• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه طنز

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
دیروز بیرون بودم تو تاکسی مرتیکه ای مثل میمون که سهله به همون حیوون هم نمیخورد رو دیدم،متوجه شدم نام کاربریش ____ بود!!!-خودتون جای خالی رو پر کنید-

هوا/آمازون(جنگلی توی آفریقا)/آمازون(سایت آمازون)

با دوستم رفته بودیم جنگلای آمازون هوا خیلی سرد بود با لپتاپم رفتم تو سایت آمازون.
دوستم ازم پرسید منو چرا تو جملت آوردی؟اصلا کجا این جمله طنز بود؟ازش پرسیدم خودت میتونی با این 3 تا کلمه پرت جمله طنز بسازی؟گفت نه والا.
لر-ترک-اصفهانی.

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
با دوستم رفته بودیم جنگلای آمازون هوا خیلی سرد بود با لپتاپم رفتم تو سایت آمازون.
دوستم ازم پرسید منو چرا تو جملت آوردی؟اصلا کجا این جمله طنز بود؟ازش پرسیدم خودت میتونی با این 3 تا کلمه پرت جمله طنز بسازی؟گفت نه والا.
لر-ترک-اصفهانی.

نه والّا حق داشتی خو!!

92447554500956487551.jpg
شرم بر من باد!!!!!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
یه روز یه لره و یه ترکه و یه مشهدیه با هم میرن اصفهان خونه دوستا اصفهانیشون..از بد روزگار اون روز و شبش اینقدر تو اصفهان بارون اومد که شهرو سیل برداشت و همشون مردن!!!

خوراکی/جیرجیرک/کفگیر

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
یه روز یه لره و یه ترکه و یه مشهدیه با هم میرن اصفهان خونه دوستا اصفهانیشون..از بد روزگار اون روز و شبش اینقدر تو اصفهان بارون اومد که شهرو سیل برداشت و همشون مردن!!!

خوراکی/جیرجیرک/کفگیر
جیرجیرک با کفگیر برای سوسک خوراکی کشید.

مودم - دست اندر کار - تابلوی هنری

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
قشنگ ترین تابلوی هنری مجازی ایران : مشترک گرامی دسترسی به وب سایت مذکور با مودم پرسرعت شما توسط دست اندرکار آشپزی مقدور نمی باشد .

کریسمس ...... لوبیا .......... تمساح

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
قشنگ ترین تابلوی هنری مجازی ایران : مشترک گرامی دسترسی به وب سایت مذکور با مودم پرسرعت شما توسط دست اندرکار آشپزی مقدور نمی باشد .

کریسمس ...... لوبیا .......... تمساح

کریسمس از راه رسید و پسرک کاکول بسر شام شب عید نداشت ؛ گشت و گشت و گشت تا به مرداب . با خودش گفت چندتا ماهی بگیرمو بگیرم و اینا ، اما ماهی پیدا نکرد...!
تو همین حال یه تمساح از آب پرید و یه کاسه لوبیا به پسرک داد.

هویج-اسباب کشی-المپیک

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
انقدر این ممد هویج بیشعور موقعا بازی های المپیک سر و صدا کرد که مجبور به اسباب کشی شدیم

ماه رمضون / اعدام / روحانی مچکریم

javad2022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به غضنفر می گن نظر شما راجع به ماه رمضان چیه؟می گه والا خیلی خوبه فقط یه ذره زولبیا بامیه اش رو زیاد کنن بهتر می شهعید فطر مبارک (رصد خانه ی غضنفر)غضنفر ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابهدوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟غضنفر می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهترهماه رمضان بر تو ای دوست گلم که دم افطاری تخته گاز داری میری خونه مبارک باد...

javad2022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جمعیت مبارزه با سوء تغذیه شدید
به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز، ماه رمضان تا پایان مهرماه تمدید گردیدکاش در این رمضان لایق دیدار شویم….. سحری با نظر لطف تو بیدارشویماز بالاترین فضیلت ها در ماه رمضان، افطاری دادن استمنتظر تماس شما هستیم…!بخور بخور یالا بخور!!

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
انقدر این ممد هویج بیشعور موقعا بازی های المپیک سر و صدا کرد که مجبور به اسباب کشی شدیم

ماه رمضون / اعدام / روحانی مچکریم

تو این ماه رمضونی یه چنتا اعدام پخش کنین جیگرمون حال بیاد، روحانی مچکریم
:blink:
blinksmiley.gif
blinksmiley.gif

سخنرانی/عاقا/دودکش

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
عاقا اینقدر ، اینقدر سر سخنرانی دودکش ، دودکش کرد که یهو دودکش مام گرفت:blink:

زولبیا-تاپالینو-تابلوی نقاشی

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
موقع خوردن زولبیا، تابلوی نقاشی تو رو دیدم مثل فیات تاپالینو به پت پت افتادم

شرمنده، تبلیغات، فسیل

My LG Optimus

Registered User
لایک‌ها
14

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
عشق به موسیقی همانند عشق به لذت است (امام قدس سره)

انبه ، ************ ، ماشن ریش تراشی موزر

دیشب تو حموم داشتم ا با ماشین ریش تراشی موزرر موهای زیربغلم رو کوتاه میکردم که یه هو تیغه ماشین گیر کرد لای موهام و شیکست . صبحی دادمش حسن کلیدساز محلمون که درستش کنه اونم جای پولش ازم خواست واسش 2 کیلو انبه بگیرم

مومن ..... مقدس .....بروکی

My LG Optimus

Registered User
لایک‌ها
14
دیشب تو حموم داشتم ا با ماشین ریش تراشی موزرر موهای زیربغلم رو کوتاه میکردم که یه هو تیغه ماشین گیر کرد لای موهام و شیکست . صبحی دادمش حسن کلیدساز محلمون که درستش کنه اونم جای پولش ازم خواست واسش 2 کیلو انبه بگیرم

مومن ..... مقدس .....بروکی
مومن کسی است که بروکی را مقدس بشمارد (امام)

آش رشته، پارکینگ ، پرایت

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دیشب همسایه ها تو پارکینگ داشتن آش رشته می پختن دلم میخواست پرایتمو رو سرشون پارک کنم :دی

دوغ - باقالی پلو - سیبیل

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
دیشب داشنیم باقالی پلو با دوغ میزدیم که داییم لیوان دوغ رو برادشت و سیبیلای 10 ساتی شو کرد تو لیوان و گند زد به غدامون

سه تار--انصار--توالت فرنگی

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
رفتم توی بانک انصار شروع کردم به سه تار زدن. نگهبان اومد منو با کله انداخت تو توالت فرنگی که دیگه اینجا رو با لاس وگاس اشتباه نگیرم :دی

گوشی جی ال ایکس - چای شیرین - گوشت کوب

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
صبحی مامان سر سفره چای شیرینی گذاشته بود , به خواهر زادم میگم پاشو از جیب شلوارم گوشی جی ال ایکس رو بیار اینو هم بزنم میگه دایی اینکه قاشق چای خوری نیستش , گوشت کوبه .

کاربر برتر ........ شهریه دانشگاه ....... هرویین

بالا