• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز - متشکرم.
این مادر بوردی که گفتید رو من سرچ میکنم هیچی نمیاد .نمیدونم ولی فکر کنم منظورتون این باشه : A780GXE/128M
که ولیDDR2 هست متاسفانه.
البته اینجا جاش نیست ولی فکر کنم مدلهای Asrock علاوه بر دارا بودن گرافیک آنبورد ، خیلی خصوصیات و I/O های کامل و با قیمت بسیار مناسب دارند.
اینطوره ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز - متشکرم.
این مادر بوردی که گفتید رو من سرچ میکنم هیچی نمیاد .نمیدونم ولی فکر کنم منظورتون این باشه : A780GXE/128M
که ولیDDR2 هست متاسفانه.
البته اینجا جاش نیست ولی فکر کنم مدلهای Asrock علاوه بر دارا بودن گرافیک آنبورد ، خیلی خصوصیات و I/O های کامل و با قیمت بسیار مناسب دارند.
اینطوره ؟
نه DDR3 هست درسته اينه M3A785GXH/128M
اينم سايتش قيمتش هم من چند وقت پيش 100 تومن خريدم:
هر چي از خوبي اين مادربرد بگم واقعا كم گفتم توپ توپه:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=M3A785GXH/128M

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
نه DDR3 هست درسته اينه M3A785GXH/128M
اينم سايتش قيمتش هم من چند وقت پيش 100 تومن خريدم:
هر چي از خوبي اين مادربرد بگم واقعا كم گفتم توپ توپه:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=M3A785GXH/128M

پیشنهاد خوبیه ولی یه سوال :
مادربورد هایی که گرافیک آنبورد دارند ، در آینده که میخواهیم کارت گرافیک قویتری بخریم ، آیا باید ملاحظاتی انجام بدیم ؟

مثلا هر نوع مدلی رو میشه خرید یا اینکه باید با گرافیک Onboard مطابقت داشته باشه . منظورم Crossfire کردن نیست که این بحثی جداگانه میطلبد .
اصلا میشه گرافیک onboard رو غیر فعال کرد و از گرافیک جدیدی که میخریم استفاده کنیم ؟! :rolleyes:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
نه اگر قصد كراس فاير پيوندي ( گرافيك خارجي + گرافيك آنبورد) رو نداري هيچ ملاحظاتي لازم نيست شما هر گرافيكي رو ميتونيد استفاده كنيد حتي گرافيكهاي NVIDIA
بله ميتوني آنبورد رو غير فعال كني
البته ATI بخري بهتره چون ميتوني در آينده با يك ATI ديگه كراس فايرش كني(گرافيك خارجي + گرافيك خارجي)
كراس فاير ATI (منظور كراس فاير پيوندي نيست) يه مزيتي داره كه ميتوينه هر كارتي رو با كارت ديگه اي از همون سري كراس فاير كنه مثلا 5750 رو ميشه با 5870 كراس فاير كرد.

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
نه اگر قصد كراس فاير پيوندي ( گرافيك خارجي + گرافيك آنبورد) رو نداري هيچ ملاحظاتي لازم نيست شما هر گرافيكي رو ميتونيد استفاده كنيد حتي گرافيكهاي NVIDIA
بله ميتوني آنبورد رو غير فعال كني
البته ATI بخري بهتره چون ميتوني در آينده با يك ATI ديگه كراس فايرش كني(گرافيك خارجي + گرافيك خارجي)
كراس فاير ATI (منظور كراس فاير پيوندي نيست) يه مزيتي داره كه ميتوينه هر كارتي رو با كارت ديگه اي از همون سري كراس فاير كنه مثلا 5750 رو ميشه با 5870 كراس فاير كرد.

خیلی جالبه . پس از نظر شما هیچ مشکلی در این زمینه (کنار اومدن با گرافیک آنبورد) وجود نداره و تازه مزیت مادربوردهای AMD که آنبورد دارن ، استفاده از چیپ آنبورد ATi هستش که به قول شما میشه با یک کارت دیگه از همون سری (منظورتون کلا هر نوع مدل با مارک ATi هست ؟) کراس فایرش کرد و نتیجه ی مضاعفی بدست آورد .

یه سوال دیگه : این اسلات PCI-Express و خصوصا نوع 16X آن ، فقط برای کارتهای گرافیک استفاده میشه ؟!

مثلا میشه کارت dvb و capture و مودم و صدا رو هم روشون نصب کرد :happy: ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی جالبه . پس از نظر شما هیچ مشکلی در این زمینه (کنار اومدن با گرافیک آنبورد) وجود نداره و تازه مزیت مادربوردهای AMD که آنبورد دارن ، استفاده از چیپ آنبورد ATi هستش که به قول شما میشه با یک کارت دیگه از همون سری (منظورتون کلا هر نوع مدل با مارک ATi هست ؟) کراس فایرش کرد و نتیجه ی مضاعفی بدست آورد .

یه سوال دیگه : این اسلات PCI-Express و خصوصا نوع 16X آن ، فقط برای کارتهای گرافیک استفاده میشه ؟!

مثلا میشه کارت dvb و capture و مودم و صدا رو هم روشون نصب کرد :happy: ؟
نه هيچ مشكلي نيست البته استفاده از كراس فاير پيوندي محدوديت داره و گرافيك آنبورد رو فقط ميشه با گرافيكهاي خاصي كراس فاير پيوندي كرد( فكر ميكنم 345-3470-4350-4550-4650)

نه وسائل ديگه اي هم هستند كه به اسلات PCI-Express ميخورند ولي بعيد ميدونم تو ايران پيدا بشند.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
نه هيچ مشكلي نيست البته استفاده از كراس فاير پيوندي محدوديت داره و گرافيك آنبورد رو فقط ميشه با گرافيكهاي خاصي كراس فاير پيوندي كرد( فكر ميكنم 345-3470-4350-4550-4650)

نه وسائل ديگه اي هم هستند كه به اسلات PCI-Express ميخورند ولي بعيد ميدونم تو ايران پيدا بشند.

شما مطمعن هستید با 4650 4550 4350 قابلیت Hybrid CrossFire دارند؟
چون تو سایت AMD فقط برای 3 کارت گرافیک گرافیک HD2400 pro , HD3450 , HD3470 این امکان رو ذکر کرده!
علاوه بر اون توی مشخصات کلی ATI سری 4000 چیزی ننوشته!

درضمن این HD4200 که میگید COD 6 رو فول اچ دی بازی کردید حدود 4 برابر ضعیف تر از گرافیک HD4650 هست!
شما چطور این چنین چیزی میگید در حالی که HD4650 با رزولیشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی فقط قدرت پردازش 16 فریم در ثانیه رو داره! حالا 4200 چطوری راحت اینو اجرا کرده نمیدونم:blink:!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
شما مطمعن هستید با 4650 4550 4350 قابلیت Hybrid CrossFire دارند؟
چون تو سایت AMD فقط برای 3 کارت گرافیک گرافیک HD2400 pro , HD3450 , HD3470 این امکان رو ذکر کرده!
علاوه بر اون توی مشخصات کلی ATI سری 4000 چیزی ننوشته!

درضمن این HD4200 که میگید COD 6 رو فول اچ دی بازی کردید حدود 4 برابر ضعیف تر از گرافیک HD4650 هست!
شما چطور این چنین چیزی میگید در حالی که HD4650 با رزولیشن 1920 در 1080 یعنی فول اچ دی فقط قدرت پردازش 16 فریم در ثانیه رو داره! حالا 4200 چطوری راحت اینو اجرا کرده نمیدونم:blink:!
من از روي اين شكل ميگم حتي اخباري هم هست كه احتمالا اين گرافيك قادر به كراس فاير پيوندي با سري 5000 مثلا 5350 هم خواهد بود.
block.jpg

http://techreport.com/articles.x/17328/1

و اين:
785G%20components.jpg

شما زياد به فرمهائي كه سايتها ميدن توجه البته اونها واسه مقايسه كارتهاي گرافيك خوبند ولي اينكه مثلا يه سايت بگه اين بازي 16 فرم تو اين رزولوشن ميده بد بگيم اه چقد بد ديگه نميشه با اين كارت بازي كرد صحيح نيست.

مثلا من جزئيات رو كه پائين اوردم CoD6 رو بالاي 20 فرم بر ثانيه تونستم با HD 4200 بازي كنم

در ضمن كرايسيس رو كه انقدر ميگن گرافيك فلان ميخواد و... من با 8600GT بازي كردم با متوسط 20-30 فرم روي 1280-1024با تنظيمات Low و برخي جزئيات Medium( فيزيك و سايه شيدر)
حالا شما بنچماركش رو پيدا كن كه 8600GT چند فرم واسه كرايسيس ميده

Last edited:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
شما یه سر به سایت زیر برید:
http://www.amd.com/us/products/technologies/ati-hybrid-graphics/Pages/ati-hybrid-graphics.aspx

درضمن اگه یه سر به فروم خود سایت AMD بزنید میبینید که جواب تمام سوالاتی که پرسیده اند با چه گرافیکهایی میشه این کار رو انجام داد فقط این 2 3 مدل گرافیک هست!
البته فقط در مورد Desktop PCs ها اینو میگم! در مورد Notebook PCs ها فرق داره!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
شما یه سر به سایت زیر برید:
http://www.amd.com/us/products/technologies/ati-hybrid-graphics/Pages/ati-hybrid-graphics.aspx

درضمن اگه یه سر به فروم خود سایت AMD بزنید میبینید که جواب تمام سوالاتی که پرسیده اند با چه گرافیکهایی میشه این کار رو انجام داد فقط این 2 3 مدل گرافیک هست!
البته فقط در مورد Desktop PCs ها اینو میگم! در مورد Notebook PCs ها فرق داره!
بله اين رو خوندم
بحث اصلي هم همينجا است الان تو تمام فرومهاي خارجي بحث سر همينه كه AMD دقيقا اين موضوع رو مشخص نكرده و دقيقا امده گرافيكهائي رو كه با HD3300 كراس پيوندي مشند واسه Hd 4200 هم معرفي كرده

Halit

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان یکی به داد من برسه!
من یه سیستم خریدم واسه کار تدوین! کارت کپچر Canopus هم روش گذاشتم!
بعد کارت گرافیکم Asus بود...تو Edius نمیتونستم کار کنم! فرستادم واسه تعمیر! طرف میگه Asus رو باید با ATI redeon X300 عوض کنی!
این سری ATI قدیمیه پیدا نمیکنم که بخرم بعدشم به اندازه ی کارت گرافیک قبلیم قوی نیست! کسی به جز این مدل چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنه؟!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بعد کارت گرافیکم Asus بود...تو Edius نمیتونستم کار کنم! فرستادم واسه تعمیر! طرف میگه Asus رو باید با ATI redeon X300 عوض کنی!
این سری ATI قدیمیه پیدا نمیکنم که بخرم بعدشم به اندازه ی کارت گرافیک قبلیم قوی نیست! کسی به جز این مدل چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنه؟!
X300 كه خيلي قديميه
كارت قبليت چي بود مدلش Asus چي؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
X300 كه خيلي قديميه
كارت قبليت چي بود مدلش Asus چي؟

Halit

کاربر فعال
لایک‌ها
0
یادم نیست!!! HD 4800 یه همچین چیزایی!!!
من خیلی وارد نیستم!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی وارد نیستم!
سري Hd 4800 كه در اصل غوليه واسه خودش ايت X300 د مقابل اون مثل موچه ميمونه در مقابل فيل
شما بايد مدل دقيق كارتت رو بدوني والا نميشه قضاوت كرد
4670 خيلي بهتره

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سري Hd 4800 كه در اصل غوليه واسه خودش ايت X300 د مقابل اون مثل موچه ميمونه در مقابل فيل
شما بايد مدل دقيق كارتت رو بدوني والا نميشه قضاوت كرد
4670 خيلي بهتره
مادربردت چيه؟
الان كارت قبلي رو سيستمت هست يا نه
اگه هست با Gpu-z ميتوني مشخصاتش رو دربياري

Last edited:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
من خیلی وارد نیستم!

HD4800:blink:!!?
همون سری ATI HD4800 !!?

بنظر من بهتره شما مدل مادربورد رو بگید تا بهترین گرافیک رو من یا دوستان معرفی کنند!
اگه مدل و مارک مادربورد رو نمیدونید ، احتمالا روی مادربورد نوشته!
مثلا در مادر بورد زیر نوشته ASRock M266A!
M266A%20R3.0(Enlarge).jpg

شما مدل رو بگید خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

شما با برنامه cpu-z ببینید دقیقا مدل بردتون چی هست .
http://www.cpuid.com/cpuz.php

Halit

کاربر فعال
لایک‌ها
0
مادربوردم Foxconn P45A-S

الان دستگاه هیچ مشکلی نداره فقط وقتی با برنامه Edius میخوام کار کنم فیلمی که توی تایم لاین هست تو مانیتور خود Edius نشون داده نمیشه!!!!
من الان نمیفهمم این طرف چرا گفته من اون کارت گرافیک سابقم رو با این آی تی ای عوض کنم!
الان هم دستگاه پیش خودم نیست!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مادربوردم Foxconn P45A-S

الان دستگاه هیچ مشکلی نداره فقط وقتی با برنامه Edius میخوام کار کنم فیلمی که توی تایم لاین هست تو مانیتور خود Edius نشون داده نمیشه!!!!
من الان نمیفهمم این طرف چرا گفته من اون کارت گرافیک سابقم رو با این آی تی ای عوض کنم!
الان هم دستگاه پیش خودم نیست!
قبلا هم اينطوري بوده؟

بالا