• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار زود بازده و کم ریسک با حدود 150 تومن؟

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من حدود 150 سرمایه دارم البته ملک هست تبدیل به احسن میکنم مشکلی نیست فقط واسه زدن یه کاره زود بازده و کم دردسر و ریسک راهنماییم کنید لطفا:
من خودم رشتم مهندس شیمی است که البته فعلا کاره خاصی ندارم
قبلا میخواستم بزنم تو کاره بساز بفروشی اما الان با این گرونی ها عمرا نمیشه !
یکی از دوستان گفت کارگاه قندشکنی و بسته بندی خوبه! خب کسی اطلاعاتی داره؟
سرمایه چقدر میخواد؟ ریسک کار کجاست؟ مشکلات احتمالی که من خبر ندارم چی هست؟ و سودش چطوره؟
من ساکن ویلاشهره اصفهان هستم عزیزان
ممنون

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
من به جات بودم حوالی شهر یه مروغ دونی تر و تمیز میزدم

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
چرا کار مرتبط با رشتت نمیکنی؟
عسلویه نمیخوای بری؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
هر کاری خوب هستش.فقط باید وسط کار کم نیاری.
اول حسابی تحقیق کن.از چند خبره هر کار

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
کار خودرو هم بد نیست البته با این بازار رنگارنگ باید دست به عصا و با مشورت کسی که تو این کار هست اقدام کنی ... خودرو خوبیش اینه که پولت همیشه دستته ..

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستانی که نظر دادن سپاسگذارم.
اولا اون مرغداری رو تو فکرش بودم قبلا اما تحقیق کردم دیدم هم استرس زیادی داره هم مثل قمار میمونه و ممکنه حتی ورشکست هم بشی
کار مرتبط با رشتم اگه منظورتون تولیدی و کارخونه و .... است که باید بگم اینجور کارا تو وضع فعلی ریسکش بالاست ! مواد اولیه نرسه کار میخوابه همش ضرره و ...
عسلویه هم کار باشه میرم (کسی معرفی کنه خوشحال میشم )
اما هدفم از زدن تاپیک این بود که یک بیزینس با این سرمایه من چی میتونه باشه؟ البته زیاد نیست میدونم اما خب همینه چه میشه کرد :)
راستی تو فکره زدن آتلیه و عکاسی هم هستم اما نیازه که اول یه دوره برم کلاس یاد بگیرم

taei

Registered User
لایک‌ها
170
از دوستانی که نظر دادن سپاسگذارم.
اولا اون مرغداری رو تو فکرش بودم قبلا اما تحقیق کردم دیدم هم استرس زیادی داره هم مثل قمار میمونه و ممکنه حتی ورشکست هم بشی
کار مرتبط با رشتم اگه منظورتون تولیدی و کارخونه و .... است که باید بگم اینجور کارا تو وضع فعلی ریسکش بالاست ! مواد اولیه نرسه کار میخوابه همش ضرره و ...
عسلویه هم کار باشه میرم (کسی معرفی کنه خوشحال میشم )
اما هدفم از زدن تاپیک این بود که یک بیزینس با این سرمایه من چی میتونه باشه؟ البته زیاد نیست میدونم اما خب همینه چه میشه کرد :)
راستی تو فکره زدن آتلیه و عکاسی هم هستم اما نیازه که اول یه دوره برم کلاس یاد بگیرم

اصفهان اگه باشی چند مورد بیزینس خوب میشه اجرا کرد . پیام دادم ... چک می کنی باکس پیاماتو ؟!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
فعلا سراغ کار تولید و صنعت نرو
فقط همین یه راهنمایی دوستانه رو می تونم کنم

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
مرغداری ریسک خیلی زیادی داره ، یا ضرره خیلی زیاده یا سوده خیلی زیاد . مطمئن باشید هم همیشه سود نداره . یه دوره میگیره یه دوره نمیگیره. تا اولش دو سال تو مرغداری نری کار بکنی اشتباه محضه که بری تو این کار . اگر هم داشته باشی همیشه باید خودت بالاسر کارگرات باشی چون دل نمیسوزونن .

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
من فوق لیسانس اقتصادم
خواستی 100 تومن میگیرم دقیق میگم کجا و چه کاری
500 تومن هم برای طرح توجیه اقتصادیش

منظورتون از طرح توجیه چیه؟ قبلا یه چیزایی به گوشم خورده میشه بفرمایین چه نیازی بش هست و شامل چی میشه؟

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان از فکره مرغداری بیرون اومدم راست گفتین خیلی استرس و ریسک داره
همون کارگاه قند شکنی فعلا مد نظر هست
اگه چیزه بهتر با سرمایه از 10 تا 150 به ذهنتون میرسه بگین لازم نیست حتما کاره سنگین با کل پول باشه اگه 10 - 20 تومن هم باشه شروع میکنم بقیه پول رو میزارم بانک پشتوانه موردی نداره :)

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تاپیک ما که داره خاک میخوره و کسی راهنمایی نمیکنه!
یه ایده دیگه به نظر خودم رسیده و خواهش دارم در صورت آگاه بودن کمک کنید
دوستی دارم که روزا تو یه چاپخونه کار میکنه (چاپ بنر - کارت دعوت - آگهی - ....) میگه درامدش بد نیست خوبه
خب اگه من بخوام یه دستگاه چاپ بنر که حدودا 40 تا 50 تومن میشه بخرم و شروع به کار کنم نظرتون چیه؟ اولا کار رو پر سود میبینید؟ با توجه به اینکه هیچ تجربه و اطلاعاتی ندارم کار برام سخته یا مشکلی نیست و با استخدام یه اپراتور نهایتا حل میشه قضیه؟ بازاریابی خوب باشه حدودا چقدر سود در ماه خواهم داشت؟
ممنون

seifol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من حدود 150 سرمایه دارم البته ملک هست تبدیل به احسن میکنم مشکلی نیست فقط واسه زدن یه کاره زود بازده و کم دردسر و ریسک راهنماییم کنید لطفا:
من خودم رشتم مهندس شیمی است که البته فعلا کاره خاصی ندارم
قبلا میخواستم بزنم تو کاره بساز بفروشی اما الان با این گرونی ها عمرا نمیشه !
یکی از دوستان گفت کارگاه قندشکنی و بسته بندی خوبه! خب کسی اطلاعاتی داره؟
سرمایه چقدر میخواد؟ ریسک کار کجاست؟ مشکلات احتمالی که من خبر ندارم چی هست؟ و سودش چطوره؟
من ساکن ویلاشهره اصفهان هستم عزیزان
ممنون
مشاور و کارشناس کارآفرینی هستم . در خدمتتون هستم 09135689005 احمدی

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
قند شکنی رو نمیدونم . ولی یکی از بچه های دانشگاه اون زمان درسشو ول کرد و رفت توی یکی از روتا های میاندوآب با 3 تومن تولیدی ذغال کبابی راه انداخت . شنیدم که الان ماهی 6 تومن درآمدشه . البته خودش بسته بندی و پخش میکنه . متاسفانه رابطه ندارم باهاش . ولی اگر پرس و جو کنی یکم بد نیست .

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من فوق لیسانس اقتصادم
خواستی 100 تومن میگیرم دقیق میگم کجا و چه کاری
500 تومن هم برای طرح توجیه اقتصادیش

اینم یه کار زود بازده و کم ریسکه در کمترین زمان ممکن !
داداشمون 100 میگیره یه نظر بده ! 500 هم میگیره از تو نت یه مقاله برات کپی پیست کنه:general107:

بالا