• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار اینترنتی و واقعی

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من نمیدونم شما قصدت چیه اقای استارتر ولی خواهشا وقت خودتو و دیگرانو هدر نده نمیدونم تا کی این بی نظمی میخواد ادامه داشته باشه هی برا من برا من برا من پخ کن خوب مرد حسابی تو اون پست اولی مطلبو بزار اگر کسی خواست استفاده میکنه اگرم ن که تمام هر کی ندونه فکر میکنه شما یک کار خاص کشف کردید که تا حالا هیچ کجا نبوده و کسی نمیدونسته این دوستان هم فک میکنند شما یک کار استثنایی کشف کردی هه وگرنه عمرا بگن پخ کن من میخوام محبت کنم و کارتونو راحت کنم متن ارسالی پ خ شده از جانب ایشون اینه اگر پسندتونهست بهش پ خ کنید تمام:

کار بازاریابی هست به این طریق که شما کالایی رو از سایت می خرید و بعد می فروشید
که البته هر چه بیشتر بخرید سودتون بیشتر خواهد بود و پورسانتتون بیشتر
برای شروع هم باید 200 یا سیصد هزار تومن میتونین شروع کنین اجناس هم با
کیفیت هست و کالای آرایشی بهداشتی هست و کم کم داره وسایل دیگه مثل ساعت مچی و جوراب نانو
هم وارد لیست میشه
خرید از سایت و فروش به مردم واقعی و یا حتی مصرف شخصی و دریافت پورسانت
لوازم آرایش مثل لاک، اسپری بدن، مام رول ، شامپو و ...
اگه میخاید تا بازم ادامه بدم

یا حق

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
یه قزوینی رو میشناختم که از این روش 4 میلیون درماه درآمد داشت.
ولی عزیز من این که دیگه به مغز یه مورچه هم میرسه. نیاز به پنهون کاری نبود.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
این یه روش تبلیغ بود آقایان باهوش
شما از تبلیغات چقدر سر در میارید؟ عقل کل ها؟

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
یعنی یکی مثه من که قبلا به این فک کرده بود الان از فیل بزرگتره؟؟ :general404::general607::general304:
ببین دوست عزیز این به صورت غیر مستقیم کاریه که بازاریاب های شبکه ای موفق انجام می دادن.
چیزی نیست که نشه به ذهن کسی برسه. به هر حال آفرین به ذهن باز شما.

موفق باشید.

a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پخ کن لطفا

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من نمیدونم شما قصدت چیه اقای استارتر ولی خواهشا وقت خودتو و دیگرانو هدر نده نمیدونم تا کی این بی نظمی میخواد ادامه داشته باشه هی برا من برا من برا من پخ کن خوب مرد حسابی تو اون پست اولی مطلبو بزار اگر کسی خواست استفاده میکنه اگرم ن که تمام هر کی ندونه فکر میکنه شما یک کار خاص کشف کردید که تا حالا هیچ کجا نبوده و کسی نمیدونسته این دوستان هم فک میکنند شما یک کار استثنایی کشف کردی هه وگرنه عمرا بگن پخ کن من میخوام محبت کنم و کارتونو راحت کنم متن ارسالی پ خ شده از جانب ایشون اینه اگر پسندتونهست بهش پ خ کنید تمام:

کیفیت هست و کالای آرایشی بهداشتی هست و کم کم داره وسایل دیگه مثل ساعت مچی و جوراب نانو
هم وارد لیست میشه

یا حق
چه خدمتی به خلق پی تی کردی خداییش
تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم
گل پسر کجا پرزنت شدی؟
پنبه ریز؟ بادران؟ بیز؟ ....؟؟

shaker99

Registered User
لایک‌ها
42
این یه روش تبلیغ بود آقایان باهوش
شما از تبلیغات چقدر سر در میارید؟ عقل کل ها؟
استارترهای باهوشی مثل شما متاسفانه روز به روز دارن تو پی تی بیشتر به چشم میان و حسابی چشم بازارو و ایده پردازهای دنیا رو از کاسه دراوردن .
یکی میاد با روش نوین پیش بینی فوتبال مییکنه و میگه صد در صد برده
یکی میاد میگه بسته کسب درآمد از اینترنت دارم که ماهی فلان میلیون تومان میشه باهاش در اورد که این یکی دیگه واقعا کل ملت رو دکتر و مهندس فرض کرده .
ماشاا... همه هم سکرتر هستن و عاشق پخ پخ کردن و یکی نمیاد این طرحهای کذایی و عملا بدون کاربرد یا فوق تکراری خودشو تو همون پست اول بنویسه تا ببینه که آیا
پست هاش حتی یک جواب هم میگیره یا نه و فقط عاشق این هستن که به شکل کاذب تعداد پست های تایپیک خودشون رو بالا ببرن و تایپیکشونو بالا نگه دارن .
واقعا با این وضعیت بد جوری پی تی داره به هم میریزه و از هر پنجاه تا تایپیک یدونه خوب هم به سختی در میاد چون اکثرا تایپیک ها کاذب هستن و تا چند صفحه که جلو میری
فقط باید پخ کن پخ کن ببینی یا برای همه پخ شد . تکرار مکررات اونم از نوع فوق کسل کننده و خسته کنندش که هیچ عایدی هم نداره برای کسانی که دنبال موضوعات
کارآمد میگردن .

redstar1

Registered User
لایک‌ها
17
پخ پخ کن :)))
ایول شاکر

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
استارترهای باهوشی مثل شما متاسفانه روز به روز دارن تو پی تی بیشتر به چشم میان و حسابی چشم بازارو و ایده پردازهای دنیا رو از کاسه دراوردن .
یکی میاد با روش نوین پیش بینی فوتبال مییکنه و میگه صد در صد برده
یکی میاد میگه بسته کسب درآمد از اینترنت دارم که ماهی فلان میلیون تومان میشه باهاش در اورد که این یکی دیگه واقعا کل ملت رو دکتر و مهندس فرض کرده .
ماشاا... همه هم سکرتر هستن و عاشق پخ پخ کردن و یکی نمیاد این طرحهای کذایی و عملا بدون کاربرد یا فوق تکراری خودشو تو همون پست اول بنویسه تا ببینه که آیا
پست هاش حتی یک جواب هم میگیره یا نه و فقط عاشق این هستن که به شکل کاذب تعداد پست های تایپیک خودشون رو بالا ببرن و تایپیکشونو بالا نگه دارن .
واقعا با این وضعیت بد جوری پی تی داره به هم میریزه و از هر پنجاه تا تایپیک یدونه خوب هم به سختی در میاد چون اکثرا تایپیک ها کاذب هستن و تا چند صفحه که جلو میری
فقط باید پخ کن پخ کن ببینی یا برای همه پخ شد . تکرار مکررات اونم از نوع فوق کسل کننده و خسته کنندش که هیچ عایدی هم نداره برای کسانی که دنبال موضوعات
کارآمد میگردن .
کسی مجبورت نکرده همه جا بری نظر بدی

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
هم وارد لیست میشه

یا حق

بالا