mynobar
Registered User
- نوشتهها
- 2,556
- لایکها
- 2
بله ، در مقایسه با دیگران ، درصد من صفر است.به نقل از darklord :یعنی انتظار داری باور کنیم؟ :blink:
چی شد؟ سیستمت رو اسکن کردی؟
بله ، در مقایسه با دیگران ، درصد من صفر است.به نقل از darklord :یعنی انتظار داری باور کنیم؟ :blink:
چی شد؟ سیستمت رو اسکن کردی؟
آنتی ویروس نمیتونه پیدا بکنه ؟به نقل از darklord :از یه آنتی اسپای ور قوی استفاده کن...
در بخش تنظیمات در قسمت کنترل پنل کاربر هست.به نقل از mehdvirus :ميشه به منم بگيد چطوري مخفي بيام كجا رو تيك ميزنيد
ميخوام كلاس بزارم
نه عزیزم ، من از Dial0Up وصل میشم ، ولی IP من استاتیک است ،به نقل از darklord :راستی شما ظاهرا داری از ADSL استفاده میکنی که مشتری ثابت رو پورتات داری.نه؟
بله بله همینطوره دیگه ، خودش میگه Intrusion یعنی نفوذبه نقل از darklord :ظاهرا در مورد شما داره سعی میشه از بیرون با سیستمتون ارتباط برقرار کرد.
به نقل از mynobar :نه عزیزم ، من از Dial0Up وصل میشم ، ولی IP من استاتیک است ،
چون از طریق یکی از اکانتهای خریداری شده دولتی به اینترنت متصل میشم ،
لاگ فایلها رو هم چک میکنم.
در ضمن فایزوال من هم McAfee Desktop Firewall 8.0 می باشد ،
ظاهرن مثل Zone Alarm نمیتونه به طور اتوماتیک عمل بکنه ،
هر بار خودش اعلام میکنه .
اين برنامه اي كه گفتي فقط حفره هارو ميگه يا اصلاحشون هم ميكنه.آيا جديد و قابل آپديتهبه نقل از darklord :در سال 2003 كرمي به نام SQL Slammer به سرعت در اينترنت منتشر شد. اين ويروس يك رخنه امنيتي شناخته شده در نرمافزار SQL Server 2000 (كه به عنوان بانك اطلاعاتي بسياري از نرمافزارها و سايتهاي وب مورد استفاده قرار ميگيرد) را هدف قرار داده بود. 6 ماه قبل از انتشار اين كرم، شركت مايكروسافت يك Patch (برنامه كوچك اصلاحكننده نرمافزار) براي بستن اين رخنه امنيتي عرضه كرده بود. با اين وجود بسياري از مديران و سرپرستان سايتها و شبكه به علت عدم آگاهي از وجود اين Patch يا غفلت و سهلانگاري يا دلايل ديگر، اقدامي براي رفع اين رخنه امنيتي انجام نداده بودند. درست سه چهار روز قبل از انتشار اين كرم، تصادفاً مايكروسافت Service Pack سوم نرمافزار SQL Server 2000 را (كه شامل اين Patch نيز بود) در سايت خود قرار داده بود. اما اين Service Pack خيلي دير عرضه شده بود و ويروس مذكور به سرعت پخش شده بود. ماجراي اين ويروس بار ديگر اين بحث را پيش كشيد كه چرا برخي از مديران شبكهها و سايتها به موقع به فكر ايمن كردن سيستمهاي خود نميافتند. قطعاً يكي از دلايل اين مسأله آن است كه به علت گستردگي طيف محصولات مايكروسافت، مصرفكنندگان دقيقاً نميدانند كي و چگونه بايد نسبت به ايمن كردن نرمافزارهاي خود اقدام كنند. MBSA پاسخي به اين معضل است.
MBSA چیست؟
مایکروسافت برای غلبه بر حفره های امنیتی ویندوز به شرکتی به نام shavlik Tecnologies سفارش ساخت نرم افزاری را داد به نام HFNetChk که کار آن شناسایی و اعلام حفره های امنیتی سیستم عامل بود. پس از چندی به این نرم افزار که تا آن موقع تنها از طریق خط فرمان قابلیت کار کردن داشت یک رابط گرافیکی افزوده شد و با نام Microsoft Baseline Security Analyzer در سایت مایکروسافت برای استفاده عموم قرار داده شد.
با مراجعه به آدرس زیر میتوانید این نرم افزار را دانلود کرده و از حفره های امنیتی سیستم عاملتان مطلع بشین.
لینک ورژن 1.2.1 :
http://download.microsoft.com/download/9/0/7/90769f0c-c025-48bf-a9c7-60072d0cb717/MBSASetup-EN.msi
لینک ورژن 2.0 بتا :
http://download.microsoft.com/download/3/f/d/3fd1a09d-af15-4ab7-a554-0ac6c1e76c16/MBSASetup-EN.msi
ورژن 2.0 از سایت مایکروسافت تنها برای افرادی قابل دانلود است که ویندوزشان اصل باشد، به همین دلیل لینک دانلود نسخه اصل رو نتونستم پیدا کنم.
ادیت :
اطلاعات کامل این کرم رو میتونید اینجا بخونید :
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;316333&sd=tech
اینم پچی که ازش صحبت کردم: (حجم 10.2 مگابایت)
http://download.microsoft.com/downl....00.0686/w98nt42kmexp/en-us/8.00.0686_enu.exe
به نقل از mynobar :این پنجمین بار است که طی دو روز ، به کامپیوتر من حمله میشه ،
البته فایروالم جلوشون رو میگیره ،
شک ندارم که از کاربران اینجا هستند ،
چون فقط وقتی که در پی تی Login هستم ، این مسأله به وجود میاد
و نوع حمله هم از نوع SqlSlammer بوده ،
از طریق IP های زیز :
61.128.109.218
219.146.78.59
64.182.89.25
218.12.197.245
133.205.215.45
مگه موقع ثبت نام نگفتید که اگه از منابع فروم برای حمله و اذیت به کاربران دیگر استفاده بشه ، با کاربر خاطی برخورد میکنیم ،
خوب برخورد کنین دیگه.
مگه من اینجا برای کسی مزاحمت ایجاد کردم که اینجور اذیتم میکنند.
تعداد دیگری از دوستان هم مشکل منو دارند ، ولی مثل اینکه روشون نمیشه مطرح کنند ،
ولی من مطرح کردم ، چه از طرف خودم و چه از طرف اونا.
از مدیران سایت خواهشمندم رسیدگی کنند.
پینوکیوی عزیز ، این برنامه از چند بخش تشکیل شده و حجم دانلودش زیاده ،به نقل از pinokio2 :دوست عزيز .اين McAfee Desktop Firewall 8.0 كجاست.ميشه آپديتش كرد.مثل آنتي ويروس اينترپرايز.دربدر دنبال فايروال مكآفي آپديت شدني هستم.لينكش رو به من بده.ممنون