• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارشناسان راهنمایی کنند لطفا: بهترین راه یادگیری زبان برای شروع چیه؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
سلام خدمت دوستان عزیز
من 20 سالمه..دانشجوی رشته فیزیوتراپی هستم.
زبانم متاسفانه زیره خط فقره
میخواستم ببینم چه جوری میتونم تابستون زبانم رو به یه حده مطلوبی برسونم؟
به نظرتون بهترین راه چیه؟؟
مممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
متاسفانه یادگیری زبان یه پروسه طولانی است و پیشنهاد میشه برید دوره فشرده کلاس زبان.خود آموز نمیتونید باید به یک سطحی برسید تازه بازم کلاس رفتن توصیه میشه.راه دیگه هم معلم خصوصیه که عالیه اگه پولداری از این روش استفاده کن.:D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.
من خودم کتابای اینترچنج رو از 4 تاش 3 تاشو خوندم(اخری روهمون سبزه رو نخوندم).کتابای جالبی به نظر من نیستن.
کانون زبان کتابای خوبی داره.
شما زبان تخصصی دارید؟اگه برای زبان تخصصی میخاید که باید چند نفربشید یک استاد توی اموزشگاه ردیف کنید بهتون آموزش بده.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام.
من خودم کتابای اینترچنج رو از 4 تاش 3 تاشو خوندم(اخری روهمون سبزه رو نخوندم).کتابای جالبی به نظر من نیستن.
شما زبان تخصصی دارید؟اگه برای زبان تخصصی میخاید که باید چند نفربشید یک استاد توی اموزشگاه ردیف کنید بهتون آموزش بده.
چراکتابای کانون خوبن؟ چیه کتابای اینترچنج بده؟به نسبت، اینترچنج خیلی بهتره ما چون تصور درستی از یادگیری زبان نداریم فکر میکنیم فلان کتاب بده.من خودم اینترچنج، passages, FCE خوندم کتاب بدی نیست ولی بنظرم کتاب های بهتری میتونه پیدا بشه.البته اینو دارم میگم برای اینکه اگه واقعا زبان میخواین یاد بگیرید اگه زبان تخصصی ایناست موضوع جدایه چون خودم هم شک کردم گفتن دانشجو هستن.

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
استارتر عزیز منظور شما از یادگیری زبان دقیقا چی هستش؟مثلا برای مکالمه یا ترجمه متون؟
چون مبحث یادگیری زبان خیلی گسترده است و ظاهرا شما هم پایه چندان قوی ندارید پیشنهاد میکنم در اولین قدم هدف خودتون از یادگیری رو دقیقا مشخص کنید

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه یادگیری زبان یه پروسه طولانی است و پیشنهاد میشه برید دوره فشرده کلاس زبان.خود آموز نمیتونید باید به یک سطحی برسید تازه بازم کلاس رفتن توصیه میشه.راه دیگه هم معلم خصوصیه که عالیه اگه پولداری از این روش استفاده کن.:D
منم منظورم خود آموز نبود.دنباله بهترین روش میگردم.حالا کلاس باشه یا خودآموز باشه.دنباله بهترین روش میگردم

سلام.
زبان تخصصی 5 واحد داریم.ولی فعلا میخوام تمرکزمو رو پایه بذارم.آره منم نظرم رو کانون زبانه.اما تو اهواز باید 2 سال بمونم تو نوبت
چراکتابای کانون خوبن؟ چیه کتابای اینترچنج بده؟به نسبت، اینترچنج خیلی بهتره ما چون تصور درستی از یادگیری زبان نداریم فکر میکنیم فلان کتاب بده.من خودم اینترچنج، passages, FCE خوندم کتاب بدی نیست ولی بنظرم کتاب های بهتری میتونه پیدا بشه.البته اینو دارم میگم برای اینکه اگه واقعا زبان میخواین یاد بگیرید اگه زبان تخصصی ایناست موضوع جدایه چون خودم هم شک کردم گفتن دانشجو هستن.
چون من پایم ضعیفه فعلا باید پایه ای یاد بگیرم داداشم.ولی خب یه نیم نگاهی هم باید به زبان اختصاصی داشته باشم

استارتر عزیز منظور شما از یادگیری زبان دقیقا چی هستش؟مثلا برای مکالمه یا ترجمه متون؟
چون مبحث یادگیری زبان خیلی گسترده است و ظاهرا شما هم پایه چندان قوی ندارید پیشنهاد میکنم در اولین قدم هدف خودتون از یادگیری رو دقیقا مشخص کنید
والا تا اونجا که من سوال کردم گفتن که باید همزمان همه چی کار کنی و با هم دیگه ببری جلو.بله میدونم خیلی گسترده هست.و منم نمیخوام یه شبه ملا شم.ولی میخوام در کم ترین زمان بیشترین بازده رو داشته باشم.واسه همین به راهنمایی دوستان نیاز دارم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
والا از کتابای کانون تعریف زیاد شنیدم از بچه ها.
ولی به نظرم ارزش 2 سال توی صف موندن نداره

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
آره عزیز منم میخواستم کانون زبان ثبت نام کنم تو شهرمون گفتن 2 سال باید بمونی تو نوبت:(

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
کانون اگه همون کتابای 4 سال پیش رو هنوز تدریس میکنه که به نظر من به لعنت خدا نمی ارزه. همش گرامر گرامر گرامر. حیف وقت که گذاشتم واسش. به نظر من هر کدوم ازین متدهای آموزشی رو که انتخاب کردی دیگه تغییر نده. یکیشو تا آخرش برو. خیلی هم نگران اینکه کدومشو انتخاب کنی نباش. به هر حال اون معروفاش مشخص هستن و امتحانشون رو پس دادن.

Danial_84

Registered User
لایک‌ها
16
بهترین گزینه کلاسهای کانون زبان هست
ولی در این مدت کم نباید انتظار زیادی داشته باشید

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
تو زمینه مکالمه و لهجه و تلفظ , فیلم دیدن ( به خصوص اگه علاقه داشته باشی) راه خیلی خوبیه و زود راه میفتی.

زیاد به کلاس امید نبند . خودت شروع کن با یه کتاب معتبر بشین گرامر و لغت رو یاد بگیر .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیز قرار نیست هر چی میشنوید درست باشه من کانون هم رفتم اصلا نمیارزه فقط و فقط گرامره اونم اینقدر کش میدن و کلاس ها شلوغ هسته اصلا پیشنهاد نمیشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خودم دوستانی دارم که سال ها کانون رفتن ولی هیچی بارشون نیست.بنظرم خیلی کش میدن و اینکه اسپیکینگ هاشون هم افتضاحه.اصلا پیشنهاد نمیشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آره عزیز منم میخواستم کانون زبان ثبت نام کنم تو شهرمون گفتن 2 سال باید بمونی تو نوبت:(
جدی؟ چند سال پیش هم من رفتم معروف بود رفتم پشیمون شدم برگشتم اومدم موسسه جای خونمون رفتم که اینترچنج کتابش بود و اینقدر هم چون معروف نبود طوری بود که اگه یک ترم کلاس تشکیل میشد شانس میاوردی!! ولی خوب الان خیلی شلوغ تر شده ولی هیچ جایی به کانون نمیرسه نمیدونم چی داره اینقدر معروفه.تو مشهد هم من شنیدم مهر سجاد خیلی خوبه اگه کسی خواست بره.

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
كانون و اصلا توصيه نميكنم.رفتم خودم ٢سال اما اصلا توصيه نميكنم.فقط تاكيدش رو گرامره.كتابها قديميه.سيستم أموزشي افتضاح.كلاسهاي شلوغ و كوچيك.
الان سفير ميرم خيلي راضيم اما....
كلاس اصلا كافي نيست اگه كنارش فيلمهاي آموزشي زبان,فيلمهاي سينمايي,اخبار انگليسي و... نباشه به هيچ جايي نميرسي..
موفق باشي

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
پیش کی بری و کلاس کجا بری و یا چه کتابی رو شروع کنی رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خودت بشینی به خوندن , به هیچ جایی نمیرسی ! باید یکی شما رو بیارو توی راه و راه رفتن یادت بده و بعد خودت بری بدویی.. الان اصلا این اشتباه رو نکن که خودت کتاب و فیلم بگیری و اینا ... یهو به خودت میای می بینی پول یه ترم دادی واسه خوداموزهای چرت و پرت و اخرشم هیچی یاد نگرفتی و بعد ولش می کنی ... جوری هم ولش می کنی که دیگه سمتش نری !

از اون طرف , فکر نکن که خب برم کلاس و اینم بفرمایین شهریه و تمام ! یه قرص میدن میخوری زبان رو فول میشی ! باید دل به کار بدی و تمرین کنی و تمرین کنی ...اولش شاید سخت باشه ولی بعد از دوماه حسابی خوندن میوفتی رو غلتک و دیگه کلاسها برات لذت بخش میشه .

from Lg

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پیش کی بری و کلاس کجا بری و یا چه کتابی رو شروع کنی رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خودت بشینی به خوندن , به هیچ جایی نمیرسی ! باید یکی شما رو بیارو توی راه و راه رفتن یادت بده و بعد خودت بری بدویی.. الان اصلا این اشتباه رو نکن که خودت کتاب و فیلم بگیری و اینا ... یهو به خودت میای می بینی پول یه ترم دادی واسه خوداموزهای چرت و پرت و اخرشم هیچی یاد نگرفتی و بعد ولش می کنی ... جوری هم ولش می کنی که دیگه سمتش نری !

از اون طرف , فکر نکن که خب برم کلاس و اینم بفرمایین شهریه و تمام ! یه قرص میدن میخوری زبان رو فول میشی ! باید دل به کار بدی و تمرین کنی و تمرین کنی ...اولش شاید سخت باشه ولی بعد از دوماه حسابی خوندن میوفتی رو غلتک و دیگه کلاسها برات لذت بخش میشه .

from Lg
سخنان این دوست عزیز رو به شدت تایید میکنم گرچه خودم کاره ای نیستم تو زبان به نسبت ایشون ولی خوب واقعا حرفشون حقه.
کلاس رفتن لازمه کلاس مجبورتون میکنه همش بخونید ولی باید علاقه داشته باشید کتاب بخونید فیلم ببینید و هزار چیز دیگه اگر انجام بدید در آینده زبانتون خیلی خیلی قوی میشه.جالبه بدونید حتی معلم ها خودشون دوره CPE رو میگذرونن و کلاس میرند.پس برای همه هست و این اشتباهه که بخواهید خود آموز شروع کنید.مگر زمانی که به سطح بالایی رسیده باشید و فکر دیگری کنید الان بهترین کار کلاس زبان رفتنه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

from Lg

پیرو حرفای استاد تهرانی‌ عرض کنم که زبان خوندن توی ایران معمولاً ۲ حالت داره! یا فقط میری کلاسو خونه کار نمیکنی‌ یا فقط تو خونه کتابو سی‌دی جم میکنی و اصلا نمیخونی!

من حالت اول رو داشتم یعنی‌ تو خونه یه ساعتم نخوندم اما انقد کلاس زبان رفتم که دیگه تونستم اوکی بشمو الان تدریسم می‌کنم

اما از اونور دوستای خود من بودن که نرفتن کلاسو هی‌ سی‌دی کتاب خریدن جمع کردن الان فول آرچیو دارن از منابع زبان!!! اما یکیشونم استفاده نکردن از اون چیزی که خریدن

اما بهترین حالت بین این ۲تاس! یعنی‌ بری کلاس بعد خودت بخونی دیگه فوق‌العاده می‌شه

کلاس که بری میای تو جّو زبان بعد می‌تونی کنارش ۵۰۴ بگیری بخونی گرامر این یوس بگیری بخونی خلاصه برو کلاس یکم را بیفتی خودت اهل زبان میشی‌ :)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
خود آموزی هم یک شیوه است و اصلا هم بی فایده نیست البته به شرط اینکه اصولی و سازماندهی شده باشه
من خودم از اول تا الان خودم رو زبان کار کردم و الان هم در همین رشته در دانشگاه در حال تحصیل هستم
البته یکی از اشکالاتی که داره اینه که کسی نیست مجبورت کنه یا بهت انگیزه بده و فقط باید عاشقش باشی تا دلسرد نشی

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
والا تا اونجا که من سوال کردم گفتن که باید همزمان همه چی کار کنی و با هم دیگه ببری جلو.بله میدونم خیلی گسترده هست.و منم نمیخوام یه شبه ملا شم.ولی میخوام در کم ترین زمان بیشترین بازده رو داشته باشم.واسه همین به راهنمایی دوستان نیاز دارم

خب دوست من بزار کامل توضیح بدم.مشخصه که یادگیری زبان 4 بعد داره گفت و شنود (listening and speaking) نوشتن(writing) خواندن یا درک مطلب (reading comprehension) و همه اینا رو باید باهم تقویت کرد.منطورم این بودش که شما که به این فکر افتادین یادگیری زبان شروع کنین مهمترین عامل موثرش چی بود؟چی باعث شد به خودتون بگید "نمیشه باید زبان یاد بگیرم!"؟ بلاخره یه نیازی احساس شده برای یادگیری زبان و اولین قدم هم این هست که اون نیاز رو پر کنید.مثلا بعضیا میگن من برای دانشگاهم که رویکرد ترجمه و درک مطلب مهمه انگلیسی یاد میگیرم یا یکی دیگه مثلا براش فهم فیلم و سریال های انگلیسی مهمه. . .
برای من و بقیه اساتید(دیدین چه ملو خودمو قاطی اساتید کردم؟! :دی) بگین که دقیقا واس چی میخواین یاد بگیرین زبان رو؟ توصیه من اینه که خوب فکر کنید و بعد بگید نه اینکه با خودتون بگین "همش خوبه هم میخوام ترجمه هم مکالمه هم فهمیدن فیلم هم برا کنکورم خوبه!!" اینجوری به جایی نمیرسین انگیزه اولیه هم از دست میره.

در مورد کتابای کانون زبان این کتاب ها برای 9 سال پیشه
ولی باز از نظر من که سابقه تدریس در اونجا و خیلی جاهای دیگه رو دارم بهترینش همون کانونه اول برای نظم و دیسیپلینی که در برگزاری کلاس ها و راهنمایی مدرس ها داره( این خیلی خیلی مهم هست برای یادگیری زبان و شاید منظور اساتید هم از توصیه به رفتن کلاس همین ایجاد برنامه و نطم باشه) و دوم مدرسین خوبی که با پروسه سازماندهی شده جذب میشن
بازم در خدمتم

بالا