• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاربرد Buddy / Ignore Lists

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

در وی بلیتن یه بخشی هست بنام Buddy / Ignore Lists در قسمت ایگنتور که مشخصه لیست کاربرانی که میخوای امکان ارسال پ.خ به شما رو نداشته باشن رو وارد میکنید اما برای قسمتBuddy چه کاربردی داره ؟

لیست دوستان / یا علاقمندان رو میشه نوشت مثلا کاربرانی که مورد تایید ما هستند . . . خوب . . . این چه کاربردی داره؟
من همش دنبال بخشی توی قسمت ارسال پیغام جدید میگشتم که شاید بشه این افراد رو ریستور کرد توی قسمت کسایی که میخوای براشون پیغام خصوصی بفرستی اما چیزی مرتبط با این پیدا نکردم فکر کنم اشتباه میکنم

میشه بگید به چه دردی میخوره؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه درست متوجه منظورتون شده باشم .... در قسمت لیست دوستان می تونید نام کاربران خاصی رو وارد کنید همین طور در کنترل پنل یوزر خودتون می تونید طوری تنظیم کنید که فقط از این افراد پیغام خصوصی دریافت کنید !

یا اگه ارسال ایمیل در انجمن فعال باشه فقط به افراد خاص لیست تون اجازه ی ارسال مستقیم ایمیل به شما رو می ده ..
البته شاید کاربرد های دیگه ای هم به غیر از مورد فوق داشته باشه ...

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

پس عملا کاربرد خاصی نداره در هنگام ارسال پیغام خصوصی !؟ فکر می کردم بعنوان یک ادد لیست عمل میکنه و میشه از بین این لیست یوزرها رو کشید در پیغام خصوصی

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام

پس عملا کاربرد خاصی نداره در هنگام ارسال پیغام خصوصی !؟ فکر می کردم بعنوان یک ادد لیست عمل میکنه و میشه از بین این لیست یوزرها رو کشید در پیغام خصوصی

کاربرد خاص ؟ مثلا دنبال چه نوع کاربردی هستید ؟

در مورد ignor که حتی افرادی که در این لیست قرار می گیرند اگه در جاهای مختلف فروم پست بزنند برای شما غیر قابل نمایش میشه ! مگر اینکه روی view کلیک کنید تا بتونید پست هاشون رو بخونید و ..

همین طور می تونید دریافت پی ام ها رو فقط محدود به دوستان کنید و ..

راستش از نظر من هم خیلی کاربردی و مفید نیست این امکانات ... ولی گویا در ان سوی مرزها خیلی طرفدار داره !

به طوری که در نسخه ی 3.7.0 امکانات این قسمت رو افزایش دادند ... اون هم به شدت ! :D

جدای از گروه های اجتماعی عمومی و کلوپ های خصوصی امکاناتش شامل :

Friends
Showing 1 of 1 Friends

یعنی نمایش نام دوستانتان در پروفایل کاربری شما ..

Edit Your Friends / List Show All Friends
/
Befriend
/
* User Lists

* Add to Friends List

* Add to Contacts

* Add to Ignore List

و امکانات دیگه ای برای لیست دوستان و غیره که اضافه شده .. :wacko:

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

منظورم این بود که بتونم اعضایی که بعنوان دوستان اضافه میکنم رو در هنگام ارسال پیغامخصوصی مثل یاهوایمیل در دسترس داشته باشم و با انتخاب نام کاربری اونها از لیست دوستان و اوکی کردن بیارم توی بخش نام یوزرهایی که دارم براشون پ.خ میفرستم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کاربرد اصلی در نسخه 3.7 کاملا مشخصه.
برای اضافه کردن اون لیست در کلوپ های شخصی و ارتباط مستقیم با کاربران که دقیقا مورد سوال شماست.

بالا