با درودسلام ، گرافیک ها جعبه دارن.؟
با درود
نخیر ندارن
مهلت تست دو روز از زمانیکه کارت رسید. بله قیمت مقطوعهمهلت تست دارن.؟ قیمت مقطوعه.؟
بدلیل اینکه درایور های ای ام دی و انویدیا هنگام انجام این تست ولتاژ و سرعت هسته رو کاهش می دن که کارت ها آسیب نبینن. با یه جستجو تو اینترنت می بینید که بقیه هم این رو تایید کردن. البته اگه AA روی 8X گذاشته بشه، هسته با سرعت واقعیش کار می کنه! مصرف کارت هم مقداری کمتر می شه! تصویر زیر از کارت 580 XFX خودم هست. سرعت هسته از ابتدا تا انتها روی 1366 بود.فرکانس بوست این کارت طبق گفته شما 1366mhz هستش . ولی چرا تو تست فورمارکی که گذاشتی فرکانس هسته رو زده 1016mhz؟
با پوزش فراوان هر سه فروخته شدند. بزودی دوباره برام میادسپاس ، اگر تخفیف میدید من یکی رو خریدارم.
تشکر از شما . شنیده بودم که فورمارک میتونه به کارت آسیب بزنه پس برای همین ای ام دی و انویدیا اینکارو میکننبدلیل اینکه درایور های ای ام دی و انویدیا هنگام انجام این تست ولتاژ و سرعت هسته رو کاهش می دن که کارت ها آسیب نبینن. با یه جستجو تو اینترنت می بینید که بقیه هم این رو تایید کردن. البته اگه AA روی 8X گذاشته بشه، هسته با سرعت واقعیش کار می کنه! مصرف کارت هم مقداری کمتر می شه! تصویر زیر از کارت 580 XFX خودم هست. سرعت هسته از ابتدا تا انتها روی 1366 بود.
خواهش می کنم. بله دقیقا همین هستتشکر از شما . شنیده بودم که فورمارک میتونه به کارت آسیب بزنه پس برای همین ای ام دی و انویدیا اینکارو میکنن
سلامخواهش می کنم. بله دقیقا همین هست
با درودسلام
وقت بخیر
دماش تا چقدر میره؟
با درودسلام پلمپ موجود هست؟
درودسلام موجوده کارت؟
درود بشماسلام خسته نباشید موجود دارید ؟