دقیقا حق با شماست.ممنون از راهنمایی های خوبت داداشم.پیش کی بری و کلاس کجا بری و یا چه کتابی رو شروع کنی رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خودت بشینی به خوندن , به هیچ جایی نمیرسی ! باید یکی شما رو بیارو توی راه و راه رفتن یادت بده و بعد خودت بری بدویی.. الان اصلا این اشتباه رو نکن که خودت کتاب و فیلم بگیری و اینا ... یهو به خودت میای می بینی پول یه ترم دادی واسه خوداموزهای چرت و پرت و اخرشم هیچی یاد نگرفتی و بعد ولش می کنی ... جوری هم ولش می کنی که دیگه سمتش نری !
از اون طرف , فکر نکن که خب برم کلاس و اینم بفرمایین شهریه و تمام ! یه قرص میدن میخوری زبان رو فول میشی ! باید دل به کار بدی و تمرین کنی و تمرین کنی ...اولش شاید سخت باشه ولی بعد از دوماه حسابی خوندن میوفتی رو غلتک و دیگه کلاسها برات لذت بخش میشه .
from Lg
آره واسه شروع فکر کنم بهترین گزینه همین داشهسخنان این دوست عزیز رو به شدت تایید میکنم گرچه خودم کاره ای نیستم تو زبان به نسبت ایشون ولی خوب واقعا حرفشون حقه.
کلاس رفتن لازمه کلاس مجبورتون میکنه همش بخونید ولی باید علاقه داشته باشید کتاب بخونید فیلم ببینید و هزار چیز دیگه اگر انجام بدید در آینده زبانتون خیلی خیلی قوی میشه.جالبه بدونید حتی معلم ها خودشون دوره CPE رو میگذرونن و کلاس میرند.پس برای همه هست و این اشتباهه که بخواهید خود آموز شروع کنید.مگر زمانی که به سطح بالایی رسیده باشید و فکر دیگری کنید الان بهترین کار کلاس زبان رفتنه
همیشه از زبان فرار میکردم.الان که هی میرم جلوتر احساس میکنم داره بیشتر میره تو پاچم و راهی جز یاد گرفتنش ندارم
پیرو حرفای استاد تهرانی عرض کنم که زبان خوندن توی ایران معمولاً ۲ حالت داره! یا فقط میری کلاسو خونه کار نمیکنی یا فقط تو خونه کتابو سیدی جم میکنی و اصلا نمیخونی!
من حالت اول رو داشتم یعنی تو خونه یه ساعتم نخوندم اما انقد کلاس زبان رفتم که دیگه تونستم اوکی بشمو الان تدریسم میکنم
اما از اونور دوستای خود من بودن که نرفتن کلاسو هی سیدی کتاب خریدن جمع کردن الان فول آرچیو دارن از منابع زبان!!! اما یکیشونم استفاده نکردن از اون چیزی که خریدن
اما بهترین حالت بین این ۲تاس! یعنی بری کلاس بعد خودت بخونی دیگه فوقالعاده میشه
کلاس که بری میای تو جّو زبان بعد میتونی کنارش ۵۰۴ بگیری بخونی گرامر این یوس بگیری بخونی خلاصه برو کلاس یکم را بیفتی خودت اهل زبان میشی![]()
الان کاملا منظورتون رو فهمیدم داداشم.هدف اصلی من اینه که میخوام readingam خوب باشه.مثلا وقتی یه سایت خارجی میخونم راحت مطالبش رو بفهمم.وقتی یه کتاب درسیه مرجع میخونم بتونم درکش کنم.90 درصد این به کارم میاد.میخوام بیش تر تمرکزم رو این قسمت باشه.ممنون میشم اگه ایده ی خاصی مد نظرتون هست بهم کمک کنید.خب دوست من بزار کامل توضیح بدم.مشخصه که یادگیری زبان 4 بعد داره گفت و شنود (listening and speaking) نوشتن(writing) خواندن یا درک مطلب (reading comprehension) و همه اینا رو باید باهم تقویت کرد.منطورم این بودش که شما که به این فکر افتادین یادگیری زبان شروع کنین مهمترین عامل موثرش چی بود؟چی باعث شد به خودتون بگید "نمیشه باید زبان یاد بگیرم!"؟ بلاخره یه نیازی احساس شده برای یادگیری زبان و اولین قدم هم این هست که اون نیاز رو پر کنید.مثلا بعضیا میگن من برای دانشگاهم که رویکرد ترجمه و درک مطلب مهمه انگلیسی یاد میگیرم یا یکی دیگه مثلا براش فهم فیلم و سریال های انگلیسی مهمه. . .
برای من و بقیه اساتید(دیدین چه ملو خودمو قاطی اساتید کردم؟! :دی) بگین که دقیقا واس چی میخواین یاد بگیرین زبان رو؟ توصیه من اینه که خوب فکر کنید و بعد بگید نه اینکه با خودتون بگین "همش خوبه هم میخوام ترجمه هم مکالمه هم فهمیدن فیلم هم برا کنکورم خوبه!!" اینجوری به جایی نمیرسین انگیزه اولیه هم از دست میره.
در مورد کتابای کانون زبان این کتاب ها برای 9 سال پیشه
ولی باز از نظر من که سابقه تدریس در اونجا و خیلی جاهای دیگه رو دارم بهترینش همون کانونه اول برای نظم و دیسیپلینی که در برگزاری کلاس ها و راهنمایی مدرس ها داره( این خیلی خیلی مهم هست برای یادگیری زبان و شاید منظور اساتید هم از توصیه به رفتن کلاس همین ایجاد برنامه و نطم باشه) و دوم مدرسین خوبی که با پروسه سازماندهی شده جذب میشن
بازم در خدمتم
داداش اگر میخوای ریدینگ جنرالت خوبه بشه باید بری کلاس جدا از متن کتاب بشینی چیزای دم دست دیگه مثل مجله های خارجی ، کتاب اینا رو بخونی در آینده دور ریدینگت عالی میشه.اینا کار 1 شبه نیست که بشی مخ ریدینگ و از این توهماتگرامر هم خیلی مهمه تو برای فهم خیلی لازمه.
نه داداش میدونم هیچ کاری یه شبه نمیشه.
آره کلاسو قطعا میرم.vocab به نظرت چه جوری بخونم؟
Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta
شما نیاز دارید........تون رو بشناسید.چرا من میخوام انگلیسی یاد بگیرم؟چرا من میخوام انگلیسیم رو بهبود ببخشم؟بعضی مردم میخوان انگلیسی رو واسه بهبود کارشون یاد بگیرن.یا آگاهیشون رو پیشرفت بدن.بعضی مردم میخوان انگلیسی یاد بگیرن برای توجه یه دانشگاه و مدرسه.هنوز بعضی مردم ممکنه بخوان انگلیسی یاد بگیرن که بتونن لذت ببرن از زندگی با توانایی در درک فیلم و سریال.هر شخصی متفاوت است.بنابراین....(حدس:محرک)ها متفاوت هستند.دلیلتان را بشناسید وبه یاد بیاورید در حالی که یک زمان سخت برای شناسایی محرکتان دارید.این برای شما آسان تر خواهد بود برای یادگیری انگلیسی.چون این به شما کمک میکنه که تشویق بشید انگلیسی یاد بگیرید.داداش این یه متن ساده است بدون اینکه دیکشنری یا راهنما نگاه کنی هرچی فهمیدی ازش به فارسی بنویس بعدش میشه بهتر رو کتابایی که باید بخونی نظر داد
you need to identify your motivation. Ask yourself, "Why do I want to learn English? Why do I want to improve my English?" Some people want to learn English to get a better job, or to be considered for a promotion. Other people may need to learn English to attend university or school. Still other people may want to learn English so they can enjoy life by being able to understand movies and TV . Each person is different, so their motivations will be different also. Identify your reason and remember it when you are having a hard time and by identifying your motivation, it will be easier for you to learn English, because it will help to encourage you as you learn English.
Once you have identified your motivation, you can set some goals for learning English. Having goals will help you to see your progress and It's often much easier to motivate yourself to work if you have something to aim for. Goals can be short or long term. A short term goal in learning English might be to learn enough to be able to book a hotel room. A longer term aim could be to attend a University in a foreign country, or get a 6.5 on the IELTS exam.
میخوام بعد از ماه رمضون یرم basic آیلتس رو ثبت نام کنم.خوبه؟دادا فعلا شروع کن کم کم با کتاب های داستان stage بندی شده کار کن و از این حرفا.دنبال کتاب 504 اینا نرو بنظرم خواستی کنار زبانت یک کتاب vocab بگیری شنیدم Oxford word skils خوبه از سطح پایینش بگیر کم کم بخون.حالا برای کلاس زبان اقدام کردین؟؟
هدفم فقط یادگیری.آیلتس هم فقط میخوام basic رو برم.چون چیزه خوبه دیگه ای اینجا نیست.دادا اگه هدفت فقط یادگیری زبانه دوره آیلتس رو خط بکش.اگر احیانا امتحان هست بگو راهنماییت کنیم
یعنی چی ؟ کلاس آیلتس به درد نمیخوره.به هیچ وجه مثل تست کنکوره pre هم برید بیخوده.یعنی هیچ کلاس زبانی پیدا نمیشه؟؟؟هدفم فقط یادگیری.آیلتس هم فقط میخوام basic رو برم.چون چیزه خوبه دیگه ای اینجا نیست.
یعنی چی ؟ کلاس آیلتس به درد نمیخوره.به هیچ وجه مثل تست کنکوره pre هم برید بیخوده.یعنی هیچ کلاس زبانی پیدا نمیشه؟؟؟
چرا داداش تا دلت بخواد کلاس ریخته..یعنی آیلتس حتی basic هم خوب نیست؟سفیر خوبه؟
تو زمینه مکالمه و لهجه و تلفظ , فیلم دیدن
چشم میپرسم ببینم چی درس میدن اطلاع رسانی میکنم.مرسیبستگی به جای شما داره سفیر اینجا شنیدم کتابش results هست خوب نیس بهترین کار اینه که بری از زبون آموزاش بپرسید معلما چطورن اسپیکینگ کار میکنن راضی هستن کلا بعد از موسسه متود یا کتابش رو هم بپرس اینجا نتیجه رو بذار یه سبک سنگین کنیم انتخاب نهایی کنی برید تعیین سطح بدید و...![]()
ای بابا ترجمه من کجا ترجمه اهل فن کجا..تازه این متنش آسون بود بعضی جاها رو بلد نبودم.میخوام جوری یاد بگیرم که مثلا یه سایت خارجی میخونم بتونم 70 درصد مطالبش رو بفهمم.این کتابایی که گفتید رو میتونم تهیه کنم در کنار کلاسم بخونم.حتما تهیه میکنم.اگه نسخه pdf باشه فکر نکنم بخونم.چون همیشه تا کتاب خط خطی نکنم چیزی یاد نمیگیرم.ممنون از وقتی که گذاشتید واسم استادسلام دوست گلم،
میگم که شما خودت یه پا استاد بودی که :دی
خوب ترجمه کردی نشون میده پایه ات خوبه
کتاب های پیشنهادی من اول basic grammar in use هست هر روز جلسات45دقیقه ای،بعدش کتاب های سری touch stone رو پیشنهاد میکنم همراهش اگه بتونی vocabulary in use هم بخونی خوبه البته اجباری نیستش،in use ها رو گمون کنم pdfداشته باشم رو هادم که فردا برات آپ میکنم از تاچ استون هم sample میزارم که آشنا بشی.
داداش گرامر رو حتما بخونی ها!،من برای کلاس بزرگسالانم اول از همه گرامر تدریس میکردم و مجبورشون میگردم جملات الگو رو حفظ کنن و بنویسن خیلی هم خوب جواب میده،تاچ استون هم کتاب جالبیه ازش لذت میبری...
ارسال شده از p6200 با استفاده از تپاتالک 4
چرا داداش تا دلت بخواد کلاس ریخته..یعنی آیلتس حتی basic هم خوب نیست؟سفیر خوبه؟
من خیلی کلاس رفتم اما نمیتونستم اونجور که میخوام روون صحبت کنم یعنی همه اطلاعاتو داشتما اما نمیدونستم چجو ی استفاده کنم تا اینکه حدود یه سال فقط فیلم و انیمیشن دیدمتو زمینه مکالمه و لهجه و تلفظ , فیلم دیدن ( به خصوص اگه علاقه داشته باشی) راه خیلی خوبیه و زود راه میفتی.
.
اگه میخوای کلاس خوب بری سفیر یا کیش خوبن
جو کلاساشون ۶،۷ سال پیش که من میرفتم عالی بود مخصوصاً سفیر
پس باید یه سر برم سفیر ببینم چه خبره
Sent from my iPhone using Tapatalk
این هم یه روش خوب واسه تقویته speaking..حتما استفاده میکنم.اما اول باید پایم رو قوی کنم بعد اینا..درسته؟؟من خیلی کلاس رفتم اما نمیتونستم اونجور که میخوام روون صحبت کنم یعنی همه اطلاعاتو داشتما اما نمیدونستم چجو ی استفاده کنم تا اینکه حدود یه سال فقط فیلم و انیمیشن دیدم
یادمه ۷ تا اپیزود south park داشتم ۲ سال فقط اینارو میدیدم ، چنان زبانم از این رو به اون رو شد که نگو
با فیلم دیدن مخصوصاً تکرار دیدن اون ذوق و زیبایی زبانت رو میشه
به قولی مغزت به یه جمع بندی میرسونه خودشُ
Sent from my iPhone using Tapatalk