• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ممنون از پاسختون ولي شنيدم كه براي اجراي اين بازيها كارت گرافيكي بايد 9600 و بالاتر باشه حالا اين كارتائي كه گفتين همينطوره يا نه؟قيمتاشون؟

با اجازه دوستمون، 9600GT قدرتی برابر GTS240 GDDR5 و یکم بیش از 5570 داره. نسل 9000 جیفورس که تموم شد رفت GTS200 بعد 400 الان هم که 500 اومده. در حال حاضر به هیچ وجه کارتی زیر 5670 ATI یا GTS 450 جی فورس (اولی حدود 135 و دومی 150) پیشنهاد نمی شه. یکم صبر کنید بودجه رو بالا ببرید بهتره.

مگه همه برندها 5670 یا 5570 دارن؟ می شه در مورد اعداد در کارت گرافیک های مختلف بیشتر توضیح بدی؟ (بعد از نام یک سری اعداد می یاد هکدوم چی رو می رسونه و ...)
خیلی ممنون میشم

اگه منظورت از برند ایسوس و گیگا و اینا باشه، هر برندی که چیپ ست های ATI تولید کنه از این شماره ها داره. توضیح اعداد هم خیلی خیلی مفصله. هر کدوم برای خودشون Code Name دارن. حتی ATI با سری 6000 خودش قانون اعداد خودش رو زیر سوال برد! منتها به طور کلی اول هزارگان مطرحه بعد صدگان بعد دهگان دیگه:دی.

نکته:نام تجاری ATI به تاریخ پیوست:دی دیگه باید بگیم .... AMD Radeon.

Last edited:

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه دوستمون، 9600GT قدرتی برابر GTS240 GDDR5 و یکم بیش از 5570 داره. نسل 9000 جیفورس که تموم شد رفت GTS200 بعد 400 الان هم که 500 اومده. در حال حاضر به هیچ وجه کارتی زیر 5670 ATI یا GTS 450 جی فورس (اولی حدود 135 و دومی 150) پیشنهاد نمی شه. یکم صبر کنید بودجه رو بالا ببرید بهتره.

اگه منظورت از برند ایسوس و گیگا و اینا باشه، هر برندی که چیپ ست های ATI تولید کنه از این شماره ها داره. توضیح اعداد هم خیلی خیلی مفصله. هر کدوم برای خودشون Code Name دارن. حتی ATI با سری 6000 خودش قانون اعداد خودش رو زیر سوال برد! منتها به طور کلی اول هزارگان مطرحه بعد صدگان بعد دهگان دیگه:دی.

نکته:نام تجاری ATI به تاریخ پیوست:دی دیگه باید بگیم .... AMD Radeon.

همونطور که دوستمون گفتن سری 9000 دیگه یه مقدار قدیمی شده ولی یه چیز دیگه هست اینه که همیشه اگه دوستان امکان اینکه صبر کنن یا بودجه رو افزایش بدن رو داشته باشن، گزینه های بهتری برای خرید هست، فقط مسئله اینجاست که امکانش رو دارن؟!

بقه مطلب هم با دوستمون موافقم

amiryazdani138

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان. می خواستم ببینم کارت های گرافیکی با مارک force 3d چطوراند؟ ایا کارایی کارت های گرافیکی با برندهای مختلف خیلی باهم فرق می کنند؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوستان. می خواستم ببینم کارت های گرافیکی با مارک force 3d چطوراند؟ ایا کارایی کارت های گرافیکی با برندهای مختلف خیلی باهم فرق می کنند؟
کلا کارت گرافیک های اکثرا به شکل مرجع طراحی میشند . به این معنی که کار خاصی روی برد و فن انجام نمیشه و عرضه میشه . تقریبا و نه البته 100% کارایی یک مدل از برندهای مختلف یکیه . اما بعضی برندها گاهی در بعضی مدلها دست به طراحی سیستم خنک کنندگی میزنن و تا حدی هم کارت رو اورکلاک میکنند . که غالبا برندهای مطرح معمولا عملکردی بهتری توی این نوع کارت گرافیک ها دارند.

روی هم رفته تا حد زیادی کارتها شبیه هم هستند به لحاظ Performace اما اون فنی که معمولا هر برندی استفاده میکنه به شدت روی عمر و سر و صدای کارت گرافیک تاثیر گزاره .

من برندی که فرمودید رو تست نکردم .

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611

میشه گفت ارزونترین برند بازاره
والبته کیفیت بدی هم نداره اما گارانتی آسمان رو داره که قابل قبوله
البته تجربه نشون داده آسمان دست رو هر چی گذاشته ببخشید گند زده بهش

بنظر من اگر اهل اور کردن نیستی میتونه قابل قبول باشه

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنون از همه دوستاني كه راهنمائي كردن يا يكم صبر ميكنم يا اگه يه دست دوم تميز گيرم بياد ميگيرمش ديگه گذشت اون روزائي كه هر سه چهار ماه يه بار بخاطر گيم و.. سيستم و كارت گرافيك عوض ميكردم ديگه سنمون زده بالا و نه حوصله شو دارم نه وقتشو و نه ديگه برام اونقدر ارزششو داره كه خرجش كنم آخه وقتي سن ميره بالا سرگرمياي جديدتري پيدا ميشه كه بهتره واسه اونا خرج كرد ;):p

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام

اهل بازی نیستم. سیستم زیر رو میخوام بگیرم

cpu:amd x6 1055t=205
cooler:green bufalo=20
mb:giga 870a ud3=160
ram:2*2gb kingmax 1333=73
power:green 585b=100
case:magnumII=45
600

پول پای گرافیک نمی خوام بدم. از گرافیک قبلی انویدیا لیدتک 6600 روی سیستم بالا استفاده کنم روی بقیه موارد جز بازی تاثیر می ذاره . یعنی تا چه حد کل سیستم رو تحت تاثیر قرار میده

ممنون

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

600

پول پای گرافیک نمی خوام بدم. از گرافیک قبلی انویدیا لیدتک 6600 روی سیستم بالا استفاده کنم روی بقیه موارد جز بازی تاثیر می ذاره . یعنی تا چه حد کل سیستم رو تحت تاثیر قرار میده

ممنون

به غیر از یه سری برنامه ها که از تکنولوژی DX10 به بالا میتونن استفاده کنن، چون شما طرف بازی نمیری فرقی به حالت نمیکنه!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

600

ممنون

كولر گرين نگير از دوستان هر كي گرفته زود به صدا افتاده از كولر مستر hyper 212 plus استفاده كنيد . پاور هم 460 وات كافيه از برند كولر مستر . بقيه قطعات هم خوبه

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام

600

ممنون

با اجازه اساتید
اون گرافیکتون PCI -E هست؟ یا AGP
فکر کنم AGP باشه
در ضمن گرافیک فقط برای بازی نیست بالاخره شما مانیتورت هم جدید میشه و رزولوشن بالاتر نیاز داری و خروجی مناسب و یا میخوای فیلم ببینی 2 روز دیگه بحث اچ دی هم داغ تر میشه
فکر کنم همون 240 که تو اون تاپیک گفتید خوب باشه
بنظر من با توجه به کاهش قیمت رم اگر رم 4 گیگ تک بر دارید بهتره چون در آینده نزدیک میتونید یه 4 دیگه کنارش بگذارید
پاور هم دوستان گفتند b535 گرین عالیه البته الان تو بازار نیست
مادر برد هم اگر MSI بردارید با همون چیپ فکر کنم خیلی بهتر باشه قیمتش هم مناسب تر در میاد

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
كولر گرين نگير از دوستان هر كي گرفته زود به صدا افتاده از كولر مستر hyper 212 plus استفاده كنيد . پاور هم 460 وات كافيه از برند كولر مستر . بقيه قطعات هم خوبه
واقعا ممنون از شما بابت این راهنمایی. حق با شما بود کولر کولر مستر باید بگیرم.
اما پاور 535b گرین فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.

با اجازه اساتید
اون گرافیکتون PCI -E هست؟ یا AGP
فکر کنم AGP باشه
در ضمن گرافیک فقط برای بازی نیست بالاخره شما مانیتورت هم جدید میشه و رزولوشن بالاتر نیاز داری و خروجی مناسب و یا میخوای فیلم ببینی 2 روز دیگه بحث اچ دی هم داغ تر میشه
فکر کنم همون 240 که تو اون تاپیک گفتید خوب باشه
بنظر من با توجه به کاهش قیمت رم اگر رم 4 گیگ تک بر دارید بهتره چون در آینده نزدیک میتونید یه 4 دیگه کنارش بگذارید
پاور هم دوستان گفتند b535 گرین عالیه البته الان تو بازار نیست
مادر برد هم اگر MSI بردارید با همون چیپ فکر کنم خیلی بهتر باشه قیمتش هم مناسب تر در میاد

سلام و تشکر
کارت PCI-E هست.

در باره رم هم حق با شماست.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكل نه نداره ولي كار از مهم كاري عيب نميكنه . من به جاي شما بودم روي پاور انتخاب بهتري داشتم .

Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
مشكل نه نداره ولي كار از مهم كاري عيب نميكنه . من به جاي شما بودم روي پاور انتخاب بهتري داشتم .
d:

یک مدل معادل 535b گرین برای کولر مستر معرفی می کنید. البته من علاوه بر این سیستم که اشاره کردم معمولا 3-4 تا هارد اینترنال و 2-3 تا دی وی دی رایتر و بلوری وصل دارم به همی ن خاطر می خوام پاور کم نیاره

این میشه؟ eXtreme Power Plus 550W
ممنون

پ.ن : ببخشید بحث سایر قطعات ناخواسته اومد به تاپیک گرافیک

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله 550 وات GX بگيريد . يكي از بهترين هاي كولر مستر ميباشد .
top1.jpg

Last edited:

amir07766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمك! كمك! كمك!
من اميرحسين هستم
يه سوال فوري داشتم كه از دوستان عزيز خواهشمندم كه لطف كنند و جواب اونو بدن
من ميخوام يه گرافيك XFX ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 Overclocked Edition رو بخرم .
سيستم من :
MB:Elitegroup A780GM-A
CPU:AMD Athlon 64 X2 240
RAM: 2GB Kingmax 800
Power:Green 530AB
فروشنده به من گفت كه اين مادر بورد توانايي كار كردن با اين گرافيك رو نداره.اما چون يه مادر بورد ديگه توي مغازه هست كه من خيلي دوستش دارم و هر بار كه ميرم بهش نگاه ميكنم ،فروشنده فهميده كه خيلي ازون مادر بورد خوشم اومده من شك دارم كه به خاطر فروختن اون مادر بورد به من ميگه كه بايد مادربوردت رو هم عوض كني.كل اينترنت رو زيرو رو كردم تا بفهمم كه اين گرافيك روي اين مادر بورد كار ميكنه يا نه.اما فقط چند نفر رو پيدا كردم كه اين گرافيك رو روي اين مادر بورد گزاشتن و خيلي هم خوب كار ميكنه.(البته داراي عوارضي مثل صداي زياد يا داغ كردن بيش ازحد هم بود)
حالا از شما خواهشمندم جواب بديد كه آيا اين گرافيك روي اين بورد كار ميكنه يا نه و اگر كار ميكنه عوارضي داره يانه ممنون .
و يه چيز ديگه اينكه گرافيك GFX 250 هم مد نظرم هست اگه ميشه اين گرافيك رو با بالايي يه مقايسه كنيد .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
كمك! كمك! كمك!
من اميرحسين هستم
من ميخوام يه گرافيك XFX ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 Overclocked Edition رو بخرم .
سيستم من :
فروشنده به من گفت كه اين مادر بورد توانايي كار كردن با اين گرافيك رو نداره.اما چون يه مادر بورد ديگه توي مغازه هست كه من خيلي دوستش دارم و هر بار كه ميرم بهش نگاه ميكنم ،فروشنده فهميده كه خيلي ازون مادر بورد خوشم اومده من شك دارم كه به خاطر فروختن اون مادر بورد به من ميگه كه بايد مادربوردت رو هم عوض كني.كل اينترنت رو زيرو رو كردم تا بفهمم كه اين گرافيك روي اين مادر بورد كار ميكنه يا نه.اما فقط چند نفر رو پيدا كردم كه اين گرافيك رو روي اين مادر بورد گزاشتن و خيلي هم خوب كار ميكنه.(البته داراي عوارضي مثل صداي زياد يا داغ كردن بيش ازحد هم بود)
حالا از شما خواهشمندم جواب بديد كه آيا اين گرافيك روي اين بورد كار ميكنه يا نه و اگر كار ميكنه عوارضي داره يانه ممنون .
و يه چيز ديگه اينكه گرافيك GFX 250 هم مد نظرم هست اگه ميشه اين گرافيك رو با بالايي يه مقايسه كنيد .

بنظر من که اصلا الان دیگه نباید سری 4 خرید
شما فکر کنم از سری 5 میتونی با این بودجه انتخاب بهتری داشته باشی لااقل DX11 رو خواهی داشت

بعد نگفتی اون مادر بردی که ازش خوشت اومده چیه؟

amir07766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمك! كمك! كمك!
من اميرحسين هستم
سيستم من :

amir07766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ببخشید اما این جواب سوال من نبود
میشه بگین که کار میکنه یا نه؟

amir07766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمك! كمك! كمك!
من اميرحسين هستم
سيستم من :

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
چرا کار نکنه
شما پورت PCI-E داری کارت رو نصب کن و چون احتمالا مادر بردت آنبورده باید آنبوردش رو دیسیبل کنی

بالا