این دانشگاه سما ک من رفتم واقعاً ادمای بیشعورین چ استادا چ کارمندا
ساعت 12:30 میشه در اتاقارو قفل میکنن پدرسگا (مثلاً میرن ناهار)
واقعاً دوست دارم برم ی جای درست حسابی ک حداقل 4 تا استاد با سواد داشته باشه برخورد کارمندا خیلی مهم نیست ، مهم استادان مخصوصاً تو دروس تخصصی
من کاردانی علمی کاربردی بودم بماند که سطح دانشگاه در حد:general502: بود می خواستی بری پیش مدیر یه سوال کنی نگات میکرد همون لحظه در رو میبست،جواب تلفن که اصلا نمیداد، ولی من آزاد مرکزی یه سری تماس گرفتم بایگانی گفتم معدلم تو برگه فارغ التحصیلی ذکر نشده می خوام ارشد ثبت نام کنم بنده خدا سریع رفت پرونده رو آورد معدلم رو بهم گفت بعد همون علمی کاربردی زنگ میزدی قطعش میکردن وقتی هم میرفتی به معنای واقعی شخصیتت رو با :general502: یکسان میکردن و رفتارشون با همه ی دانشجو ها یکسان بود خلاصه همه حالشون بهم خورده بود
یهبار استاد سر کلاس واسه یکی سوت زد گفت فلانی ! یه استادی داشتیم که هی میگفت افتخارم اینکه بچه دهاتم یه روز هم جو گرفته بودش که شوخی کنه پاشو برد بالا زد به یکی از بچه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من موندم همچین استاد زباله ای چطور به این سطح از تحصبلات رسیده و استاد شده !
آزاد مرکزی ساعت ناهار فکر کنم 2 بود ولی من ندیدم کسی بره ناهار بخوره
همه سر جاشون بودن،شماره تماس مدیر گروهم رو داشتم با اینکه زن بود،یه بار می خواستم 24 واحد بگیرم زنگ زدم بهش گفتم دسترسیم رو تو سایت باز کن که بتونم 24واحد بگیرم سریع واسم انجام داد،که باز همون علمی کاربردی باید تمام پله ها رو میرفتی بالا موموندی تو صف نونوایی تا برات یه کاری انجام بدن....یعنی سربازی اوضاعش از این دانشگاه های بی در و پیکر بهتره