اين سايت أصلا ريويو هاي خوبي نداره. اميدوارم روزي به كل تحريم ها برداشته بشه تا مجبور نباشيم إز اين سايت هاي درجه چندم خريد كنيم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بر أساس نظرات بقيه در ريويو ها گفتم. با يه سرچ سريع هم در مثلا محصولات مبايل و لوازم جانبي و اصرار به أصل بودن با قيمت هاي زير ١٠ دلار ميشه يه چيز هايي متوجه شد! ولي دوست داشتين اين لينك و نگاهي بندازين.یکی از ده سایت خرده فروشی بزرگ دنیاست. من هرچی خریدم زاضی بودم چون آگاهانه انتخاب کردم همیشه و از فروشندگان و مارکهای معتبر
بله ولی به نظر من در این سایت شکست و برد کاملا بخودتون ربط داره. در بدترین مواقع من پولمو پس گرفتم ، حتی برای موردی که گمرک ایران پول میخواست کل هزینه سفارش رو تونستم از فروشنده ریفاند بگیرم. من بیش از دویست سفارش داشتم تا بحالمن بر أساس نظرات بقيه در ريويو ها گفتم. با يه سرچ سريع هم در مثلا محصولات مبايل و لوازم جانبي و اصرار به أصل بودن با قيمت هاي زير ١٠ دلار ميشه يه چيز هايي متوجه شد! ولي دوست داشتين اين لينك و نگاهي بندازين.
https://www.trustpilot.com/review/www.aliexpress.com
من با وبمانی مکاتبه کردم، پاسخ دادن که چنین محدودیتی از سمت وب ماتی اعمال نشده و اونها هم در حال مکاتبه با علی اکسپرس هستند.من اینو از یکی از دوستانم شنیدم که شاید بیربط به این موضوع نباشه
سایت وبمانی که مردم توی ایران برای پرداخت به علی بابا ازش استفاده میکردن، از روز اول دسامبر حساب های یورویی ایرانی ها رو بلوکه کرده و ایمیل زده که فقط میتونید موجودی کیف پول یوروییتون رو به روبل روسیه تبدیل کنید
میدونم. میخواستم صرفا بگم که روس ها هم دارن محدودیت های جدید علیه ایران، اعمال میکنن. بعید نیست که بعدا حساب های دلاری ایرانی ها رو هم بلوکه کنندمن با وبمانی مکاتبه کردم، پاسخ دادن که چنین محدودیتی از سمت وب ماتی اعمال نشده و اونها هم در حال مکاتبه با علی اکسپرس هستند.
متن مکاتبات:
- Hello
We had many negotiation with aliexpress in this case, after many research and tries currently we know if anybody choose country: Iran in shipping address of any order in aliexpress ,then he/she can not pay with webmoney. Please inform us if you ordain new policy that prohibit online-shopping´s payment with webmoney if shipping address was Iran. Currently all of your Iranian users have the same issue.
Best Regards- Support Group (07.12.2015 17:53:35)
Hello!
This is not our restriction. Aliexpress denies your orders for some reasons. We´ve sent a request to them.
نه بعیده که وب مانی و روسیه الان محدودیتی اعمال کنند. مخصوصا حالا که روابط ایران و روسیه در بهترین شرایطهمیدونم. میخواستم صرفا بگم که روس ها هم دارن محدودیت های جدید علیه ایران، اعمال میکنن. بعید نیست که بعدا حساب های دلاری ایرانی ها رو هم بلوکه کنند
روس ها فقط به منافع کوتاه مدت مالیشون فکر میکنننه بعیده که وب مانی و روسیه الان محدودیتی اعمال کنند. مخصوصا حالا که روابط ایران و روسیه در بهترین شرایطه
نه دوستان، مشکل از خود علی اکسپرس هست، شما کافیه آدرس سفارشتون رو به یه کشور دیگه تغییر بدین، به عنوان مثال بزارین ترکیه، سیستم پرداخت کاملا بدون مشکل کار می کنه، فقط وقتی ایران رو انتخاب می کنیم خطای مشکل امنیتی می ده که خودشون هم 12 روزه دست حسابی جواب نمی دنروس ها فقط به منافع کوتاه مدت مالیشون فکر میکنن
فعلا که ظاهرا حساب های یورویی رو بلوکه کرده. خود شما اگر هویت حسابتون ایرانیه، تست کنید ببینید میتونید کیف پول یورویی در وبمانیتون بسازید ؟ احتمالا بعد از مدتی، حساب های ایرانی ها رو فقط با روبل روسیه باز میکنند. با این وضع ارزیشون به نفعشونه. 4-5 درصد هم بابت تبدیل روبل به دلار در پرداخت های دلاری ایرانی ها، کمیسیون میگیرن. چی از این بهتر ؟
البته اینا در حد حدسه، صرفا اطلاع رسانی کردم که احتیاط کنید
دوست عزیزمنه دوستان، مشکل از خود علی اکسپرس هست، شما کافیه آدرس سفارشتون رو به یه کشور دیگه تغییر بدین، به عنوان مثال بزارین ترکیه، سیستم پرداخت کاملا بدون مشکل کار می کنه، فقط وقتی ایران رو انتخاب می کنیم خطای مشکل امنیتی می ده که خودشون هم 12 روزه دست حسابی جواب نمی دن
امکان نداره ایرانی هارو بلوکه کنهدوستان الان دیگه کلا برای ما هم کاملا بسته شده حتی نمیشه با آی پپی ایران وارد صفحات پرداختش بشید. آدرس هم هر جایی بدید به مشکل برمیخورید ( هم کارت هم وب مانی هم تراکنش بانکی هم وسترن یونیون).
پشتیبانی سایت هم محدودیت رو برای ما ایرانی ها تایید کرده... لطفا وقتتون رو هدر ندید. درضمن اکانت من یک سال و نیم بود وریفای بود.
خود ساپورت آنلاین علی اکسپرس ده بار به ما گفته برای تحریم و این داستانا نیست داریم سکیوریتی آپدیت انجام میدیمدوستان الان دیگه کلا برای ما هم کاملا بسته شده حتی نمیشه با آی پپی ایران وارد صفحات پرداختش بشید. آدرس هم هر جایی بدید به مشکل برمیخورید ( هم کارت هم وب مانی هم تراکنش بانکی هم وسترن یونیون).
پشتیبانی سایت هم محدودیت رو برای ما ایرانی ها تایید کرده... لطفا وقتتون رو هدر ندید. درضمن اکانت من یک سال و نیم بود وریفای بود.
چه مداركي ميخواد؟ چرا از ما نمي خواد پس؟خود ساپورت آنلاین علی اکسپرس ده بار به ما گفته برای تحریم و این داستانا نیست داریم سکیوریتی آپدیت انجام میدیم
بعد یعنی چی صفحه پرداخت رو براتون باز نمیکنه؟؟؟؟؟
برا ما باز میکنه مدارک میخواد که فرستادیم وریفای شده
Sent from my SM-E700F using Tapatalk
لول اکانتتون چنده؟چه مداركي ميخواد؟ چرا از ما نمي خواد پس؟
منم لول 4 هستم اما چيزى نخواسته!لول اکانتتون چنده؟
فعلا فقط برا لول 4 ها اومده
پاسپورت و ssn کد میخواد
نمیدونم والامنم لول 4 هستم اما چيزى نخواسته!
جالبه یعنی الان شما میتونید تو علی اکسپرس پرداخت بزنید??? به مقصد ایران?? مطمئنید میتونید?خود ساپورت آنلاین علی اکسپرس ده بار به ما گفته برای تحریم و این داستانا نیست داریم سکیوریتی آپدیت انجام میدیم
بعد یعنی چی صفحه پرداخت رو براتون باز نمیکنه؟؟؟؟؟
برا ما باز میکنه مدارک میخواد که فرستادیم وریفای شده