• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک، کارت تی وی، Graphics card,TV tuner card,...

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ، يه كارت pcmcia ميخام كه ترجيها بدون انتن خوب كار كنه و يا خودش روي خودش يه انتن سر خود داشته باشه .

قيمت هم ماكزيمم 100 تومان . كسي مدلي را ميشناسد ؟ من 2 مدل pixelview را ديده ام اما انها به انتن نياز دارند . ولي در فكر يه كارت پرتابل هستم .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اتفاقا منم دنبالشم، یعنی بودم ولی اینجا کسی اطلاعی نداشت در نتیجه پستم به ادامه تاپیک اجزای نوتبوک منتقل شد.:(

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوستان، بهتر بود درر تاپیک مربوطه پست می زدید.

من دیدم سایت های parslaptop.com و irhardware.com از این گونه کارت ها برای نوت بوک دارند.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اينا از همين چيپهاي انبرد گرافيكي هستن كارت گرافيك نيست ضعيفم هست تقريبا تعطيله البته ميشه تا حدودي باهاش بازيهاي قديمي رو بازي كرد .

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خدایی !
من از بین چندتا به خاطر این 128 اتش این رو می خواستم بگیرم ! یعنی 64 از اون بهتره ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
<< بسم الله الرّحمن الرّحیم >>​

در این تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به کارت گرافیک و تجهیزات مالتی مدیا نظیر کارت تی وی و ... را مطرح می کنیم.:happy:

...Graphics card,TV tuner card,

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
کارت گرافیک نوت بوک عوض میشه یا نه؟ pcmcia اش تو ایران هست؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام
کارت گرافیک نوت بوک عوض میشه یا نه؟ pcmcia اش تو ایران هست؟
من خیلی پرس و جو کردم و 99 درصد مطمئن شده ام، که امکان تغییر کارت گرافیک نوت بوک نیست. چون به نوعی آن بورد حساب می شود و از طریق pcmcia هم فکر نمی کنم. حتی امکات ارتقا رم هم نیست.

در ضمن از زحمات شما و دیگر دوستان نیز بسیار متشکرم.

system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل لپتاپم hp compaq nx9010
میخوام براش یه کمبو نو بخرم چون اپتیکش خرابه فکرم نکنم کسی بتونه تعویضش کنه. و همچنین پورت مودمم هم خرابه که نمیدونم میشه پورتشو تعویض کرد یا یدونه مودم کارتی بخرم ،البته از چندتا از تعمیر کارای بازار رضا و مرکز کامپیوتر ایرانیان پرسیدم گفتن مودم نو بخری به صرفه تره تا تعمیرش کنی.
دوستان لطفا راهنماییم کنید که کومبو و مودم چه مارکی بخرم بهتره (البته نمیخوام زیاد خرج کنم و چیز خیلی گرون بخرم)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
مدل لپتاپم hp compaq nx9010
میخوام براش یه کمبو نو بخرم چون اپتیکش خرابه فکرم نکنم کسی بتونه تعویضش کنه. و همچنین پورت مودمم هم خرابه که نمیدونم میشه پورتشو تعویض کرد یا یدونه مودم کارتی بخرم ،البته از چندتا از تعمیر کارای بازار رضا و مرکز کامپیوتر ایرانیان پرسیدم گفتن مودم نو بخری به صرفه تره تا تعمیرش کنی.
دوستان لطفا راهنماییم کنید که کومبو و مودم چه مارکی بخرم بهتره (البته نمیخوام زیاد خرج کنم و چیز خیلی گرون بخرم)
دوست خوبم، سلام.

بهتر بود در تاپیک مخصوص پست می زدید. :happy:

در مورد مودم، بهتر است مودم PCMCIA بخرید که ارزانتراست . اما اگر پرت خراب شده باشد و لقی داشته باشد شاید بتوانند با محکم کردن اتصالات آن درستش کنند.

در مورد درایو نوری هم، باید بروید از نمایندگی بگیرید. و معمولا مثل دسکتاپ تنوع وجود ندارد. معمولا مارک های زیر یافت می شود:

sony , H.L.D.S (Hitachi-LG-Data-Storage) , TSST (Toshiba Samsung Storage Technology Corporation)

خیلی فرقی با هم نمی کنند. (به نظر من) ،من HLDS داشتم و راضی بوده ام.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Asustek يكي از بزرگترين شركت‌هاي توليد‌كننده قطعات كامپيوتر اخيرا سكويي براي كارت‌ گرافيك‌ها به نام XG Station معرفي كرده است ، به كمك اين اداپتور كه مي‌توان آن را در خارج كامپيوتر‌هاي لپ‌تاپ قرار داد، اولين سكوي براي كارت‌گرافيك‌هاي External در دنيا مي‌باشد.

Asus XG Station اداپتوري با يك شيار PCI Express X16 است كه به كمك اينترفيس Express Card قادر است مانند پورت USB 2 به كامپيوتر‌هاي لپ‌تاپ متصل شود. اين سكو همچنين داراي يك صفحه‌نمايش براي نشان دادن پارامتر‌هاي مهم كارت گرافيك مانند سرعت كاري پردازنده گرافيكي و حافظه ، درجه حرارت و اطلاعات نرخ فريم در ثانيه مي‌باشد.

XGStation-Orange.jpg

كاربراني كه داراي لپ‌تاپ با اسلات توسعه Express Card مي‌توانند به كم XG Station توان گرافيكي لپ‌تاپ خود را فراتر از آنچه گرافيك مجتمع دستگاه ارائه مي‌كند برده و كارهاي گرافيكي‌ خود را با كارت‌گرافيك‌هاي قدرتمند كامپيوتر‌هاي دسكتاپ انجام دهند .

زمان عرضه XG Station به بازار سه ماهه دوم سال 2007 گفته شده است در بسته‌بندي كامل اين محصول ، علاوه بر سكوي XG Station ، يك كارت گرافيك Asus EN7900GS به همراه ساير وسايل جانبي مورد نياز گنجانده شده است.

asus_xgstation_scheme.png

در حال حاضر هنوز هيچ اطلاعاتي مبني بر سازگاري اين سكوي جديد با تمامي كارت‌گرافيك‌هاي PCI Express X16 در اختيار نيست، چرا كه اين سكو توان مصرفي محدودي را مي‌تواند براي كارت گرافيك فراهم آورد و از سوي ديگر سيستم تهويه آن نيز توان اتلاف حرارتي محدودي را ميتواند تهويه كند.

از سوي ديگر اتصال يك كارت گرافيك PCI Exress X16 از طريق اسلات Express Card به كمك اداپتور XG Station ، پهناي باند دسترسي كارت گرافيك به منابع سيستم را به طور قابل ملاحظه اي كاهش مي‌دهد، هرچند در كامپيوتر‌هاي دسكتاپ نيز كارت گرافيك‌هاي PCI Express X16 با افت كارايي اندكي بر روي شيار‌هاي PCI Express X8 يا PCI Express X4 قابل نصب هستند اما تا زماني كه نتايج عملي آزمايش‌هاي اين سكوي جديد منتشر نشود نمي‌توان در مورد افت كارايي آن نظر داد.

قيمت ابتدايي XG Station هنوز اعلام نشده است

*** لينك منبع خبر http://www.sakhtafzar.com/news/asus-xg-station.html

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخواستم از دوستان اگه كسي ميدونه يه راهنمايي در مورد رده بندي تقريبي در بين كارتهاي
گرافيكي مورد استفاده در نوت بوكهاي جديد انجام بده و يا اگه از جايي ميشه ديد لينكش رو بگذاره ممنون ميشم.
كارتهايي مثل ATI X1400 -ATI X1300 -Geforce 7300-Geforce 7400 -Geforce Quadro nvs
و..................

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم درباره کارت tv برای لپ تاپ توضیح دهید ؟ایا ارزش خریدن را دارد ؟ اگر مارکی در نظر دارید پیشنهاد دهید . همراه قیمت ؟ ترجیحا usb باشد همراه با انتن ؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخواستم از دوستان اگه كسي ميدونه يه راهنمايي در مورد رده بندي تقريبي در بين كارتهاي
گرافيكي مورد استفاده در نوت بوكهاي جديد انجام بده و يا اگه از جايي ميشه ديد لينكش رو بگذاره ممنون ميشم.
كارتهايي مثل ATI X1400 -ATI X1300 -Geforce 7300-Geforce 7400 -Geforce Quadro nvs
و..................

این جا کامل ترین رده بندی به همراه benchmark ها قرار داده شده:)

http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا یه سوالی الان برام مطرح شد ... توی این پریفرنس هایی که در سایتی که معرفی کردید 1400 به مراتب از

7400 بهتربود ... پس چرا همه جا اعلام میشه که برای Gaming لپ تاپ XPS بهتر از 6400 هستش ؟؟؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوالی الان برام مطرح شد ... توی این پریفرنس هایی که در سایتی که معرفی کردید 1400 به مراتب از

7400 بهتربود ... پس چرا همه جا اعلام میشه که برای Gaming لپ تاپ XPS بهتر از 6400 هستش ؟؟؟
دوست من اولا چه کسی گفته که 6400 برای game هست و شما چه مدل xps رو دارین مقایسه میکنین با 6400!حتما همان XPS 1210M که اینها اصلا توی یک کلاس نیستن که بخواین با هم مقایسشون کنید! فقط میمونه XPS 1710 که بحثش کلا جدا هست!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان در حین خوندن PC MAGAZINE may 2007 بودم که با موضوع جالبی بر خوردم آپلود کردم تا شما دوستان هم دربارش نظری بدید! در مورد کارت گرافیک PCI EXPRESS EXTERNAL
84.gif

pci%20ex..jpg

نظرتون چیه و فکر میکنید برای لپتاپ قابل استفاده باشه؟
225.gif
و کی در اینجا بشه تهیه کرد!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
می خواستم درباره کارت tv برای لپ تاپ توضیح دهید ؟ایا ارزش خریدن را دارد ؟ اگر مارکی در نظر دارید پیشنهاد دهید . همراه قیمت ؟ ترجیحا usb باشد همراه با انتن ؟
خوب کارت tv برای نوتبوک از نوع pcmcia هست که یک مقدار هم گرونتر از pci ها و usb ها هست. تو نوع usb هم تنوع محصول خیلی کمه شاید فقط 2-3 مدل تو بازار موجود باشه. من خودم mini usb ILIYA گرفتم 50 تومن کیفیتش عالی نیست ولی بد هم نیست. ولی من این مدل رو توصیه نمیکنم. در هر صورت مدل usb چون میتونه به pc هم وصل بشه خریدش به صرفه تر از مدل pcmcia هست.

بالا