negrasombra
Registered User
- نوشتهها
- 1,328
- لایکها
- 2,164
کارتها همه دارای مموری سامسونگ هستن. دقت کنید که این مدل، مدل ماینینگ ادیشن با پورت DVI هست و خودم به شخصه رو بازی های مختلفی هم تستش کردم و کاملا اوکی هست.
بهترین قیمت نسبت به کارکرد رو داره. اگر کسی دنبال کارت گرافیک برای بازی هست که قیمت پایینی داشته باشه و تو بازیها هم کم نیاره بهترین فرصت هست.
کارت یک عدد ورودی هشت پین می خوره. کارت پلمپ هست و باز نشده. کارتن و سایر متعلقات موجود نیست و فقط خود کارت گرافیک برای خریدار محترم ارسال میشه.
قیمت برای هر عدد سه میلیون و دویست هزار تومن. پنج عدد موجود هست و فروش تکی هم مقدور هست.
تمام کارتها فروش رفتن. ختم تاپیک.
فروش در تاپیک همسایه هم برقرار هست:
forum.lioncomputer.com
بهترین قیمت نسبت به کارکرد رو داره. اگر کسی دنبال کارت گرافیک برای بازی هست که قیمت پایینی داشته باشه و تو بازیها هم کم نیاره بهترین فرصت هست.
کارت یک عدد ورودی هشت پین می خوره. کارت پلمپ هست و باز نشده. کارتن و سایر متعلقات موجود نیست و فقط خود کارت گرافیک برای خریدار محترم ارسال میشه.
قیمت برای هر عدد سه میلیون و دویست هزار تومن. پنج عدد موجود هست و فروش تکی هم مقدور هست.
تمام کارتها فروش رفتن. ختم تاپیک.
فروش در تاپیک همسایه هم برقرار هست:
کارت گرافیک MSI Armor RX 470 4GB
کارت دارای مموری سامسونگ هست. دقت کنید که این مدل، مدل ماینینگ ادیشن با پورت DVI هست و خودم به شخصه رو بازی های مختلفی هم تستش کردم و کاملا اوکی هست. بهترین قیمت نسبت به کارکرد رو داره. اگر کسی دنبال کارت گرافیک برای بازی هست که قیمت پایینی داشته باشه و تو بازیها هم کم نیاره بهترین فرصت هست. کارت...
فایل های ضمیمه
Last edited: