• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک، کارت تی وی، Graphics card,TV tuner card,...

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان من یک نوت بوک asus گرفتم که همراهش یک tv tuner هست .اسمشmy cinema u3000 mini . ولی اصلاً کار نمی کنه یعنی و قتی برنامشو اجرا می کنم و scan vanal رو میزنم هیچ کامالی رو پیدا نمی کنه ؟!! میخواستم ببینم اشکالش چیه . خرابه یا اینا اصلا تو ایران کار نمی کنه چون دنبال کانالهای دیجیتال می گرده . ما تو ایران کانال دیجیتال داریم؟ و بک سوال دیگه . میشه از این وسیله برای کپچر کردن تصویر از تلویزیون یا رسیور استفاده کرد ؟

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان من یک نوت بوک asus گرفتم که همراهش یک tv tuner هست .اسمشmy cinema u3000 mini . ولی اصلاً کار نمی کنه یعنی و قتی برنامشو اجرا می کنم و scan canal رو میزنم هیچ کامالی رو پیدا نمی کنه ؟!! میخواستم ببینم اشکالش چیه . خرابه یا اینا اصلا تو ایران کار نمی کنه چون دنبال کانالهای دیجیتال می گرده . ما تو ایران کانال دیجیتال داریم؟ و بک سوال دیگه . میشه از این وسیله برای کپچر کردن تصویر از تلویزیون یا رسیور استفاده کرد ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
نه ما توی ایران کانال digital نداریم و آنتنهای معمولا فرکانسها رو به صورت Aanalog دریافت میکنند ....

خوب اون فروشنده خودش براتون توضیح نداده ؟ به هر حال اون بهتر میدونه چه چیزیو بهتون فروخته...

البته فکر میکنم بیشتر جنبه اشانطیون کارخونه باشه ...

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Asustek يكي از بزرگترين شركت‌هاي توليد‌كننده قطعات كامپيوتر اخيرا سكويي براي كارت‌ گرافيك‌ها به نام XG Station معرفي كرده است ، به كمك اين اداپتور كه مي‌توان آن را در خارج كامپيوتر‌هاي لپ‌تاپ قرار داد، اولين سكوي براي كارت‌گرافيك‌هاي External در دنيا مي‌باشد.

Asus XG Station اداپتوري با يك شيار PCI Express X16 است كه به كمك اينترفيس Express Card قادر است مانند پورت USB 2 به كامپيوتر‌هاي لپ‌تاپ متصل شود. اين سكو همچنين داراي يك صفحه‌نمايش براي نشان دادن پارامتر‌هاي مهم كارت گرافيك مانند سرعت كاري پردازنده گرافيكي و حافظه ، درجه حرارت و اطلاعات نرخ فريم در ثانيه مي‌باشد.

XGStation-Orange.jpg

كاربراني كه داراي لپ‌تاپ با اسلات توسعه Express Card مي‌توانند به كم XG Station توان گرافيكي لپ‌تاپ خود را فراتر از آنچه گرافيك مجتمع دستگاه ارائه مي‌كند برده و كارهاي گرافيكي‌ خود را با كارت‌گرافيك‌هاي قدرتمند كامپيوتر‌هاي دسكتاپ انجام دهند .

زمان عرضه XG Station به بازار سه ماهه دوم سال 2007 گفته شده است در بسته‌بندي كامل اين محصول ، علاوه بر سكوي XG Station ، يك كارت گرافيك Asus EN7900GS به همراه ساير وسايل جانبي مورد نياز گنجانده شده است.

asus_xgstation_scheme.png

در حال حاضر هنوز هيچ اطلاعاتي مبني بر سازگاري اين سكوي جديد با تمامي كارت‌گرافيك‌هاي PCI Express X16 در اختيار نيست، چرا كه اين سكو توان مصرفي محدودي را مي‌تواند براي كارت گرافيك فراهم آورد و از سوي ديگر سيستم تهويه آن نيز توان اتلاف حرارتي محدودي را ميتواند تهويه كند.

از سوي ديگر اتصال يك كارت گرافيك PCI Exress X16 از طريق اسلات Express Card به كمك اداپتور XG Station ، پهناي باند دسترسي كارت گرافيك به منابع سيستم را به طور قابل ملاحظه اي كاهش مي‌دهد، هرچند در كامپيوتر‌هاي دسكتاپ نيز كارت گرافيك‌هاي PCI Express X16 با افت كارايي اندكي بر روي شيار‌هاي PCI Express X8 يا PCI Express X4 قابل نصب هستند اما تا زماني كه نتايج عملي آزمايش‌هاي اين سكوي جديد منتشر نشود نمي‌توان در مورد افت كارايي آن نظر داد.

قيمت ابتدايي XG Station هنوز اعلام نشده است

*** لينك منبع خبر http://www.sakhtafzar.com/news/asus-xg-station.html
لینک هایی در این رابطه!:
http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html
http://www.notebookcheck.net/Newsentry.153+M510071ee4f8.0.html
http://www.notebookcheck.net/Newsentry.153+M5fc4cef07b2.0.html
http://www.notebookcheck.net/Newsentry.153+M50d8977f52c.0.html

خیلی خوبه!!!!!!:lol:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22

دوستان متخصص!!علی الخصوص LORD گرامی و RADIAN خان
میشه یه توضیحی راجع به feature هائی که در هر ستون مطلبی که در لینک دوم اومده یه توضیحی بدید؟
مثل Pixel- / Vertex- pipelines و Core (MHz) و غیره....
اگر همه موارد را بیان کنید ممنون میشوم!اطلاعاتم از کارت گرافیک پایین هست!

یه سوال هم توی مشاوره پرسیدم::مگه 7300 با 7400 جقدر تفاوت داره ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب اینا دوست عزیزم موارد تخصصی هست که مناسب بخش نوتبوک نیست و باید توی تاپیک

مخصوص خودش توی قطعات و سخت افزار مطرح بشه ...

ممکنه اسماشون با هم کم فرق داشته باشه ! اما مثلا شما فرق 6600 , 6600 GT رو در نظر بگیرین ؟!؟!؟!

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بنده جدیدا یه پی سی جمع کردم برای خودم که نسبتا چیز خوبیه ولی مشکلم اینجاست که از وقتی این سیستم رو بستم دیگه کار کردن با ابن لپ تاپ برام عذاب آور شده و تو فکر عوض کردن هستم برای تعویض هم چیزی می خوام که مثل این قبلی dell 510m دو سه سالی حداقل برام کار کنه حالا یه نکته مهم برای اینکه زود قدیمی نشه این روزا کارت گرافیکه آیا هیچ لپ تاپی تو بازار در حال حاضر با کارت گرافیک DX10 ساپور وجود داره؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

کارت Tvtuner Pcmci معمولی ارزون الان چی بگیرم ؟

irangold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کارت Tvtuner Pcmci معمولی ارزون الان چی بگیرم ؟

دوست من با سلام من یه کارت pcmcia گرفتم یه قیمت 48 تومن البته کیفیت خیلی خوبی داشت که برام جالب بود مارکش smart tv هستش و دارای Tv tuner و ورودی های av هستش ...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
دوست من با سلام من یه کارت pcmcia گرفتم یه قیمت 48 تومن البته کیفیت خیلی خوبی داشت که برام جالب بود مارکش smart tv هستش و دارای Tv tuner و ورودی های av هستش ...

ممنون . میشه زحمت بکشی سایت کارخونش رو بدی تا من یه نگاهی بندازم و اینکه از کجا خریدی .

مرسی:happy:

irangold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون . میشه زحمت بکشی سایت کارخونش رو بدی تا من یه نگاهی بندازم و اینکه از کجا خریدی .

مرسی:happy:

دوست عزیز مارکش smart tv هستش ولی سایتش رو پیدا نکردم از کیفیتش خیلی راضیم ....

از نوتالی گرفتم خواستی بگو بهت آدرس بدم ...

راستی این جریان امضات چیه ...؟

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بنده جدیدا یه پی سی جمع کردم برای خودم که نسبتا چیز خوبیه ولی مشکلم اینجاست که از وقتی این سیستم رو بستم دیگه کار کردن با ابن لپ تاپ برام عذاب آور شده و تو فکر عوض کردن هستم برای تعویض هم چیزی می خوام که مثل این قبلی dell 510m دو سه سالی حداقل برام کار کنه حالا یه نکته مهم برای اینکه زود قدیمی نشه این روزا کارت گرافیکه آیا هیچ لپ تاپی تو بازار در حال حاضر با کارت گرافیک DX10 ساپور وجود داره؟
سلام دوست عزيز
اكنون اكثر لپتاپهايي كه وارد ايران مي شوند كه داراي كارت گرافيكي جيفورس باشند DX10 را ساپورت مي كنند چون اين كارتها از سري 8 جيفورس هستند كه كه پايين ترين آنها 8400 است ولي پايين ترين آن بالاترين نسبت به مدلهي ديگر هم مي باشد ولي شما در هنگام خريد بايد به GPU كارت گرافيكي توجه كنيد كه مي توانيد از سايت زير استفاده كنيدwww.notebookcheck.net

takta

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به دوستان گرامی سوال داشتم در مورد کارتهای گرافیک اینتل که share هستن آیا 224 با 384 اینتل فرق زیادی داره یا جفتش مزخرفه ؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
با سلام به دوستان گرامی سوال داشتم در مورد کارتهای گرافیک اینتل که share هستن آیا 224 با 384 اینتل فرق زیادی داره یا جفتش مزخرفه ؟
خب همونطور که در ظاهر هم معلومه ، 384 مقدار بیشتری از 224 رو استفاده می کنه . (منظورم از رم شیر شده هست) . اما در کل جسارتا" جفتش مزخرفه !

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
my cinema u3000 mini
دوستان من یک نوت بوک asus گرفتم که همراهش یک tv tuner هست .اسمشmy cinema u3000 mini . ولی اصلاً کار نمی کنه یعنی و قتی برنامشو اجرا می کنم و scan vanal رو میزنم هیچ کامالی رو پیدا نمی کنه ؟!! میخواستم ببینم اشکالش چیه . خرابه یا اینا اصلا تو ایران کار نمی کنه چون دنبال کانالهای دیجیتال می گرده . ما تو ایران کانال دیجیتال داریم؟ و بک سوال دیگه . میشه از این وسیله برای کپچر کردن تصویر از تلویزیون یا رسیور استفاده کرد ؟

آقا بابک اگر تهران زندگی می کنی احتمالا با ید کار کنه
چون چند روزیه پخش دیجیتال تو تهران شروع شده

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام اساتيد
مدل كارت گرافيكي لب تاپ من nvs 140 quadro 256mb هست
براي افزايش رم (همون شير كردن) چكاركنم
با اين كارت چه بازيهايي رو ميشه اجرا كرد (لطفا" نام بازي رو هم بنويسيد)
ساير مشخصات
cpu 2.2 core 2
ram 2 gb
hdd 160g
mon lcd : 15.4" wsxga

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
میشه Geforce 8400 رو با Geforce 8600 از نظر توانایی و عملکرد مقایسه کنید ؟ دقیقا موقع کار چقدر اختلاف دارن ؟
بعد اگه کارت ما از directx 10 پشتیبانی نکنه چه مشکلی پیش می آد کلا یه مقایسه هم تو این زمینه داشته باشین.

babak-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

می خواستم بدونم که لپتاپ FZ190 N1 که دارای کارت گرافیکی به مشخصات GeForce 8400M GT می باشد، قادر به اجرای PES 2008، Flight Simulator X و NFS Carbon & Pro Street می باشد؟

ضمنا ماکسیمم حافظه این کارت گرافیک که 895 مگابایت هست، شامل چه مقدار Share می باشد؟

~mohammad~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بابک اگر تهران زندگی می کنی احتمالا با ید کار کنه
چون چند روزیه پخش دیجیتال تو تهران شروع شده

خب دوستان از همون یک سال پیش این سیستم بصورت آزمایشی داشت کار میکرد(dvb t)البته.
الآن هم که dvb h راه اندازی شده.
ضمنا شما بای در قسمت تنظیمات کشور اون رو به انگلستان تغیر بدید.kingdom

century21co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من لپ تاپ Dell 1525 دارم که اورژینال روش Vista نصبه و من خودم روش xp نصب کردم... اما نتونستم درایور کارت گرافیک رو برای ویندوز XP پیدا کنم... کسی از دوستان این درایور رو داره و یا میدونه کجا میتونم دانلود کنم... در ضمن سایت DELL برای ویندوز XP هیچ درایوری معرفی نکرده !!!

با تشکر
مجید

بالا