خدا ازشون نگذره که به مال مردم رحم نمی کنن.هر دفعه با سیستم کامل ازم بردن.خدا نسل هر چی دزد از رو زمین برداره
کنترلشون موجود
رو همشون سریال خورده که میشه با بدنه دستگاه چک کرد ولی کسی به این چیزا توجه نمیکنه به قول شما خودش باعث کلاهبرداری میشهدوست عزیز ، نفروشی بهتره. همین کار شما باعث کلاه برداری می شه. الان اون کسی که از شما دزدیده می تونه کارتن رو بخره و بره بفروشه. یا نه اصلا ، جنس بنجلشو که چینی هم هست و خراب شده به اسم آکبند یا درحد با این کارتن بفروشه. خلاصه بهتره این کارو نکنی. کار غیرقانونی هم هست ( البته بنده کلی عرض می کنم و نه در ایران ).
دوست عزیز ، نفروشی بهتره. همین کار شما باعث کلاه برداری می شه. الان اون کسی که از شما دزدیده می تونه کارتن رو بخره و بره بفروشه. یا نه اصلا ، جنس بنجلشو که چینی هم هست و خراب شده به اسم آکبند یا درحد با این کارتن بفروشه. خلاصه بهتره این کارو نکنی. کار غیرقانونی هم هست ( البته بنده کلی عرض می کنم و نه در ایران ).
والا اینا مونده بود داخل انباری گفتم شاید یسری از دوستان این پخش هارو داشته باشن که کارتنش رو گم کردن کارشون راه بیوفته وگرنه که اینا قیمتی ندارن .رو همشون سریال خورده که میشه با بدنه دستگاه چک کرد ولی کسی به این چیزا توجه نمیکنه به قول شما خودش باعث کلاهبرداری میشه