• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کابینت سازی چقدر درآمد داره؟

nima.k

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان
شغل ام دی اف شغل پیچیده ای نیست اما در عین حال شغل سنگینی هست و حرفه ای خاص که شما باید حداقل شش ماه تا یک سال در یک کارگاه دوره ببینید قیمت ورق های ام دی اف بسته به جنس و طرحشون از متری 600 هزارتومن شروع می شه تا متری دومیلیون تومن البته این قیمتا قیمت تمام شدست با نصب و تمام امکانات مقدار زمانی که برای برش سرهم کردن کابینت و نصبش نیازه سه تا چهار روزه برای هر کابینت با نصب و هزینه شاگرد به طور متوسط چهار تا پنج میلیون هزینه می بره که پولی که از مشتری می گیرین می شه تقریبا 14 تا 15 میلیون بازم می گم بستگی به جنس ام دی افی هم که کار می کنین داره. ابزاری که نیاز دارین عبارته از یک دستگاه برش ، دریل ، عمودبر، قط کن ، فارسی بر، پخ کن و جعبه ابزار که جعبه ابزار هم شامل چند مدل پیچ ( پیچ 1.8، 1/5.8، 2.8 ) مته های دو خزینه سه و خزینه کله پیچ کشتی ها تخت و چهارسو که رو دریل سوار می شن ، سوهان ، پیچ سه دوازده که واسه دیواره با روپلاک چکش چسب 123 چسب چوب ، چسب آکواریوم انبردست ، پمپ هوا ، میخ ، قیچی ، ست کامل پیچ کشتی و ... هر سوال دیگه ای هم داشتین در خدمتم (ضمنا قیمتایی که من گفتم تو سنندج اینطوریه تو تهران خیلی گرون تره یعنی سودش خیلی بیشتره اما متوسط قیمتا همینه )

Last edited:

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوستان
شغل ام دی اف شغل پیچیده ای نیست اما در عین حال شغل سنگینی هست و حرفه ای خاص که شما باید حداقل شش ماه تا یک سال در یک کارگاه دوره ببینید قیمت ورق های ام دی اف بسته به جنس و طرحشون از متری 600 هزارتومن شروع می شه تا متری دومیلیون تومن البته این قیمتا قیمت تمام شدست با نصب و تمام امکانات مقدار زمانی که برای برش سرهم کردن کابینت و نصبش نیازه سه تا چهار روزه برای هر کابینت با نصب و هزینه شاگرد به طور متوسط چهار تا پنج میلیون هزینه می بره که پولی که از مشتری می گیرین می شه تقریبا 14 تا 15 میلیون بازم می گم بستگی به جنس ام دی افی هم که کار می کنین داره. ابزاری که نیاز دارین عبارته از یک دستگاه برش ، دریل ، عمودبر، قط کن ، فارسی بر، پخ کن و جعبه ابزار که جعبه ابزار هم شامل چند مدل پیچ ( پیچ 1.8، 1/5.8، 2.8 ) مته های دو خزینه سه و خزینه کله پیچ کشتی ها تخت و چهارسو که رو دریل سوار می شن ، سوهان ، پیچ سه دوازده که واسه دیواره با روپلاک چکش چسب 123 چسب چوب ، چسب آکواریوم انبردست ، پمپ هوا ، میخ ، قیچی ، ست کامل پیچ کشتی و ... هر سوال دیگه ای هم داشتین در خدمتم (ضمنا قیمتایی که من گفتم تو سنندج اینطوریه تو تهران خیلی گرون تره یعنی سودش خیلی بیشتره اما متوسط قیمتا همینه )
اینطور گه گفتید یعنی حدود 2 برابر هزینه سود داره . درست متوجه شدم ؟!
قیمت تجهیزات و دستگاه ها رو دارید ؟ حدودا چقدر سرمایه نیاز هست برای این دستگاه ها ؟

nima.k

Registered User
لایک‌ها
44
اینطور گه گفتید یعنی حدود 2 برابر هزینه سود داره . درست متوجه شدم ؟!
قیمت تجهیزات و دستگاه ها رو دارید ؟ حدودا چقدر سرمایه نیاز هست برای این دستگاه ها ؟
بله شایدم بیشتر
دستگاه برش از 30 تومن شروع می شه به بالا
کلیه وسایل دیگه اگه چیزای خوب بخوای باید حدودا 4 تومن بزاری واسش

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
برای شروع رکود ساخت و ساز رو هم باید در نظر گرفت رو ب روی مغازه ما mdf کار بود دوماه ی بار چون پول نداشت اجاره مغازه میداد

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
بله شایدم بیشتر
دستگاه برش از 30 تومن شروع می شه به بالا
کلیه وسایل دیگه اگه چیزای خوب بخوای باید حدودا 4 تومن بزاری واسش
رفیق برا چی اطلاعات غلط میدی ؟ دستگاه برش 30 میلیون ؟ ورق MDF متری 600 تومن
استارتر عزیز اولن که کلن صنعت چوب هر چی تولید کردی x دو نیم برابر سودته نسبت به مواد اولیه
تسویه ورق که عمده ترین محصول اولیه شما هم هست هم بسته به فروشنده از نقدی تا 15 ماهه هست .. قیمت یه ورق 1.8x3.6 از 580 تومن شروع میشه
برای شروع کار هم فقط عرضه و بلد بودن حساب کتاب و تو سر کارگر زدن بلد باشی حله
چیزایی که لازم داری :
1- عورضه
2- یه بازار یاب که نقشه کشی ابتدایی هم بلد باشه.. ماست مالی هم بتونه بکنه
3- یه دستگاه برش یا همون دور کن که یه 2متر و 30 شو دست دوم تمیز میتونی نهایت 10 11 تومن بخری .. نخاستی 4 تومن میدی بقیش شرایط + یه اوستا کار برش که ماهی 1 1.5 حقوقش میشه
4- یه دستگاه پی وی سی لبه چسبون کارگاهی دست دوم نهایت 15 تومن .. نخاستی هم میدی بیرون متری 2 هزار تومن برات لبه میزنن با دستگاه صنعتی که تمیز تر هم میشه (( بیشتر کابینت سازا همین کارو میکنن ))
5- 2 تا کارگر نجار ساده که کار نصب هم همونا انجام میدن با ماهی 800 تومن
6- عمود بر و اره دیسکی و 3 تا دریل و شارژی و میخکوب و کمپرسور و فارسی بر و ... جنس خوب بخری همش نهایت میشه 4 تومن
البته بحث جا و برق 3 فاز هم هست
ولی در مجموع من دیدم کسایی رو که تو همین کار کابینت توی سال بالای 300 میلیون تومن کار کردن
اگرم در رابطه خرید دستگاه یا تجهیزات سوالی داشتید پ خ بدید من راهنماییتون کنم

nima.k

Registered User
لایک‌ها
44
رفیق برا چی اطلاعات غلط میدی ؟ دستگاه برش 30 میلیون ؟ ورق MDF متری 600 تومن
استارتر عزیز اولن که کلن صنعت چوب هر چی تولید کردی x دو نیم برابر سودته نسبت به مواد اولیه
تسویه ورق که عمده ترین محصول اولیه شما هم هست هم بسته به فروشنده از نقدی تا 15 ماهه هست .. قیمت یه ورق 1.8x3.6 از 580 تومن شروع میشه
برای شروع کار هم فقط عرضه و بلد بودن حساب کتاب و تو سر کارگر زدن بلد باشی حله
چیزایی که لازم داری :
1- عورضه
2- یه بازار یاب که نقشه کشی ابتدایی هم بلد باشه.. ماست مالی هم بتونه بکنه
3- یه دستگاه برش یا همون دور کن که یه 2متر و 30 شو دست دوم تمیز میتونی نهایت 10 11 تومن بخری .. نخاستی 4 تومن میدی بقیش شرایط + یه اوستا کار برش که ماهی 1 1.5 حقوقش میشه
4- یه دستگاه پی وی سی لبه چسبون کارگاهی دست دوم نهایت 15 تومن .. نخاستی هم میدی بیرون متری 2 هزار تومن برات لبه میزنن با دستگاه صنعتی که تمیز تر هم میشه (( بیشتر کابینت سازا همین کارو میکنن ))
5- 2 تا کارگر نجار ساده که کار نصب هم همونا انجام میدن با ماهی 800 تومن
6- عمود بر و اره دیسکی و 3 تا دریل و شارژی و میخکوب و کمپرسور و فارسی بر و ... جنس خوب بخری همش نهایت میشه 4 تومن
البته بحث جا و برق 3 فاز هم هست
ولی در مجموع من دیدم کسایی رو که تو همین کار کابینت توی سال بالای 300 میلیون تومن کار کردن
اگرم در رابطه خرید دستگاه یا تجهیزات سوالی داشتید پ خ بدید من راهنماییتون کنم
داداشی من گفتم تقریبا دستگاه برش هم صحبت دست دوم نبود یه چیز خوب همون حدوده همه قیمتا تقریبیه واسه بیست هزار تومن می گی اطلاعات غلط می دم ؟ نمی دونم حتما راست می گی

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
داداشی من گفتم تقریبا دستگاه برش هم صحبت دست دوم نبود یه چیز خوب همون حدوده همه قیمتا تقریبیه واسه بیست هزار تومن می گی اطلاعات غلط می دم ؟ نمی دونم حتما راست می گی
فدات شم شما میگی متری 600 تومن .. یه ورق خودش 7.5 متره !! این قیمتی که شما گفتی هر ورق میشه 5 میلیون تومن
دورکن 3.80 پایون واگنی .. از جنسای خوب بازار آکبندش با نصب و حملش میشه 16 تومن.. شاید شما منظورت دستگاه pvc باشه اشتباهی میگی برش؟

nima.k

Registered User
لایک‌ها
44
داداشی من گفتم قیمت تموم شدش با نصب متری 600 تومنه در آخر وقتی کار تموم می شد متراژ بندی می کردیم و قیمت رو حساب می کردیم
من زیاد سوال کردم در زمینه دستگاه برش پس بهم اطلاعات غلط دادن

simineh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعاتی خیلی خوبی در این زمینه دادید. کاش معرفی می کردید که کجا ها این حرفه را یاد میدن؟
البته یه جایی من دیدم تو سایتشون معرفی کردن ولی فکر کنم یه خورده قیمتش برام زیاد باشه. آدرسش این بود http://samanchoob.com/?p=166
اگر جای شما سراغ دارید معرفی کنید.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
کابینت MDF فوق العاده شغل پرسودی هست. یکی از همکاران دستش توی این کار هست و خدا تومن پول کرایه مکان میده اما بازهم براش میصرفه و میخواد کارش را گسترش بده... توی یک شهر کوچیک حداقل ماهی 5 تومن خالص داری... توی تهران خیلی بیشتر

b4u0914

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برایی این که اطلاعات کامل از خود کابینت کار ها کسب کنی یه گروه هیستش که کل کبینت کار های کشور توش هستش حتما تلگرام عضو شو حتی ساخت کابینت هم یاد میدن و حتی طراحی کابینت و تری دی مکس

https://telegram.me/joinchat/Bodac0BogcScQzc_J-RHcw

سوپر گروه کابینت کاران و طراحان از سراسر کشور در تلگرام سوپر گروه کابینت کاران برتز کشوری در تلگرام

فایل های ضمیمه

• 9998.JPG
    9998.JPG
    60.6 KB · نمایش ها: 11

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
همه کارها اگه با عشق و علاقه و تخصص همراه باشه ... درامد عالی داره ...
چون مشتری اینو درک می کنه

کابینت سازی هم مستثنا نیست.
شما استارت کارو بزن، روی فروش و تبلیغش هم از طریق سایت ما حساب کن :)

لایک‌ها
635
كابينت سازي شغل پر درامديه بشرطي كه كارت تميز باشه و مشتري مدار باشيد!

بالا