• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت خوان POS و مالیات

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
کارت خوان posو مالیات

مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی از تشکیل پرونده مالیاتی برای همه صاحبان کارتخوان خبر داد.

براساس ماده ۱۱ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، بانک مرکزی موظف بوده تا اواسط آبان‌ماه امسال، دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداختی که فاقد اطلاعات هویتی و پرونده مالیاتی هستند را شناسایی و مسدود کند... ;)... :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چیز جدیدی نیست الان هرکی مغازه داره کارتخون هم داره دیگه مالیات هم داره میده دیگه اونم نه یه جا بلکه سه چهار جا.
مالیات بر درامد
مالیات ارزش افزوده
عوارض کسب و پیشه شهرداری
عوارض تابلو

این فقط در مورد اون کسانی هست که نه جا دارن نه کارشون معلومه نه مشخصاتی از فعالیت شون تو دارایی هست مثل دست فروشا یا وانتی ها که میوه میفروشن یا این جور شغل های مشابه که میخوان یقه اونا هم بگیرن و مالیات بگیرن ازشون

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
اقتصاد بدون درآمد نفت... ;)... :D

بر پایه مالیات

اونایی که چند تا دستگاه پوز دارند
اونهایی که گرفتن، استفاده نکردن... ;).. :D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
اس دیوید ( غول بورس) بد شانسی آورد.. ;)... :D
مالیات بورس
مالیات خانه
مالیات کارت خوان

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
استارتر تا امروز منو سکته نده ول کن نیست
bav3_154fs759111.gif

مالیات بر خونه خالی
bav2.gif

مالیات پوز برای کسایی که کارشون مشخص نیست
bav2.gif

پست بعدی هم مالیات بر سهامه
bav3_154fs759111.gif

و در نهایت مالیات بر نفس کشیدن ، مالیات بر پست و مالیات بر تایپ کردن
mpr.gif

قشنگ سازمان منو هدف گرفته
796.gif

نه کارشون معلومه نه مشخصاتی از فعالیت شون تو دارایی هست
bav3_154fs759111.gif

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
چیز جدیدی نیست الان هرکی مغازه داره کارتخون هم داره دیگه مالیات هم داره میده دیگه اونم نه یه جا بلکه سه چهار جا.
مالیات بر درامد
مالیات ارزش افزوده
عوارض کسب و پیشه شهرداری
عوارض تابلو

این فقط در مورد اون کسانی هست که نه جا دارن نه کارشون معلومه نه مشخصاتی از فعالیت شون تو دارایی هست مثل دست فروشا یا وانتی ها که میوه میفروشن یا این جور شغل های مشابه که میخوان یقه اونا هم بگیرن و مالیات بگیرن ازشون

من شنیدم که باید هر کسب و کاری کارت خوانش را در اداره داریی ثبت کند تا آن ها بتوانند تراکنش های شما را ببینند. به همین خاطر خیلی ها دنبال گرتن دستگاه کارت خوان دوم هستند :confused:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این موضوع فکرمو مشغول کرد
scar.gif

اگه قراره مالیات بدم ، چرا هم مالیاتم اندازه همونا باشه هم با شرایط شعب ابی طالب زندگی بکنم
725.gif

به این فکر میکنم که جمع بکنم برم امریکا اقامتش رو بگیرم
همونجا کارمو انجام بدم . خونه اجاره دادن که همونه . بورسم که همونه . تامین سرمایه هم همونه . فرقی به حالم نداره
k06192.gif

ایرانی های اونجا رو جمع میکنم یه گنگ هم راه میندازم فقط ایرانی - امریکایی هارو جذب بکنم . بهم دیوید خان بگن
sm184.gif

یه محله رو مال خودم میکنم . اونجا از همه باج میگیرم
s244.gif

هرکی هم نداد میکشمش
k06176.gif

کنارشم دزدی میکنم ، میفرستمشون ایران . دلاریه زیاد میشه ، توی ایران هم با این پولا سهام زفکا رو کامل میخرم و از سهامداراش حمایت میکنم
282.gif

انتخابات سال 2024 هم به ترامپ رای بدم
watermelonsmileyf.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من شنیدم که باید هر کسب و کاری کارت خوانش را در اداره داریی ثبت کند تا آن ها بتوانند تراکنش های شما را ببینند
کفگیرشون به ته دیگه خورده دنبال پولن . گشایش بورس کافی نبود
bav3_154fs759111.gif

یه دستگاه پوز برام مونده اونو برم پس بدم ، تا نیومدن سر وقتم
403.gif

1 تومن هم ته حساب بلوکست اونم آزاد بشه
283.gif

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه دکتری بود میرفتی میگفت کارت خوان ندارم برو سر کوچه از عابر بانک بگیر بیا این از دست مالیات فرار میکنه اون دستفروشی که 2 هزار سود جنسش نیست مالیات میده داستان تکراری و قدیمی.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من شنیدم که باید هر کسب و کاری کارت خوانش را در اداره داریی ثبت کند تا آن ها بتوانند تراکنش های شما را ببینند. به همین خاطر خیلی ها دنبال گرتن دستگاه کارت خوان دوم هستند :confused:
بستگی به کسب و کار داره.

این سالها دارایی به 2 روش مالیات رو محاسبه و اخذ میکنه:
1-روش قطعی که بین کسبه به توافقی معروفه....در این روش دارایی میاد بسته به شهر شما و محل مغازه و نوع شغل و فاکتورهایی از این دست یه رقم مالیات قطعی میزنه برای مغازه .شما میتونید قبولش کنید یا حالا برید کمیسیون اعتراض .یکم چونه بزنید بلاخره کم و زیاد یه رقم در میاد شما مستقیم میری پرداخت میکنی .دیگه کار ندارن کارتخون چی بوده و فروش چقدر بود سود چقدر بود و اینا....این بیشتر برای کسب و کار های کوچک و مغازه های معمولی هست مثلا لوازم تحریر یا مشاور املاک یا خشک شویی یا میوه فروشی و سوپر مارکت معمولی واینا....بعد هر سال هم یه درصدی که اعلام میکنن میکشن رو همون مبلغه و میبری میدی . دردسری هم نداری . راحت/

2- روش پر کردن جداول خرید و فروش و درامد و سود حاصل و مخارج و این داستانا که اولا همه نه سوادش رو دارن نه توانایی اش رو و دوما که احتیاج به حسابدار رسمی هست و ارایه جداول و دفاتر مکتوب به دارایی که هر سال بر اساس فعالیت کلی شما مالیات رو حساب کنن. این بیشتر برای شرکتها یا کسب و کارهای بزرگ خوبه...اونایی که مثلا 3-4 تا کارمند به بالا دارن بعد حقوق میدن نمیدونم بیمه میدن گردش مالی شون زیاده...مثلا فروشگاه زنجیره ای کوروش یا شرکتهای خصوصی معمولی یا بیمارستان های خصوصی یا از این دست مشاغل.

یا حتی مشاغلی که اون حالت 1 رو قبول ندارن مثلا یه مشاور املاک میره میگه من این مبلغی که برام حساب کردید رو قبول ندارم و خیلی زیاده و کلا انقدر درامد نداریم و میخوایم دفتر صورت وضعیت بفرستیم به همراه لیست درامد و هزینه و قراردادها در این حالت شما باید کارت خوان معرفی کنی ضمن اینکه مثلا باید پرینت تمام قراردادها رو ببری و کد رهگیری ها رو و از این داستانا./ یا مثلا سوپر مارکته میره میگه من این مالیات زیاده برام میخوام لیست فاکتور خرید و فروش و سود اینا رو تو دفتر مالیاتی بدم بهتون اینم کارت خوان منه و اینم کل فاکتورها و دفاتر مالیاتی حالا مالیات منو بر این اساس حساب کنید/

----------------
یه عده دیگه ای هم این وسط هستن مثل شرکت های خصوصی بزرگ یا تولیدی ها یا کارخونه هایی که مالک شخصی دارن یا اینجور جاها که اونا دیگه 100 درصد باید با دارایی رابطه داشته باشن و زیر و بم رو ارایه بدن که حالا اون وسط پارتی بازی میکنن یا نمیکنن یا هرچی کاری نداریم ولی اینا که حتما صورت حساب و بیلان سالیانه و اینا دارن چون حسابدار دارن و کلی درامد و خرج کرد هم اون وسطه و باید مشخص باشه.حالا شفاف هستن یا نه بحث دیگس./ اینا هم که مشخصا مالیاتشون برا اساس کارکرد سالیانه حساب میشه/

باز یه عده دیگه هم این وسط جا موندن مثل دکترا که اونا هم یقه اشون گرفتن از پارسال و میگن باید کارتخوان معرفی کنید تا مالیاتتون رو حساب کنیم

البته مشاغل دیگه هم هستن که تو اون 2 حالت بالا نیستن/

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه قراره مالیات بدم ، چرا هم مالیاتم اندازه همونا باشه هم با شرایط شعب ابی طالب زندگی بکنم
725.gif
کشورای که با مالیات میچرخن مردم قدرت زیادی دارن و دولت وابسته به مردمه برای همین اصولا شهر های زیبا با خدمات اجتماعی فوق العاده در اختیار دارن . او اون ور کشور های نفتی هم ثروتمند هستند و وضعیت مردمش خیلی خوبه (با اینکه دولت نیاز زیادی به مردم نداره در این کشورا) حالا ما نه مثل اونایی هستیم که مالیات میدن نه مثل کشور های نفتی این وسط گیر افتادیم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کشورای که با مالیات میچرخن مردم قدرت زیادی دارن و دولت وابسته به مردمه برای همین اصولا شهر های زیبا با خدمات اجتماعی فوق العاده در اختیار دارن . او اون ور کشور های نفتی هم ثروتمند هستند و وضعیت مردمش خیلی خوبه (با اینکه دولت نیاز زیادی به مردم نداره در این کشورا) حالا ما نه مثل اونایی هستیم که مالیات میدن نه مثل کشور های نفتی این وسط گیر افتادیم.
همون دیگه
بخدا بیان آزادی رو کامل بهمون بدن ، همه چیز باشه ، همه چیز استاندارد باشه مگه مرض داریم مالیات ندیم
ماشین 50 هزار دلاری خوب رو باید به قیمت ماشین 150 هزار دلاری بخریم ...
سیستم مدیریتی کشور فرسودست همه چیز سنتیه . رفاه نداریم . تورم بالا داریم و ...
خوب اینا اگه قراره پا برجا باشه و مالیات رو مثل اونوریا بگیرن که فایده نداره
کل زندگی رو میفروشیم ، میریم اونجا هم مالیات میدیم هم از رفاه بالا برخوردار میشیم و امنیت و آرامش داریم
پشت بندش کلی آدم بیکار میشن و تو خرج زندگیشون میمونن ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
هر کی راه فرار مالیاتی کارت خوان میخواد بیاد pv 11.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
والا عمو من کارشو نمیگم دو تا کارت خوان تو مغازه داره ولی برای مشتری که میشناسه یدونه دستگاه بی سیم داره که متصل به حساب پسرش هست و از اون استفاده میکنه .....فکرم نکنم بانکها به راحتی زیر بار فشار معرفی دستگاه های متفرقه به سازمان مالیات به راحت برن

و در اخر یک ایرانی بالاخره راهشو پیدا میکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکرم نکنم بانکها به راحتی زیر بار فشار معرفی دستگاه های متفرقه به سازمان مالیات به راحت برن
همین الان دارایی به تمام حسابها دسترسی داره. زیر بار فشار نرن؟!

قانون اش هم تصویب کردن و دارن انجام میدن.

در حال حاضر هر کسی که گردش حسابش بالای 5 میلیارد در سال باشه به دارایی معرفی میشه.

حالا بعدا چه حسابهایی رو مشمول میکنن معلوم نیست فعلا/

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
والا عمو من کارشو نمیگم دو تا کارت خوان تو مغازه داره ولی برای مشتری که میشناسه یدونه دستگاه بی سیم داره که متصل به حساب پسرش هست و از اون استفاده میکنه .....فکرم نکنم بانکها به راحتی زیر بار فشار معرفی دستگاه های متفرقه به سازمان مالیات به راحت برن

و در اخر یک ایرانی بالاخره راهشو پیدا میکنه
پایگاه اطلاعات ایرانییان

بعد خانواده

در آمد خانوار
(پدر و مادر و فرزندان) ملاک قرار میدن نه افراد بصورت تکی... ;)... :D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
از ساعت ۲۴ امشب درگاه ثبت پذیرندگان دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت کد مالیاتی آغاز به کار می‌کند...;)... :D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
یه دکتری بود میرفتی میگفت کارت خوان ندارم برو سر کوچه از عابر بانک بگیر بیا این از دست مالیات فرار میکنه اون دستفروشی که 2 هزار سود جنسش نیست مالیات میده داستان تکراری و قدیمی.
خداییش هیشکی مث دکترا از زیر بار مالیات فرار نمیکنن منم همین قضیه برام پیش اومده رفتم دکتر میگفت کارتخوان ندارم گفتم العان دست فروشا هم کرات خوان دارن بگو میخوام از زیر بار مالیات فرار کنم

بالا