والا تا اونجا که من سوال کردم گفتن که باید همزمان همه چی کار کنی و با هم دیگه ببری جلو.بله میدونم خیلی گسترده هست.و منم نمیخوام یه شبه ملا شم.ولی میخوام در کم ترین زمان بیشترین بازده رو داشته باشم.واسه همین به راهنمایی دوستان نیاز دارم
خب دوست من بزار کامل توضیح بدم.مشخصه که یادگیری زبان 4 بعد داره گفت و شنود (listening and speaking) نوشتن(writing) خواندن یا درک مطلب (reading comprehension) و همه اینا رو باید باهم تقویت کرد.منطورم این بودش که شما که به این فکر افتادین یادگیری زبان شروع کنین مهمترین عامل موثرش چی بود؟چی باعث شد به خودتون بگید "نمیشه باید زبان یاد بگیرم!"؟ بلاخره یه نیازی احساس شده برای یادگیری زبان و اولین قدم هم این هست که اون نیاز رو پر کنید.مثلا بعضیا میگن من برای دانشگاهم که رویکرد ترجمه و درک مطلب مهمه انگلیسی یاد میگیرم یا یکی دیگه مثلا براش فهم فیلم و سریال های انگلیسی مهمه. . .
برای من و بقیه اساتید(دیدین چه ملو خودمو قاطی اساتید کردم؟! :دی) بگین که دقیقا واس چی میخواین یاد بگیرین زبان رو؟ توصیه من اینه که خوب فکر کنید و بعد بگید نه اینکه با خودتون بگین "همش خوبه هم میخوام ترجمه هم مکالمه هم فهمیدن فیلم هم برا کنکورم خوبه!!" اینجوری به جایی نمیرسین انگیزه اولیه هم از دست میره.
در مورد کتابای کانون زبان این کتاب ها برای 9 سال پیشه
ولی باز از نظر من که سابقه تدریس در اونجا و خیلی جاهای دیگه رو دارم بهترینش همون کانونه اول برای نظم و دیسیپلینی که در برگزاری کلاس ها و راهنمایی مدرس ها داره( این خیلی خیلی مهم هست برای یادگیری زبان و شاید منظور اساتید هم از توصیه به رفتن کلاس همین ایجاد برنامه و نطم باشه) و دوم مدرسین خوبی که با پروسه سازماندهی شده جذب میشن
بازم در خدمتم