادگیر کابینت سازی باید کجا مراجعه کرد؟ میشه 1 سال کار کرد و یاد گرفت جایی؟

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
ح

حیف نیست با لیسانس میخوای برین کابینت سازی؟
اصلانم حیف نیست من لیسانس دارم الان ماهی 1.2 دارم ولی پول و حرفه شو داشتم میرفتم کابینت سازی میزدم خیلیم بهتره
کلا هر کاری توش آقای خودت باشی بهتره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
اصلانم حیف نیست من لیسانس دارم الان ماهی 1.2 دارم ولی پول و حرفه شو داشتم میرفتم کابینت سازی میزدم خیلیم بهتره
کلا هر کاری توش آقای خودت باشی بهتره
شغلتون چیه؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
راستش به این کار علاقه ای ندارم باروحیاتم سازگار نیست هیچ تخصصی هم توش ندارم همینطوری پرسیدم ولی فکرکنم پول خوبی توش باشه دست زیاد توش نیست بزرگترین ابزارش هم اره دورکن هست که 7-8 تومن قیمت داره

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
کسی میدونه برای راه اندازی کابینت سازی چقدر سرمایه لازم هست و درآمدش چطوره

کابینت سازی در آمد خوبی داره , کسی نمیتونه برای شما قیمت تأیین کنه , از یه تخته لترون بگیر تا کل کابینت های یک واحد خودتون میتونید بر اساس انصافتون قیمت بزارید البته + قیمت حدودی بازار
شما که سر رشته ای در این زمینه ندارید موفق نمیشید , باید فوت فن گوزه گریو یاد بگیرید , خاک خورده باشید خودتون اوستا کار باشید کارگر هم بگیرید کارگاه راه بندازید ,,, وگرنه کارگاه بزنید طرف میاد میگه من کار بلدم استخدام میشه , وقتی میاد تو کار چون شما بلد نیستی و نمیدونی طرف اینکاره س یا نه 2 تا تخته MDF خراب میکنه , کار مشتری 2 هفته عقب میوفته تازه شما متوجه میشید که طرف اینکاره نبود مگه اینکه شریک اینکاره داشته باشید باهاش کار رو راه بندازید
هر چیزی از دور خوبه , تا کار نکرده باشید متوجه نمیشید اوضاع از چه قراره
بستگی داره شما چقدر بودجه داشته باشید , کجا بخواید کارگاه بگیرید , مثلا دستگاه PVC هست 60 میلیون به بالا
اون دوستمون هم به نکته خوبی اشاره کرد , الان دستگاه بخواید بگیرید قیمتاش سر به فلک کشیده !! مگه اینکه سرمایه توپول داشته باشی واست مهم نباشه کجا خرج میشه :)
بعدشم چون اینجا کسی اینکاره نیست دلیل نمیشه دست توش زیاد نباشه ;)
موفق باشی

Last edited:

miim

Registered User
لایک‌ها
451
کابینت سازی کابینتای اماده هست ما فقط میریم نصب می کنیم یا باید خودمون کابینت بسازیم؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
برای یادگیر کابینت سازی باید کجا مراجعه کرد؟ میشه 1 سال کار کرد و یاد گرفت جایی؟

سلام , جای خاصی برای آموزش کابینت سازی بنده تا حالا ندیدم !
برای یادگیری هم باید پیش یه اوستا کار وایسید ترجیحا آشنا و کار یاد بگیرید
کابینت سازی میتونه به 2 دسته تقسیم شه : کار نصابی - کار تو کارگاه
کار نصابی نسبت به کار تو گارگاه زودتر میشه یاد گرفت و با کسی که میره برای نصب به عنوان کمک برید یاد میگیرید

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
کابینت سازی کابینتای اماده هست ما فقط میریم نصب می کنیم یا باید خودمون کابینت بسازیم؟

کابینت سازی به اسم کار میگن , به کسی که برای کار نصب کابینت میره میگن نصاب
بستگی داره کدوم رو بلد باشی یا بخوای کدوم رو انجام بدی
نصابی : کابینتا توی کارگاه آماده شده شما کابینتارو میبری توی خونه مشتری نصبش میکنی
کار تو کارگاه شما از روی نقشه ای که خودت یا اوستا کار داده تخته رو میبری و کابینتارو میسازی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من واسه یکی از بانکای بزرگ خصوصی کار میکنم
دادش شما که تو بانک کار میکنی خبر نداری بالاخر سود بانک ها افزایش پیدا میکنه یا نه منظورم به صورت رسمی هست من تو بانک کشاورزی حساب دارم

بالا