• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کادوی ولنتاین؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
بنظرم کیک و ساندیس بخر ... با یه چفیه منقش به پیام اانقلابب...
.
.
.
وقتی میری کافی شاپ بگو چشاشو ببنده ک مثلا میخای سوپرایزش کنی ... اول یه لب و ماچ ازش بگیر بعد کادوها رو بهش بده :)

Last edited:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
بزودی اینستاگرام راه میفته.
یه سری محتوا بده بزارم رو پیج. حداقل یه سری عکس از دست و پات بگیر یا از خودت عکس بگیر و با فوتوشاپ پدرش رو در بیار تا قابل تشخیص نباشه یا می تونی عکس از سایه ات هم بگیری

سهیل روی دست و پای من شدیدا غیرتیه. مخصوصا پام:general509::p

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درست والنتین از فرهنگ غرب وارد کشور شده همانطور که عزاداری از فرهنگ عرب ، چون مناسبت مشابه خاصی هم تو ایران براش وجود نداشته به سرعت همه گیر شده شخصا منم زیاد از این اسکی رفتن از رسومات دیگر فرهنگ ها خوشم نمیاد ولی وقتی باعث دلخوشی دو تا جوون که همدیگه رو دوست دارن میشه بدون اینکه آسیبی به بقیه برسونن و باعث آزار و اذیت بشن مشکلی باهاش ندارم
شما بی جهت این دو بحث والنتین و هیئت عزاداری و نذری رو با مقایسه کردی والنتین بر خلاف مراسم عزاداری که جنبه ی عمومی و ادعای کار خیر و خدایی و حسینی داره یه مسئله ی شخصیه بین دو نفر که همدیگه رو دوست دارن ادعای کار خیر و خدایی هم ندارن این دو موضوع اصلا ربطی بهم ندارن که قاطیشون می کنی
برای توجیه مرسومات عزاداری هم درست نیست از مناسبتهای دیگه مایه بزاری اسم این کار سفسطه ست! عزاداری رو با منطق خودش توجیه کن
شما که مثلا دنبال کار خدایی و حسینی هستی این همه هزینه و ریخت و پاش که اکثرا صرف سیرتر کردن افراد سیر میشه برای چیه؟ چه فایده ای داره؟ این پول ها رو جمع کن خرج ساخت مدرسه یا بیمارستان کن شکم چند تا آدم واقعا گرسنه رو سیر کن یا تولیدی بزن و چند تا جوان بیکارو سر کار بزار، اینا کار خدایی و حسینی نیست؟ منفعتش از رژه رفتن تو خیابون و خودزنی و ریخت و پاش بیشتر نیست؟ مگه اون خدا و امام حسینی که می پرستید شما رو به کارهای خیر دعوت نکرده؟
اینکه شما میگی عزاداری فرهنگ عرب هست رو اصلا قبول ندارم!! عزاداری پیش از اسلام هم در ایران رواج داشته به سبک و روش خاص خودش و اینکه مردم ایران برای پیشوایان دینی خودشان عزاداری میکنن به معنی فرهنگ وارد شده غربی نیست! و اینکه شما به عشق واقعی زندگیت(همسر مادر پدر و......) هدیه بدی هم فرهنگ وارد شده و غربی نیست ! اینکه باب بشه در یک روز خاص و به تقلید از غربی ها به دوست دختر(که جدیدا ها به لطف فرهنگ غنی اسم عشق و یا نامزد !!! رو هم گرفته - که البته با فرهنگ ایرانی و عرف کشور ما کاملا منافات داره و این هم از هدایای فرهنگ غرب به ملت ماست)هدیه بدی اونم کاملا تقلیدی خرس و... دادن تهاجم حساب میشه!!(اینکه در هنگام دادن کادو چه افکاری در سر دو طرف مقابل هست هم خودش ب کنار!)
راجع به اینکه بخواد باعث دلخوشی دو تا جوون بشه که همدیگر رو دوست دارن توضیحات لازم رو دادم ولی بازم هم میگم اگه این دونفر به شکل صحیح و عرف جامعه بخوان باهم باشن و زندگی رو بسازن اون کادو دادنه خیلی هم واجب تر و خیلی هم شیرین تر میشه نه به شکل واقعا لوسی که الان توی جامعه هست!طرف دوروز هم باشه با هم دوست شده باشن از همدیگه انتظار کادو ولنتاین!(کادو عشاق) رو دارن!
آسیبش به اون جوان های پاکی میرسه که ارتباط با جنس مخالف رو در حالت پاک صحیح و درستش میخوان برای به آرامش رسیدن و به سعادت رسیدن واقعی و واقعا پاک میخوان نه به شکل .....که الان وجود داره! قطعا وقتی این صحنه ها رو ببینن روی روحیه و عواطفشون اثر میزاره و احتمال اینکه چهارتا جوان پاک رو هم به بیراهه بکشه زیاده و عواقبش خیلی بدتر که جامعه رو بدتر و بدتر میکنه و پیش میبره! و خیلی مسائل دیگه مثل پول های که واقعا و بی جهت داره خرج میشه
اون دوستمون که پستشو پاک کرد تا براش دردسر نشه فرمودند به طور متوسط 50 تومن هزینه هر نفر بشه
شما حساب کنید حداقل 3 میلیون جوان دوست دختر و دوست پسر داشته باشن و همینطور امکانش هست هرکدام دو یا چند تا طرف داشته باشن که باید برای همه کادو و از اونها هم کادو بگیرن! حالا حساب کنید نفری 50 هزار تومن چقدر هزینه میشه و چقدر پول خرج میشه و این هزینه در راه هایی که خودتان اسم بردید میشه استفاده بشه!؟
متاسفانه ولنتاین اگه یه زمانی خصوصی بود الان یه موضوع عمومی شده بین جوانانی که......عزاداری و خرج کردن طرف برای اعتقادات و باورهای قلبی خودش یه چیزه و موردی که شما میگی چیزی دیگه
توضیح دادم در پیام قبلی که خرج در عزاداری ها به هر عنوانی مثل نذری و .....چه مواردی رو برای طرف و جامعه در پی داره
حداقلش اینه که در اون ماه کمتر خانواده ای هستندکه با شکم گرسنه سرشان رو روی زمین بزارن
در محله شما همه وضعشان خوب یا متوسط ولی آیا در محله های پایین شهر همین هیئت ها و نذری هایی وجود نداره؟! بله که داره و حتی بهتر و باشکوه تر از نذری های محله های شما
نذری هایی که با پول خودهمون مردم پایین شهر وبا دست خودشان فراهم و بعد مصرف میشه
داستان نذری از بیخ و بن با غذاهایی که با هر نیت و داستانی به فقرا داده بشه زمین تا آسمان فرق داره و فرقش رو اهلش میدونن و میفهمن
شما برو منطقه پایین شهر درب یه خانه بگو این یه لوبیا پلوی نذری و این یکی یک دست چلوکباب اعلاء هست که به نیت پخش بین نیازمندان گرفته شده کدام رو انتخاب میکنید! قطعا نتیجه شمارو شگفت زده میکنه! شک نکن!
این دوموضع هم از این نظر به هم ربط دارن که دوستان شما اشاره به میزان بالای خرج نذری ها داشتند و این درمقابل خرج ولنتاین و همچنین گذشتن از اینکه بخوای به عشقت چیزی بدی و پا روی اعتقاداتت بزاری هم برای مقایسه کردن با هم ربط داده شدن!
راجع به سفسطه کردن هم درست نفهمیدم به کدام خط از پست من منظور دارید؟!
تمام این مواردی رو که گفتی همه به لطف خدا داره انجام میشه یا شده و به عذاداری یک ماه محرم هم ربطی نداره دست من هم نیست که انقدر بودجه داشته باشم که بخوام از اینکارها بکنم اکثر این نذری ها هم با اندک اندک پول هایی هست که مردم همون محله یا هیئت میدن تا اون هیئت راه بیفته و نذرش هم سر جاش باشه
با پول جمع شده برای یک هیئت هیچکدام از کارهایی که شما میفرمایی قابل انجام نیست به غیراز سیر کردن نیازمندان و گرسنگان که اونم توضیح دادم والحمدلله انجام میشه
بله دعوت کردند و اون کارها هم سر جای خودش انجام میگیره و مخصوصا توی محرم و رمضان بیشتر از ماه های دیگه!
اون دوستمون که پستش رو پاک کرد گفت که خودت تاحالا از این کارها کردی؟! اگه ریا و چیزی دیگه ای اسمشو نمیزارید بله و سالی دیگه ماه رمضان شمارو هم دعوت میکنم اگه میخواید به بیش از هزار خانواده نیازمند در کرمانشاه کمک کنید و بسته ها با گروه بزرگی از جوانان با دستای خودتان آماده کنید و با ماشین خودتان درب منزل نیازمندان شناسایی شده ببرید بسم الله

پ.ن :
کلا بحث سر خرج کردن بوده که دوستان گفته بودند خرج محرم رو خرج ال و بل کنید(حرفی از هدف خرج کردن نبوده) اینجا هم ما به دوستان گفتیم شما هم بفرماید خرج ولنتاینتون رو خرج ال و بل کنید!دعوا که نداریم شما که اینطور گفتید به ما و پیشنهاد دادید قطعا خودتان باید پیشقدم باشید پس بسم الله

در پناه خداوند یگانه
یا علی

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
شما واقعا فرق یه گل و هدیه رو که یه جوون با پول خودش میخره ،با یه مراسم یکماهه ! یا بعضا 2 ماهه که میلیاردها تومن بودجه دولتی صرفش میشه، نمیدونی ؟o_O:general509::D .... شهرداری اگر بخواد به کسی اجازه بده کنار خیابون برای خودش غرفه بزنه و از برق شهری استفاده کنه و بلندگو بذاره و کاسبی کنه، چقدر ازش میگیره ؟:D میدونی چند تا هیئت فقط توی تهران هست ؟ انقدر زیادن که قانون گذاشتن که نباید فاصله شون از هم کمتر از 200 متر باشه:D... شما فکر میکنی هزینه اینا رو مومنین میدن ؟ فکر میکنی کسی از پول خودش 20 میلیون تومن میده که حاج محمود مفنگی یه شب تا صبح گوش مردم رو آزار بده ؟ اگر اینجوری فکر میکنی، در ضلالت مبین :pبه سر میبری
حدیث جعلی داریم میگه در هر شب مبارک این ماه
۸۰ ملیارد تومن بودجه دولتی خرج میشه
حدیث واقعیش بماند:/

• Like
Reactions: F-5

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
خیله خب دوباره شروع شد
بیاید ببینم چقد تو این روز موبارک به گاج میدید

p.s: اونی که میخای واسه من بخری فرو کن تو ...

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
حسرت به دل موندم ببینم اصن چی هست اینایی که به هم میدن .اخه کاکائو شد کادو یا خرس... طلایی سکه ای پولی چیزی حداقل والا .....
تازه خر کیفم میشن ...
اینارو ولش چه برف اب بیاری اومده دیشب .خیلی حال داد .بقل پنجره ،چایی،فردمنش حکایت هفتم ! دو سالی جوون شدم تقریباََ

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
عسل برزویان بخر کادو بده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
این %&*شرایی که به عنوان پک ولنتاین دارن میندازن به خلق الله رو دیدین؟

unnamed.jpg

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

سرگشتگی ایرانی
بین مذهب، جهانی شدن،آداب وسنن.... ;)... :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
لابد چينيه و به همراه كرونا :D
یکی ازین ادمایی که میرن چین جنس میارن (چیه اسمشون)
یه بار با یکیش هم کلام شدم، گفت نزدیک ۱ میلیارد جنس واسه ولنتاین اوردم ریختم تو انبار، کم ترین حالت ۵برابر سود داره واسم
حرف ۲ماه پیش بود

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ناشکری کردیم، بلای بدتر بر سرمون نازل شد:D
روایت هست که وقتی دمو داشت پی تی رو ترک می کرد، اهالی پی تی رو نفرین کرد
154fs232528.gif
و فرمود :
چنان شده ‏ام كه نه اميدى به ياری‏تان دارم و نه سخنتان را باور می كنم. خدا ميان من و شما جدايى اندازد، به جاى شما، كسانى بهتر از شما را نصيبم كند و به جاى من، بدتر از مرا بر شما بگمارد
154fs232528.gif
قدیما چقدر دوست داشتنی بودم:D برم با خودم رل بزنم

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

رئیس اتحادیه صنف خرازی‌فروشان:

اماکن در نامه‌ای به اتحادیه صنف خرازی نوشته است که از خرید و فروش بادکنک روز ولنتاین در سطح بازار خودداری شود.

برای همین در سطح بازار برای اطلاع عموم مردم نیز بنر نصب شد و تا اطلاع ثانوی خرید و فروش بادکنک از سوی واحدهای صنفی ممنوع است..... ;)... :D

بالا