من نمیونم اینا طنزه یا غم نامه
منکه گریم میگیره میخونمشون
اینهمه استعداد داشتیمو خبر نداشتیم
بچه اگر راست میگی بیا اینجا جمله بساز ببینیم طنز چیه؟.....:f34r:
من نمیونم اینا طنزه یا غم نامه
منکه گریم میگیره میخونمشون
اینهمه استعداد داشتیمو خبر نداشتیم
سقراط با ساعت دیواری و خار و خاشاک، یک ویروس یاب خودکار ساخت.
شروین
بیمس
بن
شروین آمد تمام یوزر های بیمس را بن کرد بعد مدیر اونجا اومد گفت تو چه کاره ای او گفت من یک پرشین تولز دوست هستم:blink:
قولنج
جلگه
تروجان
در جلگه شمال کشور بودیم که یه تروجان وارد رایانه ام شد . برای پاک کردنش اونقدر با کامپیوتر کار کردم که گردنم قولنج شد.
شروین
فضول
برو بیرون
کلمه آخری دوتاست برو + بیرون
یک نفر به شروین گفت "فضول" شروین هم گفت"برو بیرون" بعد آن دو با هم دعوایشان شد همدیگه رو ترکوندن
جسم
کاپیتان بلک
نماهنگ
مهران مديري خيلي ور زد تا به مردم بفهمونه ماهي براي اعصاب خوبه
غاز
ويندوز
جيز
به نی نی گفتم غاز جیزه او هم ترسید یک دفعه یک صدای تق تق از ویندوزم بلند شد نی نی بیشتر ترسید فهمیدم که یکی از فرند هام در یاهو online شده :f34r:
جلد
قاه قاه
میگرن
تلفن همراه مهرشاد، مادون قرمز نداشت![]()
موس
آفتابه
بیل گیتس
بیل گیتش اومد خونه اش به زنش گفت آفتابه منو بیار زنش اشتباهی موس کامپیوترش رو آورد!
پرشین تولز
جغد
طناب دار
آمریکا
سوختن
لگد محکم
تو جرا جند روزه همش گیر دادی به من؟دیروز تو پرشین تولز یاشار رو دیدم که یه چغد رو با طناب دار زده بود.
بعلت استقبال زیاد از گوشیهای نوکی در کشورا، از این به بعد ال سی دی های نوکیا هم منحصراً در ایران عرضه خواهند شد.ال سی دی
نوکیا
ایران!
تو جرا جند روزه همش گیر دادی به من؟![]()
بعلت استقبال زیاد از گوشیهای نوکی در کشورا، از این به بعد ال سی دی های نوکیا هم منحصراً در ایران عرضه خواهند شد.
قطار
زیره پلو
سارا جون
با سارا جون توی کوپه قطار نشسته بودیم زیره پلو میخوردیم یک دفعه قطار سوت کشید من و سارا جون و زیره پلو 60 متر پریدیم هوا سرمون خورد به سقف:wacko:
شاتر
مسائل
جلد(از نوع جلد کتاب)
انتشارات جنگل یه کتاب چاپ کرده که توش تمام مسائل مربوط به شاترها جمع آوری شده و جنس جلدش هم از نان سنگک فشرده شده است.
سونی اریکسون
چای خانه
سنگ پا