R520 يا همون Fudo قبلا شايعه بود كه تو Cebit 2005 معرفي ميشه ...به نقل از MohammadR :حال بايد منتظر R520 بود. اين كارت مي آيد تا با NVIDIA اتمام حجت كند(!) كسي از دوستان نمي دونه اين كارت دقيقا كي معرفي و به بازار ارايه خواهد شد؟
نه اتفاقا Radeon X850 XT PE از همان DirectX 9.0b پشتيباني مي كنه و به عبارت ديگه pixel Shader 2bبه نقل از Niaz_Ch :احتمال Fake بودن اين چارت زياده ... MohammadR جان فكر كنم منظورتون از DirctX 9.0c همون Shader 3 باشه , چون اگر اشتباه نكنم X850 XT هم DirctX 9.0c رو ساپورت ميكنه
بنچمارك ها نشان داده اند تنها در موارد خاصي SLI سبقت ميگيرد. و دو كارت هميشه بهتر از يك كارت نيست. (در واقع با ديدن آخرين بنچمارك ها من عقيده ي خود را مبني بر بهتر بودن SLI عوض كردم با وجود 600 دلار ارزان تر بودن X850 XT PE نسبت به 2x6800U اين كارت عالي عمل كرده است.
حال بايد منتظر R520 بود. اين كارت مي آيد تا با NVIDIA اتمام حجت كند(!) كسي از دوستان نمي دونه اين كارت دقيقا كي معرفي و به بازار ارايه خواهد شد؟
اگر باشه 500 به بالاست. (بين 480 تا 600 هزار تومان)به نقل از sharifgame :كسي چراجواب منو نميده
پسرم نون اضافه اي چيزي ؟به نقل از parscyber :اساتيد محترم ببخشيد بحثتون رو قطع ميكنم...
من ميخوام يه كارت گرافيك قوي بخرم تو رنج قيمت 180000 تا 200000 تومن و ميخوام كه خيلي باهاش بازي كنم...
با مدلهاي ATI حال نميكنم چون واقعا آدم حالش بهم ميخوره وقتي قراره 30 مگ درايور براش دانلود كنه در مقابل 12 مگ nVIDIA.
مادربوردم هم Gigabyte 8IPE1000 PRO-G با AGP8x هست. سي پي يوم هم اينتله 2.4 سلرونه با 512 مگ رم.
البته سيستمم زياد جالب نيست . كارت گرافيك فعليم هم Radeon 9200 VH ه.
شما چي توصيه ميكنين؟
در ضمن ميخوام حتما GeForce باشه با حافظه 256! (اگه بيشترم شد طوري نيست! :blink: :lol: )
ولي ميخوام باهاش يه عمري راحت باشم(يكي دو سال)
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
به نقل از hwt :پسرم نون اضافه اي چيزي ؟
ديگه چيز ديگه اي نمي خواي ؟
با اون پول بهترين خريد GT6600 128 هست .
دوست عزيز اشكال كار شما اينه كه همه ي كارآيي يك كارت را در رمش مي بينيبه نقل از parscyber :مرسي... اگه ميشه خيار شور هم برام بياريد! يكم سالاد هم اينوقت سال مي چسبه!
يعني مدل ها تو اين رنج قيمت همه 128 اند؟ البته من يادم نمياد كه كارت گرافيكي رو بيشتر از 6-7 ماه نگه داشته باشم.
آخه ميدونين يكم اين 128ها مسخره اند. فكر نميكنيد كه ممكنه برا بازي ها 128 كم بياره؟
من اصلا دوم بازي نميكنم از بس اين بازي مزخرف و بيسقوتيه. پس كارت خيلي مدل بالا نميخوام... اصلا مگه هاف لايف 2 چشه؟(نه بابا گوشه)
حالا شما چي ميگيد؟ يعني هيچ كارت 256ي تو اين رنج پيدا نميشه؟
راستي اين GT 6600 چه جوريه؟ قيمتش چقدره؟ قدرتش خوب هست يا نه؟ تا چقدر وقت ديگه ميتونم باهاش حال كنم؟ بهتر از اينيه كه من دارم؟!!!!!!! :hmm:
لطفا راهنماييم كنين.