• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت شارژ رایگان به تعداد محدود .....

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
با درود به شما دوستان

تنها کافیست پرسشنامه زیر را تکمیل کنید تا برنده کارت شارژ رایگان ایرانسل یا همراه اول شوید:

لطفا قبل از تکمیل حتما به نکات زیر توجه داشته باشید:

- تعداد 10 عدد شارژ دو هزار تومانی در نظرگرفته شده که به قید قرعه ارسال می گردد (نوع کارت شارژ توسط شخص برنده تعیین می گردد)

- در اخرین سوال پرسشنامه حتما نام کاربری خود را در پرشین تولز یادداشت کنید تا در قرعه کشی وارد شوید و نیازی به اعلام در اینجا یا از طریق پ.خ نیست

- تعداد دویست پرسشنامه نیاز بوده و در نتیجه قرعه کشی زمانی صورت می گیرد که تعداد پرسشنامه ها به این تعداد رسیده باشد که امیدوارم با اطلاع رسانی به سایرین خیلی سریع این قرعه کشی برگزار شود

- ازثبت نام یوزر شما حداقل میبایست یک ماه گذشته باشد (2013/04/28) و دارای حداقل 10 پست باشد در غیر اینصورت در قرعه کشی شرکت داده نخواهد شد

- پرسشنامه در زمینه خرید اینترنتی بوده و لذا جهت تکمیل میباست تجربه خرید اینترنتی حتما داشته باشید و ضمنا توجه داشته باشید که چیدمان سوالات به نحوی می باشد که پس از بررسی توسط نرم افزارهای اماری، صحت پاسخگویی تعیین می گردد و لذا خواهشمند است در پاسخگویی به سوالات دقت کافی داشته باشید زیرا در غیر اینصورت در قرعه کشی شرکت داده نخواهید شد

- خواهشمند است تنها یک بار در پرسشنامه شرکت کنید

لینک پرسشنامه: www.yon.ir/mbaq

لینک مستقیم در صورت باز نشدن لینک بالا : https://docs.google.com/forms/d/1n8ZqbuHK4R34aYwTHOBZTG9VXrI-9QkFTMpNfu27a98/viewform?pli=1

با تشکر فراوان

Last edited:

sari_dvd

Registered User
لایک‌ها
14
حالا موضوع چیه که 2 ساعت مخ مارو کار گرفتی به سوال ها جواب دادیم :D

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
حالا موضوع چیه که 2 ساعت مخ مارو کار گرفتی به سوال ها جواب دادیم :D

عوامل مؤثر بر وفاداری مشتریان در خرید الکترونیک

ممنون که تکمیل کردید

دوستان دیگر هم لطفا تکمیل کنید تا هرچه زودتر به جمعبندی برسیم

ضمنا یک تاپیک دیگر زده بودم توی بخش بازارچه متفرقه که پاک شد

اگر این هم پاک شد بالاخره یه فکری میکنم و یه جا تاپیک میزنم و دوستانی که شرکت کردند یا قرار است شرکت کنند بابت قرعه کشی نگران نباشند

اگر این تاپیکها پاک شد پس از رسیدن به حدنصاب یک تاپیک در همین بخش فروش شارژ باز میکنم و از اون طریق میتونید پیگیر باشید

kateb

Registered User
لایک‌ها
201
تکمیل شد رفیق.....

امیدوارم کمکی بهت کرده باشم

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
تکمیل شد قناری :rolleyes:

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
واست پر كردم پرسش نامه رو
موفق باشي

تکمیل شد قناری :rolleyes:

منم پر کردم.امیدوارم بتونه کمکی بهت بکنه.

با تشکر فراوان از شما عزیزان

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پرسشنامه رو پر کردم. موفق باشید.

Parsajo0o0on

Registered User
لایک‌ها
22
por kardam

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
منم پركردم سوالات خيلي خوب ومفيد بود . باتشكر

Last edited:

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
منم پر کردم به سوالات مربوط به دی جی کالا پاسخ دادم که اکثرش رو موافق بودم به جز چند مورد

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
منم پركردم ولي چقدر طولاني بود هنگيدم.

13 تا متغیر هست و با کلی دردسر تقریبا به 50 سوال رسوندم ولی پرسشنامه هست که دو یا سه برابر این سوال داره

به هرحال ممنون رفیق

منم پر کردم به سوالات مربوط به دی جی کالا پاسخ دادم که اکثرش رو موافق بودم به جز چند مورد

مرسی لطف کردی

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوست عزیز حالا که میبینم سوال در مورد فروشگاه هست میخوام یه نکته رو بگم بنده به شخصه نسبت به فروش شگفت انگیز بدبینم چون چند روز مونده قیمت رو بالا میبرن بعد میان میزارن فروش شگفت انگیز هزینه ارسال هم بالا میبرن از این طرف همون قیمت میشه ---- بنده در دی جی کالا اینو تجربه کردم
موفق باشی

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز حالا که میبینم سوال در مورد فروشگاه هست میخوام یه نکته رو بگم بنده به شخصه نسبت به فروش شگفت انگیز بدبینم چون چند روز مونده قیمت رو بالا میبرن بعد میان میزارن فروش شگفت انگیز هزینه ارسال هم بالا میبرن از این طرف همون قیمت میشه ---- بنده در دی جی کالا اینو تجربه کردم
موفق باشی

درود
یعنی قیمت را ابتدا افزایش میدهند بعد منت میزارن بر سر مشتری و کاهش قیمت میدهند؟
به نظر من که اینجور نیست چون شما میتونید توی سایتهای دیگه قیمت را ببینید و خودم تجربه خرید دستگاه چهار کاره از esafir به همین صورت دارم و حدود 30 هزار تومان زیر قیمت سایتهای دیگر میفروختند و نسبت به بازار شاید تا هفتاد تومن هم کمتر بود

بالا